9 / 10
Hulp nodig? +31 (0)38 422 67 28
  • Gratis verzending & retour binnen Nederland en België
  • Veilig online shoppen
  • Grootste Wolky collectie
  • Gratis achteraf betalen
Uw selectie:
Alle filters herstellen
D.l. P. uit ZUIDLAND schreef op 14 February 2018
alles goed verzorgd,snelle levering.
06227 Roll Slipper - Kleur: 30510 bordeaux leer
Riet R. uit Noordwijkerhout schreef op 12 February 2018
Pasvorm prima, nubuck houdt zich goed.ook bij slecht weer, buiten zelfs.
06250 Seamy Slide - Kleur: 11802 blauw geolied nubuck
Karine L. uit ROTSELAAR schreef op 2 February 2018
zee goed!
06227 Roll Slipper - Kleur: 10003 zwart metallic nubuck
J.e. V. uit RUURLO schreef op 1 February 2018
Jammer, dat de kleur rood niet beschikbaar was in maat 39.....
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Marleen F. uit BOXMEER schreef op 31 January 2018
Mijn ervaring met Wolky schoenen is, dat ze in principe niet ingelopen hoeven te worden. Wel valt deze schoen klein uit. Heb een maat groter moeten bestellen dan ik normaal heb.
02575 Go - Kleur: 70500 rood canals
T R. uit WILDERVANK schreef op 28 January 2018
Lang op gewacht maar ben er heel blij mee .ik loop op wolken.
02575 Go - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
Herlinde M. uit OVERPELT schreef op 22 January 2018
Goed en makkelijk
06227 Roll Slipper - Kleur: 30570 rood zomer leer
Edith V. uit PUTTEN schreef op 13 January 2018
Voor mijn brede voeten een heerlijke comfortabele slipper die tegen een stootje kan. Helemaal leer is ook zo fijn.
06250 Seamy Slide - Kleur: 11802 blauw geolied nubuck
Toke R. uit HELVOIRT schreef op 30 December 2017
Alles goed, heb ze al in verschillende kleuren, zijn mijn slippers klompen sloffen en schoenen !!
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
N v d H. uit ARKEL schreef op 19 December 2017
Goed product
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Yvonne D. uit ZWOLLE schreef op 17 December 2017
fijne instappers voor thuis
06250 Seamy Slide - Kleur: 11332 mokka nubuck
Marjan B. uit OUDEWATER schreef op 17 December 2017
vind het een heerlijke schoen goede pasvorm en goed voor steunzolen
02575 Go - Kleur: 20000 zwart leer
Jos T. uit DEVENTER schreef op 14 December 2017
Loop al jaren op deze Wolky slippers en heb recentelijk mijn vijfde paar besteld. Heerlijk zittende en toch steungevende slipper.
06227 Roll Slipper - Kleur: 10003 zwart metallic nubuck
Thaly L. uit ST STEVENS WOLUWE schreef op 2 December 2017
Nice sandals, confortable. Size a bit larger than the usual expected 36.
00881 Fiji - Kleur: 90790 mint groen leer
Josee A. uit HEERLEN schreef op 21 November 2017
Comfortabel, sportief. Gemaakt van mooie materialen. Heerlijk voetbed.
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
Dj V. uit Bears schreef op 10 November 2017
Prima schoenen, geen op of aan merkingen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Bep van B. uit Tiel schreef op 10 November 2017
Passen perfect en lopen heerlijk.
02575 Go - Kleur: 60001 zwart metallic leer
Petronella A. uit BANT schreef op 1 November 2017
Hele fijne slippers
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Nanny V. uit Nieuw-Vennep schreef op 27 October 2017
Het product voldoet helemaal aan mijn eisen. Ik gebruik deze instappers voornamelijk binnen, maar je kunt er ook buiten op lopen.
