9 / 10
Hulp nodig? +31 (0)38 422 67 28
  • Gratis verzending & retour binnen Nederland en België
  • Veilig online shoppen
  • Grootste Wolky collectie
  • Gratis achteraf betalen
Kleur
Maat
Collectie
Hakhoogte
Materiaal
Binnenvoering
Los voetbed
Uw selectie:
Alle filters herstellen
Martin V. uit ZILLEBEKE schreef op 18 May 2018
nog nooit zulke gemakkelijke sandalen gekocht
09209 Roll Sandal - Kleur: 50000 zwart leer
Lesley L. uit ERWETEGEM schreef op 6 May 2018
Mijn man had al een tijdje pijnlijke voeten. Sinds hij deze sandalen draagt gaat het al veel beter!
00722 Active - Kleur: 50000 zwart gevet leer
B S. uit SWIFTERBANT schreef op 25 March 2018
Mooie schoen en goede breedte.
09201 Roll Shoe - Kleur: 50300 bruin leer
Johannes D. uit NIEUWEGEIN schreef op 22 March 2018
Heerlijke schoen
09203 Roll Moc Basic - Kleur: 50300 bruin leer
Ine T. uit DRUTEN schreef op 16 March 2018
Mijn vorige paar waren ik denk na 5 jaar intensief dragen totaal versleten Gelijk nieuwe besteld want ze lopen heerlijk Vroeger droeg ik ze opmijn werk in de verpleging Nu thuis en op de camping
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90500 rood PU
Dominique J. uit KASTERLEE schreef op 27 February 2018
Zitten heerlijk. Ondertussen loopt de hele familie op Wolky's. Topper !
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
P.b. V. uit LEERSUM schreef op 13 February 2018
Prima product
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Edith D. uit PUTTEN schreef op 13 January 2018
Oerdegelijke en comfortabele slipper. Mooi maatwerk en prima kwaliteit.
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Rieny E. uit URMOND schreef op 30 December 2017
Prima pasvorm en loopcomfort
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
N v d H. uit ARKEL schreef op 19 December 2017
Tevreden
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Isaac T. uit ALBLASSERDAM schreef op 16 December 2017
heerlijke schoenen, zitten fantastisch. ik loop er graag op. Voldoen zelfs meer aan mijn verwachtingen dan ik gehoopt had.
04751 Cross men - Kleur: 11802 blauw geolied nubuck
G.a. B. uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL schreef op 16 December 2017
Deze herenschoenen zien er goed uit, hebben een goede pasvorm en lopen heerlijk.
09201 Roll Shoe - Kleur: 50000 zwart leer
Jef M. uit SPANBROEK schreef op 16 November 2017
Ik ben super tevreden over mijn sloffen !Lopen op sloffen zonder pijn wat een weelde. En zij er nog netjes uit ook!
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Ahmet N. uit Velden schreef op 6 November 2017
Ik vind heel goed schoen voor mijn werk,,
09201 Roll Shoe - Kleur: 50000 zwart leer
Duchesne F. uit Céroux-Mousty schreef op 4 November 2017
les produits wolky répondent à mes attentes, de confort - qualité. les prix sont ceux du marché. Une remise est toujours la bienvenue.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90700 groen fluor PU
E. M. uit Ommen schreef op 17 October 2017
Schoen ziet er degelijk uit, keurig afgewerkt. Fijne pasvorm: aantrekken en lopen. Heerlijk draagcomfort
09200 Roll moc men - Kleur: 90000 zwart leer
Nico P. uit NUNSPEET schreef op 4 October 2017
heerlijk comfortabel
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Marietta B. uit Dilsen Stokkem schreef op 22 August 2017
Prima pantoffel
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Marleen J. uit KINROOI schreef op 19 August 2017
Goede pasvorm voor mij!
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Servie J. uit Weert schreef op 18 August 2017
uitstekende schoenen, zit nog even met de maat
02181 Montevideo - Kleur: 20300 bruin leer
Serve F. uit Maastricht schreef op 10 August 2017
zeer mooie schoen. goede kwaliteit en past goed.
02180 Santiago - Kleur: 20000 zwart leer
Adriaan S. uit ROTTERDAM schreef op 7 August 2017
Fly men is een heel goede schoen met afronding tijdens het lopen. Zeer geschikt voor personen met wat voet klachten.
04750 Fly men - Kleur: 50000 zwart leer
Amy F. uit Zuidwolde schreef op 16 July 2017
Product voldoet geheel aan de verwachtingen! Sandalen zijn mooi om te zien en lopen voortreffelijk!
04752 Motion - Kleur: 30250 grijs leer
M van E. uit Waalwijk schreef op 23 June 2017
mooie sandaal met heerlijk voetbed
00721 Action Men - Kleur: 50300 bruin gevet leer
Huub S. uit Oisterwijk schreef op 22 June 2017
Fijne open/luchtige zomerschoen (of sandaal), die comfortabel draagt.
04752 Motion - Kleur: 30250 grijs leer
M marijke C. uit Bellingwolde schreef op 26 May 2017
Deze klompen zitten zo lekker en zien er voor een klompje veel eleganter uit dan de meeste ( goedkopere) tuinklompjes Deze draag ik ook als ik de stad in ga. Fijn voor mijn voeten! Ze zijn de prijs zeker waard.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
E.p. de B. uit Hardenberg schreef op 22 May 2017
Hele mooie schoenen!
02181 Montevideo - Kleur: 20300 bruin leer
Peter V. uit Nieuwegein schreef op 8 May 2017
Altijd blij meet kwaliteit. Halve maten, zodat ik eindelijk echt passende schoenen heb.
02181 Montevideo - Kleur: 20000 zwart leer
Coby P. uit Klundert schreef op 5 May 2017
Zitten heel goed, ik koop al jaren hetzelfde model schoenen omdat ze zo goed zitten.
09203 Roll Moc Basic - Kleur: 50000 zwart leer
M K. uit ZUIDLAND schreef op 25 April 2017
loopt heerlijk en ziet er mooi uit geweldige pasvorm
09203 Roll Moc Basic - Kleur: 50300 bruin leer
Robert D. uit Volendam schreef op 18 April 2017
Goed product
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Aurel S. uit TORHOUT schreef op 26 March 2017
fantastische schoenervaring
09209 Roll Sandal - Kleur: 50300 bruin leer
Yvonne R. uit Sneek schreef op 26 February 2017
Goede pas vorm. Ideaal voor het werk in de gezondheidszorg
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Nel L. uit Terneuzen schreef op 30 January 2017
Prima steun en lopen heerlijk.
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Han F. uit Amsterdam schreef op 27 January 2017
Dit wordt mn derde paar. Ijzersterke comfortabele schoen!
09203 Roll Moc Basic - Kleur: 50300 bruin leer
Noël M. uit Neeroeteren schreef op 25 January 2017
Gewoon perfect !
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Fred asmus A. uit Westervoort schreef op 13 January 2017
mooi leer
08100 Kansas - Kleur: 50300 bruin leer
Ton V. uit Roosendaal schreef op 3 November 2016
Product voldoet aan de verwachtingen en geven ook voldoende steun.
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Rob S. uit Appingedam schreef op 1 November 2016
Mijn 1e paar Wolkys en geen pijnlijke voeten meer na een lange wandeling. Ik had ze jaren eerder moeten aanschaffen
01235 Biker Men - Kleur: 20000 zwart leer
Wim B. uit Kelpen-Oler schreef op 1 November 2016
fijne schoen maar ik twijfel of de zool lang stand houdt ?!