02575 Go - Kleur: 40280 grijs metallic suede
Fokie B. uit KOLLUM schreef op 27 October 2017
Ik ben heel tevreden met mijn klompen zitten heerlijk
02575 Go - Kleur: 70000 zwart canals
Chris S. uit Renkum schreef op 24 October 2017
Gelukkig zijn de Seamy Slide slippers weer te koop! Mooie kwaliteit, helemaal van leer en ze zitten heerlijk. Onmisbaar voor ‘moeilijke’ voeten.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Jenny S. uit Beek schreef op 23 October 2017
Mooi en precies de kleur die ik voor ogen had.
06250 Seamy Slide - Kleur: 11542 winter rood nubuck
Shida van der B. uit Biervliet schreef op 13 October 2017
Ik aarzelde over de pasvorm toen ik de damesmuiltjes/-klompen paste, maar vind ze inmiddels prettig zitten en lopen.
02575 Go - Kleur: 20000 zwart leer
Jellie de R. uit Hengelo schreef op 12 October 2017
het zijn heerlijke dichte instap slippers, die ik gebruik voor binnenshuis, i.p.v. pantoffels. Ik heb mijn steunzolen nodig en zo hou ik warme voeten in de winter met de steun die ik nodig heb.
06250 Seamy Slide - Kleur: 11332 mokka nubuck
G L. uit ZUTPHEN schreef op 11 October 2017
precies juiste schoen
06227 Roll Slipper - Kleur: 10733 forest(groen) metallic nubuck
Hanny C. uit Maarssen schreef op 7 October 2017
Ik hoop dat ik net zoveel en zo lang plezier heb van mijn nieuwe Wolky instappers als van mijn oude. Die na 15 jaar intensief gebruik nu echt op waren.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Pia M. uit Philippine schreef op 24 September 2017
lopen uitstekend nu tweede paar van dezelfde andere versleten
06250 Seamy Slide - Kleur: 11002 zwart nubuck
Lieke S. uit Berkel-Enschot schreef op 17 September 2017
Fijn lopende inschieters voor thuis.
06250 Seamy Slide - Kleur: 11802 blauw geolied nubuck
D van G. uit Lelystad schreef op 13 September 2017
Gebruik deze slippers binnenshuis als pantoffel. Al jaren!!
01301 Nepeta - Kleur: 30000 zwart leer
Hanny G. uit Tiel schreef op 10 September 2017
Het is een slipper voornamelijk voor binnen. Goed voetbed en ik gebruik ze i.p.v. sloffen.
02575 Go - Kleur: 70500 rood canals
Mia B. uit Maastricht schreef op 10 September 2017
Voldoet aan verwachting
06227 Roll Slipper - Kleur: 30510 bordeaux leer
Rita O. uit PUTTE schreef op 7 September 2017
Goed draagcomfort
02575 Go - Kleur: 60801 blauw metallic leer
Marga N. uit BLIJHAM schreef op 6 September 2017
Leuke slipper. Maat 38 aan de kleine kant.
00426 Mundaka - Kleur: 60390 beige kaviaarprint leer
Yvonne A. uit Oss schreef op 6 September 2017
Alles goed. Geen verbeterpunten.
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Margreet G. uit RHENEN schreef op 2 September 2017
Mooie muil. Goede pasvorm.
02575 Go - Kleur: 90120 zebraprint metallic leer
Josefine D. uit Huissen schreef op 29 August 2017
Zeer goede gesloten slipper loopt heerlijk
02575 Go - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
Maria A. uit LANDGRAAF schreef op 27 August 2017
Net als alle andere Wolky schoenen zijn ook deze weer een genot aan je voeten
02575 Go - Kleur: 70500 rood canals
Carla D. uit RODEN schreef op 21 August 2017
Er zit een goed pasvorm in, zijn leuk en verschillende modellen.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10570 rood nubuck
Lida J. uit Nieuwegein schreef op 17 August 2017
makkelijke schoen die al jaren prettig in mijn werk wordt ervaren; al een paar keer eerder besteld
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Miranda C. uit Haarle schreef op 6 August 2017
alles perfect
01000 OConnor - Kleur: 70980 wit/multi color canal leer
Karen C. uit Dokkum schreef op 3 August 2017
Heerlijke slippers. Ik heb ze nu voor de derde keer gekocht, want ik kan absoluut niet meer zonder.