09209 Roll Sandal - Kleur: 50300 bruin leer
C E. uit stevensweert schreef op 1 October 2016
mooi, goede pasvorm, soepel
09381 Chicago - Kleur: 30800 blauw leer
Eddy W. uit hasselt schreef op 1 August 2016
ik heb deze schoenen ik een het bruin, ongelooflijk, het is of ik op een wolk wandel, zeker aan te bevelen voor mensen met steunzolen!!!
09209 Roll Sandal - Kleur: 50000 zwart leer
Ina J. uit Brummen schreef op 1 August 2016
Alles goed
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Wilma A. uit Drachten schreef op 2 May 2016
Goede pasvorm loopt soepel en licht. Steunzolen passen er goed in
00711 Energy Men - Kleur: 50300 bruin gevet leer
Toos D. uit Horn schreef op 13 April 2016
zo wie zo een goed produkt
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90500 rood PU
Annick S. uit HAMONT schreef op 1 April 2016
Perfecte schoenen, ons gezin draagt altijd Wolky's dus zeer tevreden
09201 Roll Shoe - Kleur: 50000 zwart leer
M. L. uit AMSTERDAM schreef op 22 March 2016
De schoenen zijn goed van pasvorm en diep genoeg om je steunzolen in te kunnen dragen.
00722 Active - Kleur: 50000 zwart gevet leer
E P. uit Veendam schreef op 6 February 2016
ze draag komfoor, gaan zeer lang mee
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
G T. uit marum schreef op 4 January 2016
goede pasvorm
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Greet N. uit TERWOLDE schreef op 2 January 2016
Het produkt voldoet uitstekend!!! Ook de service die werd gegeven was grandioos!!!!
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
R a van A. uit Hulsberg schreef op 1 January 2016
Uitstekende instapper die ik gebruik als pantoffel. het gemiddelde aanbod pantoffels is te plat en te slecht van kwaliteit Deze Wolky's zijn perfect geven goed steun en je kunt er ook mee naar buiten. Kost wat meer maar je spaart je voeten ermee
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Jacques H. uit Leiden schreef op 6 December 2015
is goede geleverd naar wens
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Willem den H. uit Beuningen schreef op 1 December 2015
Kwalitatief goede en mooie schoenen
02181 Montevideo - Kleur: 20300 bruin leer
Piet S. uit venlo schreef op 1 November 2015
het product voldoet aan de verwachting
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
H. van P. uit Eindhoven schreef op 1 October 2015
goed passende slippers. Stikwerk gaat op een bepaald moment helaas wel bij een vorig paar loslaten
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Wilhelmina, johanna, hendrika H. uit Amsterdam schreef op 23 September 2015
doordat het hoge model niet meer in de collectie zat, heb ik op advies deze gekozen. Goed advies
09201 Roll Shoe - Kleur: 50000 zwart leer
Michael michael G. uit Maastricht schreef op 16 September 2015
Zeer tevreden
09209 Roll Sandal - Kleur: 50300 bruin leer
Pieter D. uit Lisserbroek schreef op 9 September 2015
Ik heb wel het gevoel dat ik dit model moet inlopen om geen zere voeten/ blaren te krijgen. Bij alle andere modellen die ik heb kon ik meteen bij wijze een dag lopen zonder pijn of vermoeide voeten te krijgen.
09403 Turin - Kleur: 30430 cognac leer
Miriam V. uit Goor schreef op 9 September 2015
OK clogs zitten goed, goed te reinigen.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Riet M. uit ROTTERDAM schreef op 7 September 2015
Heb deze klomp al jaren voor het werk. Klomp loopt heerlijk en eigen zool past er in. Kleur viel tegen, dus omgeruild voor vertrouwde kleur blauw.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90700 groen fluor PU
Izabella B. uit NIEUWEGEIN schreef op 26 August 2015
Prima product, zeker aan te bevelen. De afhandeling zeer vlot.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Miriam V. uit Goor schreef op 15 August 2015
goede pasvorm, zeer comfortabel
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
M.g O. uit Leiderdorp schreef op 1 August 2015
Lopen geweldig
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Patricia M. uit Utrecht schreef op 14 July 2015
Zeer mooie en elegante sandaal. Mijn man is zeer tevreden. Ze zijn erg comfortabel.
09209 Roll Sandal - Kleur: 50300 bruin leer
Pieter V. uit UTRECHT schreef op 5 July 2015
Het product is prima. Zoals de naam al suggereert loopt de gebruiker op wolken.
08100 Kansas - Kleur: 50300 bruin leer
Hein van G. uit Enschede schreef op 8 April 2015
goede nette schoenen met stevige zool.
04750 Fly men - Kleur: 50000 zwart leer
C.s. B. uit Joure schreef op 6 April 2015
de schoenen zijn van goede kwaliteit
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Peet L. uit Rijen schreef op 1 April 2015
mooi product, helaas niet voor mij.
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
C. van G. uit Goes schreef op 19 March 2015
Goed voetbed, loopt soepel.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Marinke H. uit Heelweg schreef op 15 March 2015
Mooie schoen
01235 Biker Men - Kleur: 20000 zwart leer
I. L. uit Almere schreef op 4 March 2015
Voelt heerlijk aan. Kan de hele dag erop staan en lopen en in de avond geen vermoeide voeten. Echt aan te bevelen voor de gezondheidszorg.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Ingrid P. uit Cuijk schreef op 18 February 2015
Fijne klomp, zeker met gebruik van eigen steunzool ideaal.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Wiebe van W. uit Hoofddorp schreef op 18 February 2015
Perfecte schoen (pasvorm, tijdloos model, heerlijk warm)
09201 Roll Shoe - Kleur: 50300 bruin leer
Zus M. uit Gruitrode schreef op 11 February 2015
Zitten perfect. Zijn heel fijn om op te lopen. Zeker een aanrader.
09209 Roll Sandal - Kleur: 50300 bruin leer
Ada de S. uit Hoogland schreef op 4 February 2015
Wat zwaarder dan de Utopia, maar wel waterdicht.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90120 gebroken wit PU
Arnold B. uit Veenendaal schreef op 5 January 2015
mooie schoenen
09381 Chicago - Kleur: 30000 zwart leer
Willem den H. uit Beuningen schreef op 28 December 2014
Goede pasvorm, mooie afwerking
09381 Chicago - Kleur: 30000 zwart leer
Marije P. uit Kesteren schreef op 19 December 2014
Dit loopt heerlijk! fijn voetbed, en ideaal dat het gewassen kan worden. wel even opbouwend inlopen...
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Bert V. uit Wouw schreef op 11 December 2014
schoen paste niet
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Jan B. uit Breda schreef op 4 December 2014
Prettige loopschoen.
02181 Montevideo - Kleur: 20000 zwart leer
h j van . uit Mook schreef op 2 December 2014
ze zitten als gegoten lang gezocht naar slippers waar de eigen zooltjes in kunnen
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Ellis tijssen T. uit ellistijssen@hotmail.com schreef op 1 December 2014
Ik vindt het goed
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Marieke D. uit Den Haag schreef op 28 November 2014
Solide schoenen. Mooie afwerking. In het begin is het leer behoorlijk stug. In eerste instantie zat de linkerschoen me niet goed. De klantenservice heeft kosteloos twee soorten vervangende zooltjes naar mij verstuurd en ben nu helemaal blij met de schoenen.
08100 Kansas - Kleur: 50300 bruin leer
Bertha M. uit bovensmilde schreef op 24 November 2014
de schoenen voldoen aan mijn verwachting en ze lopen goed dus ik heb niets te klagen . Goed product.