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
Hennie S. uit Winschoten schreef op 30 July 2017
de slippers lopen heerlijk
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Tineke Z. uit Hoensbroek schreef op 22 July 2017
super slippers voor mijn moeilijke voeten en een snelle levering
03207 Aporia - Kleur: 30000 zwart leer
Martine V. uit Begijnendijk schreef op 22 July 2017
Deze slippers zitten heel comfortabel en mijn steunzolen blijven er netjes in op zijn plaats ! Ik heb wel een maatje groter moeten nemen dan ik gewoon ben maar nu zit alles perfect.
03201 Nassau - Kleur: 70100 wit canals
Atie van D. uit Oostsouburg schreef op 19 July 2017
Leuke slippers geschikt om je steunzolen in te dragen
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Nannie B. uit lemele schreef op 16 July 2017
zit prima
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Aca aca V. uit Goor schreef op 13 July 2017
Ik heb de roll slipper inmiddels in meerdere kleuren. Ze zitten en lopen heerlijk!
06227 Roll Slipper - Kleur: 10190 champagne nubuck
Daphne C. uit Steyl schreef op 12 July 2017
Comfortabel
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Ellen W. uit amersfoort schreef op 11 July 2017
Fijne schoen, juiste maat mooi van kleur
02575 Go - Kleur: 70980 wit/multi color canal leer
D.e. d.e. B. uit Woudenberg schreef op 10 July 2017
Goed schoeisel, Is de prijs zeker waard.
01301 Nepeta - Kleur: 30500 rood leer
Vroni N. uit SITTARD schreef op 9 July 2017
Super slipper ben blij dat die weer terug is
01000 OConnor - Kleur: 30000 zwart leer
Joke S. uit Kapelle schreef op 6 July 2017
fijne slippers
01000 OConnor - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Marloes K. uit Groesbeek schreef op 3 July 2017
Van mijn slippers heb ik vernomen dat ze uit de collectie gaan. Zeer tot mijn spijt. Ik veblijf vaak in Africa waar ze geweldig dienst doen. Ik snap niet warrom e uit de collectie genomen worden. Ik zou graag een paar TAHITI MAAT 39 OPZIJ GEZET HEBBEN VOOR VOLGEND JAAR
00883 Tahiti Flower - Kleur: 20430 cognac leer
Jose van A. uit Leusden schreef op 2 July 2017
goede schoen en zeer stevig uitgevoerd
06227 Roll Slipper - Kleur: 90150 taupe dots nubuck
Sissie van der S. uit Geldrop schreef op 2 July 2017
Fijne slippers
03207 Aporia - Kleur: 30000 zwart leer
J.a. van N. uit Oostvoorne schreef op 24 June 2017
fijne leest en lopen prettig.blijven heel lang in goede conditie.kwaliteit en prijs in evenwicht.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Wilma K. uit KAMERIK schreef op 22 June 2017
De schoenen zijn erg mooi van kleur en je kunt er prima op lopen.
01000 OConnor - Kleur: 80820 denim metallic lakleer
M.e B. uit Veen schreef op 22 June 2017
de bestelde wolky's voldoen aan de gestelde verwachting en zijn aan ieder aan te raden.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
M V. uit Geertruidenberg schreef op 18 June 2017
Al jaren verslijt ik per seizoen een paar Roll slippers, nu waren de rood zomer leer aan de beurt... super voor mensen met een brede voet, wel 1 maat groter genomen en steunzolen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 30570 rood zomer leer
Jm T. uit Vaassen schreef op 18 June 2017
Heerlijke slipper ..bestel alleen 'n maat groter dan gewone schoenen!!