09201 Roll Shoe - Kleur: 50300 bruin leer
Rien van H. uit Sère-Rustaing schreef op 29 October 2014
Mooie degelijke schoen, fijne pasvorm
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Anita J. uit Tilburg schreef op 24 October 2014
Lopen goed, los voetbed maakt het mogelijk om (podo)zolen te gebruiken. Gemakkelijk schoon te maken
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
A.s K. uit De Koog Texel schreef op 23 October 2014
Een goed product anders zou ik het niet kopen.
00722 Active - Kleur: 50300 bruin gevet leer
J. W. uit wageningen schreef op 14 October 2014
Mooi, comfortabel.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
T brommershopke cv btw be 888 407 459 H. uit LANGDORP schreef op 19 September 2014
stevige slipper die goed steun geeft aan je voet en met een dikke zool dag in dag uit draag ik ze in mijn atelier en heb dan ook altijd een paar op reserve staan zodat ik ze geen dag hoef te missen
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Dina W. uit WINSCHOTEN schreef op 12 September 2014
voor mij te zacht
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Dicky L. uit almere schreef op 10 September 2014
De schoenen zijn heel mooi en stevig.
09201 Roll Shoe - Kleur: 50000 zwart leer
M.d. van M. uit Zoetermeer schreef op 29 August 2014
Een prettig zittende boot, waar je uren lang op kan lopen. Staat stoer, maar kan ook onder een nette broek!
02182 Caracas - Kleur: 40300 bruin geolied suede
H P. uit ZUIDWOLDE DR schreef op 10 August 2014
Op de vorige schoenen 7 jaar gelopen, nu weer precies dezelfde gekocht!
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Dionne van de W. uit Sint michielsgestel schreef op 6 August 2014
goed netjes en snel
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90120 gebroken wit PU
Cindy D. uit Schinveld schreef op 2 August 2014
prima pasvorm, lekker licht en meteen geschikt voor een 12-urige werkdag in een drukke dierenartspraktijk. Alleen een paar ventilatiegaatjes/sleufjes zouden prettig zijn, de gesloten clog zorgt voor wat zweterige voeten...
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Jh R. uit Gramsbergen schreef op 30 July 2014
ik ben bekend met deze wolky sandalen en ze bevallen mij na circa 20 jaar heel goed
00722 Active - Kleur: 50000 zwart gevet leer
Chris K. uit loosdrecht schreef op 28 July 2014
Mooi,breed en zeer comfortabel
09203 Roll Moc Basic - Kleur: 50300 bruin leer
P.j. R. uit Westkapelle schreef op 26 July 2014
De bekende Wolky-kwaliteit zegt voldoende, zeer goede kwaliteit.
09209 Roll Sandal - Kleur: 50300 bruin leer
Hein J. uit schoorl schreef op 23 July 2014
stevige goed zittende,gemakkelijk schoen. voor mijn doel auto, tuin enz. uitstekend geschikt
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Lei N. uit Heerlen schreef op 21 July 2014
uitstekende pasvorm ideaal om met eigen steunzolen te dragen.
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
C.d. V. uit Rijen schreef op 19 July 2014
mooi leer heerlijk voetbed gaan weer jaren mee
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
A.a. van T. uit OKKENBROEK schreef op 7 July 2014
Goede kwaliteit, voldoet aan de verwachting.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Adrie K. uit Papendrecht schreef op 6 July 2014
Prima
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Han G. uit Leeuwarden schreef op 5 July 2014
Het zijn prachtige schoenen,heel degelijk en goed bruikbaar. Ik kon op deze walkies lopen en had geen inloop periode nodig. Fantastische degelij'ke bijna oneverslijtbaar en stevige schoenen.
09201 Roll Shoe - Kleur: 50000 zwart leer
W. K. uit Nieuw Heeten schreef op 4 July 2014
Fijne klompen. Ik gebruik eigen inlegzooltjes en die passen hier prima in. Enige nadeel is dat de klompen bovenop de wreef ingescheurd zijn, binnen een jaar tijd. Waarschijnlijk komt dit doordat ik op mijn knieen of gehurkt heb gezeten. Verder goede kwaliteit.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Annelies de B. uit Schiedam schreef op 2 July 2014
Geweldige zwarte schoenen die heerlijk lopen!