03201 Nassau - Kleur: 30100 wit leer
Gc B. uit Oudenhoorn schreef op 17 June 2017
ben zelf al bekend met wolkys maar zou het iedereen aanraden zeker als je steunzolen moet dragen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 10870 blauw nubuck
Annelies de B. uit Schiedam schreef op 12 June 2017
Fijne slipper met een goed voetbed
00880 Tahiti - Kleur: 30010 zwart leer
B. N. uit Nieuwveen schreef op 12 June 2017
prima schoenen zitten gelijk goed alleen binnenzool geeft zwart af.
00501 Cirrus - Kleur: 90190 parelwit metallic leer
Anita T. uit Heerenveen schreef op 9 June 2017
Ik kan niet meer zonder deze slippers. Dus ik hoop dat ze NOOIT uit de collectie gaan. Ik werk in de zorg en loop er ruim 8 uur per dag op.
00501 Cirrus - Kleur: 30100 wit leer
Yvonne S. uit Helmond schreef op 9 June 2017
Heerlijke slipper, zitten super fijn.
01000 OConnor - Kleur: 70980 wit/multi color canal leer
Rosita W. uit Blokker schreef op 6 June 2017
heel top product. Deze slippers daar loop ik zeker al 12 jaar op als het niet als het niet langer is .Ben nu aan mijn 3e paar bezig.
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Marjo E. uit Hoensbroek schreef op 5 June 2017
Mooie en fijne slippers waar het eigen voetbed prima in past. Ben zeer tevreden.
03207 Aporia - Kleur: 30100 wit leer
Bep D. uit Varsseveld schreef op 3 June 2017
Zitten heerlijk fijn dat de inleg zool er uit kan kunnen en passen de steu zollen erin.
03326 Havana - Kleur: 20000 zwart leer
Christel D. uit Hapert schreef op 3 June 2017
Erg fijne slipper en een leuk kleurtje
00880 Tahiti - Kleur: 70390 beige leer
Maja D. uit Assen schreef op 1 June 2017
Mooi product en door de verstelbare bandjes, vooral als je wat smallere voeten hebt, goed passend af te stellen.
00501 Cirrus - Kleur: 90190 parelwit metallic leer
A S. uit Maria Hoop schreef op 30 May 2017
Lopen heerlijk
01000 OConnor - Kleur: 80820 denim metallic lakleer
Tineke Z. uit Hoensbroek schreef op 30 May 2017
zitten heerlijk
00880 Tahiti - Kleur: 30010 zwart leer
Ilone B. uit BRUMMEN schreef op 30 May 2017
Kan geen enkel punt aangeven, waar ik ontevreden over ben en ook geen verbeterpunten.
00426 Mundaka - Kleur: 60500 rood kaviaarprint leer
Annemarie T. uit Nunspeet schreef op 27 May 2017
Mooie schoen, perfecte pasvorm
02575 Go - Kleur: 70500 rood canals
Martine K. uit Overpelt schreef op 26 May 2017
Prettige slipper die meteen goed past.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90070 zwart dots nubuck
Ans van W. uit Kaatsheuvel schreef op 21 May 2017
Top slipper, prijs hoog maar zeker waard
00501 Cirrus - Kleur: 90190 parelwit metallic leer
Marjo L. uit Landgraaf schreef op 20 May 2017
Ik heb de rode klompen gekocht. Ze zitten heerlijk. Geven voldoende steun. Hebbrn een brede voet. Precies wat ik zovht.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10570 rood nubuck
Ada B. uit Terneuzen schreef op 19 May 2017
Fijne slipper zit heerlijk loopt lekker en staat nog erg leuk ook
01301 Nepeta - Kleur: 60800 blauw slangenprint leer
Joke K. uit Heerlen schreef op 16 May 2017
Waren mooie schoenen zitten als sloffen.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10070 zwart zomer nubuck
Andrea D. uit WAHLWILLER schreef op 16 May 2017
Super. Alles Vom bestellen bis zum Bezahlen. Auch bei telefonischen Rückfragen kompete Mitarbeiter mit genauen erklärungen und Hilfestellung! Einfaches retunieren! Weiter so!