09381 Chicago - Kleur: 30000 zwart leer
Willy H. uit TIEL schreef op 27 June 2014
De clog zit prima rond de voet en geeft daardoor steun bij lang staan. Het voetbed voldoet ook.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Ineke A. uit gouda schreef op 25 June 2014
de klomp is wat zwaarder dan het oude model maar nog steeds heel licht, basis is goed stevig en loopt heerlijk
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90120 gebroken wit PU
M.c.j W. uit Echt schreef op 25 June 2014
Prima pasvorm en loopcomfort
09209 Roll Sandal - Kleur: 50300 bruin leer
Thea R. uit Son schreef op 20 June 2014
Goed product, echter geen leer maar PU, een kunststof.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Franca M. uit Veldhoven schreef op 9 June 2014
Eerdere ervaring leverde opnieuw de belangsteling
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90700 groen fluor PU
Froukje van T. uit ZANDVOORT schreef op 4 June 2014
Schoenen zitten heerlijk. Ze zijn mooi afgewerkt een groot loop comfort en een goede look
02180 Santiago - Kleur: 20000 zwart leer
Jolanda L. uit Roswinkel schreef op 28 May 2014
Comfortabele en praktische clog. Wel voor de wat smallere voet en de minder hoge wreef.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90700 groen fluor PU
H.j S. uit DOETINCHEM schreef op 27 May 2014
Fijne sandalen waar je probleemloos uren op kunt wandelen.
00711 Energy Men - Kleur: 50300 bruin gevet leer
T.h. van Z. uit Thesinge schreef op 18 May 2014
Loopcomfort super. Alleen wel heel degelijk, zeker voor mij als vrouw! Ik gebruik ze als dagelijkse werkschoenen. Heb geen andere keus, met deze schoenen geen pijn. Zou graag zien dat dit model of de hoge/half hoge ook in maat 46 in meerdere kleuren komt.
09201 Roll Shoe - Kleur: 50000 zwart leer
A S. uit made schreef op 27 April 2014
snelle levering goede schoen en voetbed. al meerdere schoenen besteld
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Riet B. uit HENDRIK-IDO-AMBACHT schreef op 22 April 2014
Schoenen lopen prima en zijn toch een beetje sierlijk. Ik heb ze nl als vrouw omdat het vrouwenmodel uitverkocht was en ik al 3 jaar bezig ben met deze schoenen. Wel ben ik benieuwd of ze snel slijten.2 jr geleden deze gekocht en die waren einde seizoen kapot.Waarschijnlijk fabricagefout.Direct nieuwe gekregen.
00711 Energy Men - Kleur: 50360 camel gevet leer
Visseroostwoud bv V. uit oostwoud schreef op 8 April 2014
Goede pasvorm en lekker lopen
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Henk P. uit TERWOLDE schreef op 4 April 2014
Zijn gewoon goede slippers met een fijne pasvorm
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Aartje D. uit Lunteren schreef op 13 March 2014
heerlijke schoenen je loopt echt op wolken goede pasvorm!!
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
B C. uit Amsterdam schreef op 22 February 2014
heb een maat groter besteld dan ik normaal draag. eigen steunzolen erin, zitten wel wat strak op de wreef
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Herman V. uit Middelburg schreef op 14 February 2014
De sandalen zien er goed uit, het leer heeft een fraaie matte tint. De pasform is uitstekend.
09209 Roll Sandal - Kleur: 50300 bruin leer
Th.f. C. uit Amersfoort schreef op 1 February 2014
Een fijne mijl/slip-in met losse binnenzool even een paar uurtjes inlopen en ze zitten als handschoenen om je voeten. Het ruitjes profiel, waarschijnlijk voor de broodnodige ventilatie zo ontworpen, is wel even wennen daar zou misschien wat nadere aandacht aan besteed kunnen worden.