00880 Tahiti - Kleur: 30010 zwart leer
Anna D. uit AMSTERDAM schreef op 9 May 2017
kwaliteit/prijsverhouding is prima. kwaliteit schoeisel is prima. Het eeb paar keer meegemaakt, dat het stiksel tussen schoen en zool ter hoogte van de grote teen , los ging; maar dat werd altijd correct opgelost in de winkel. ( haarlem en amsterdam) . De schoenen werden dan opgestuurd en gratis gerepareerd.
02575 Go - Kleur: 40280 grijs metallic suede
Veerle V. uit Wilsele schreef op 8 May 2017
Leuke, comfortabele aanstekers!
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
Ine O. uit Veldhoven schreef op 8 May 2017
zeer geschikt voor mensen met steunzolen
01301 Nepeta - Kleur: 30000 zwart leer
Marlies W. uit Maaseik schreef op 6 May 2017
Prima kwaliteit, mooi afgewerkt
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Hannie S. uit Oost West en Middelbeers schreef op 22 April 2017
Prima product. Alleen jammer dat wolky geen halve maten heeft.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Suzanne de R. uit Oss schreef op 16 April 2017
De schoenen zitten erg fijn aan de voeten. Je loopt met deze schoenen zoals met een normale veterschoen. Geen pijnlijke voeten aan het eind van mijn dienst. Ik heb snel last van hete voeten, helaas ook nog met deze schoenen. Het is wel wat afgenomen, maar met dit model kan ik tijdens een rustig moment er even uit met mijn voeten om af te koelen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 10190 champagne nubuck
Karin G. uit Akmarijp schreef op 21 March 2017
Leuke schoen, loop er pas van de zomer mee dus daarover valt nog niets te zeggeb
01000 OConnor - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Mariana L. uit Maarssen schreef op 5 March 2017
heel comfortabel dus top
06227 Roll Slipper - Kleur: 90570 rood dots nubuck
Laura van t P. uit Maastricht schreef op 4 March 2017
Heerlijk voor het werk, ik wil niet anders
06227 Roll Slipper - Kleur: 10190 champagne nubuck
Franca W. uit Vlijmen schreef op 2 March 2017
ik heb de schoenen besteld voor mijn werk op het operatiecentrum omdat ik niet op de standaardklompen kan lopen. ze zijn ligt vallen wel redelijk klein uit qua maat ik heb normaal maat 42 maar zoals vaker bij wolky nu maat 43 en die zijn prima heb alleen hoge wreef en zaten in begin wel beetje straks bovenop maar nu goed te doen
02575 Go - Kleur: 70820 denim canals
G R. uit Apeldoorn schreef op 27 February 2017
Dit zijn zulke fijne slipprs. Het woord is eigenlijk niet van toepassing. Ze gaan jaren mee!
06227 Roll Slipper - Kleur: 90570 rood dots nubuck
E.c.d. I. uit Arnhem schreef op 20 February 2017
tot nu toe ben ik zeer tevreden met winter schoenen en sandalen
03307 Isa - Kleur: 90320 brons leer
Lilian N. uit Axel schreef op 20 February 2017
Zeer goed ! Vooral voor mijn zware steunzolen ! echt zeer goed.
01301 Nepeta - Kleur: 30100 wit leer
Ingrid S. uit HOUTEN schreef op 9 February 2017
Schoenen zitten prima. Ik heb wel een maat groter moeten bestellen dan gebruikelijk.