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Angelica D. uit Oirsbeek schreef op 17 December 2013
het is jammer dat het product veranderd is, ik was met het vorige model zeer tevreden. De nieuwe schoen is zwaarder, de zool is gladder en ik vind de kleuren zaai. Het ergste vind ik de hoge prijs, het is maar een kunststof-schoen.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90120 gebroken wit PU
Rob de V. uit deventer schreef op 12 December 2013
prima schoenen. Goede pasvorm.
09203 Roll Moc Basic - Kleur: 50000 zwart leer
Marjo van de V. uit Bergen schreef op 11 December 2013
Past perfect
09203 Roll Moc Basic - Kleur: 50000 zwart leer
Els v.d. B. uit Arendonk schreef op 5 December 2013
prachtige eenvoudige schoen voor jarenlang draag plezier.
04751 Cross men - Kleur: 50000 zwart leer
Jan-willem R. uit Vianen schreef op 14 November 2013
Prima schoen. Zeer zacht leer. Niet geen inlopen of blaren. Ze lopen heerlijk.
02181 Montevideo - Kleur: 20000 zwart leer
Petra B. uit Castricum schreef op 31 October 2013
voor mijn werk heb ik een bepaald soort schoen nodig, maar ook een schoen waar mijn op maat gemaakt voetbed inpast: die heb ik gevonden bij Wolky en ben daar erg blij mee! -een maatje te groot, geef niet! met 1 belletje werd een nieuw paar en een ophaalafspraak geregeld al meteen de volgende dag! super Wolky [Ria stond mij te woord]
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90120 gebroken wit PU
A. M. uit Geffen schreef op 30 October 2013
Goede pasvorm, zit lekker. Voldoende ondersteuning van de voet.
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Atie van D. uit Oostsouburg schreef op 30 October 2013
prima slippers gebruik ze in de winter als pantoffels,en zomers als schoenen,bijkomend voordeel is dat er ook steunzolen in gedragen kunnen worden
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Jan willem a. L. uit BITGUMMOLE schreef op 10 September 2013
Buitengewoon prettige sandalen, van bovendien erg goede kwaliteit: vroeger, vóór ik op Wolky's liep, liep ik in een half jaar de zolen van mijn schoenen stuk. Op deze schoenen loop ik nu al 2 jaar, waaronder twee maanden Ethiopische modder; het vorige paar overleefde 1 1/2 jaar o.m. woestijn in Centraal Afrika en modder in Oost-Congo!
01985 Accelerator - Kleur: 50300 bruin gevet leer
Hja L. uit Wijk bij Duurstede schreef op 26 August 2013
prettige muil waarin eigen zolen kunnen, dat is voorwaarde voor een schoen, muil en dergelijke voor mij.
09210 Roll Slide men - Kleur: 50000 zwart leer
Saskia L. uit Tilburg schreef op 3 August 2013
Comfortabele en functionele klomp
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
J. de W. uit Kollum schreef op 21 July 2013
goed product, had het al eerder en ging jaren mee!
00711 Energy Men - Kleur: 50000 zwart gevet leer
Doortje S. uit venlo schreef op 19 July 2013
de pasvorm is perfect en lopen ontzettend goed
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Ada B. uit Terneuzen schreef op 17 July 2013
Hartelijk dank voor de snelle levering. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker volgende keer onze schoenen weer bij Wolky bestellen. Vriendelijke groet Mw. Bleijenberg
09210 Roll Slide men - Kleur: 50300 bruin leer
Mirjam H. uit Helmond schreef op 14 July 2013
Ik heb deze schoenen al jaren. Ik kijk niet meer naar andere, maar koop gewoon deze.
00722 Active - Kleur: 50000 zwart gevet leer