02575 Go - Kleur: 70980 wit/multi color canal leer
Bie C. uit Turnhout schreef op 1 February 2017
Zalige pantoffels waar mijn steunzolen in passen
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Nel P. uit Utrecht schreef op 9 January 2017
Mooie kleur Goed model
06250 Seamy Slide - Kleur: 10510 bordeaux nubuck
Jeanette D. uit Cuijk schreef op 8 January 2017
Voldoet aan de verwachting.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Anja B. uit Oldebroek schreef op 7 January 2017
Goede pasvorm en loopt heerlijk.
02575 Go - Kleur: 20510 bordeaux leer
Carien K. uit BREDA schreef op 1 November 2016
Zien er leuk uit maar de zool is voor mij iets te stijf
00501 Cirrus - Kleur: 90190 parelwit metallic leer
Ria B. uit Oud-Beijerland schreef op 4 October 2016
eerder gedragen en omdat ze prettig lopen, nieuwe besteld
01301 Nepeta - Kleur: 30000 zwart leer
Diana N. uit Assen schreef op 1 October 2016
Deze zitten heerlijk.
01010 Kukana - Kleur: 60120 gebroken wit slangenprint leer
Hanneke M. uit Made schreef op 6 September 2016
Ivm steunzolen sinds kort schoeisel nodig met uitneembare zool. Voor de zomer zelfs slippers kunnen kopen van Wolky- Super!!
03201 Nassau - Kleur: 60200 grijs lakleer
Tineke E. uit Landhorst schreef op 2 September 2016
Draag al jaren de Kukana heb nu mijn 4de paar gekocht, ze hebben een perfect voetbed en lopen heerlijk. Ze blijven ook goed aan je voeten zitten. Kan deze iedereen aanraden.
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Martina S. uit Hardenberg schreef op 1 September 2016
Prima slipper, goede pasvorm. Maar dat wisten we al van Wolky.
01000 OConnor - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Nella K. uit Buurmalsen schreef op 1 September 2016
Prima slipper,mooie kleuren,mooi leer !! Zitten heerlijk,goede pasvorm,met verstelbare bandjes !
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Louise de J. uit Elim schreef op 10 August 2016
prima
02575 Go - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
Janneke N. uit HOLTEN schreef op 4 August 2016
Heerlijke slippers!!
01000 OConnor - Kleur: 60210 antraciet slangenprint leer
A L. uit Kloetinge schreef op 2 August 2016
Kwaliteit was goed maar steunzolen pasten er niet in.
01301 Nepeta - Kleur: 30100 wit leer
Saskia V. uit tiel schreef op 1 August 2016
Fijne slippers, lopen lekker.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
Annemieke G. uit Assen schreef op 1 August 2016
Prima, loop er zo weer op weg, zoals altijd van Wolky.
01000 OConnor - Kleur: 60210 antraciet slangenprint leer
G B. uit Veendam schreef op 1 August 2016
zowel winter als zomerschoenen bevallen zeer goed en ik doe er jaren mee
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Irma S. uit Pannerden schreef op 3 July 2016
ik had al vaker deze slippers gehad en was blij dat deze weer te bestellen waren. Ze lopen perfect. ik had alleen andere kleurstellingen gewild
01010 Kukana - Kleur: 60210 antraciet slangenprint leer
Atm C. uit DOORWERTH schreef op 1 July 2016
Ik heb dit model al eerder gehad maar dan zonder bloem. Het heeft me indertijd van een hielspoorblessure afgeholpen.
00883 Tahiti Flower - Kleur: 20430 cognac leer
Anneke V. uit Uden schreef op 1 July 2016
Ben reeds lang bekend met wolky, maar miste hier in de omgeving de zomerslipper waar een steunzool in kon. Was heel blij deze via de site te kunnen bestellen
01301 Nepeta - Kleur: 30500 rood leer
Bianca S. uit Ede schreef op 1 July 2016
Mooie slippers en lopen lekker,eerst wel even moeten wennen omdat ik altijd birckenstock slippers droeg.
01010 Kukana - Kleur: 60800 lichtblauw slangenprint leer
Bianca van H. uit heerenveen schreef op 1 July 2016
Maten kloppen, prima pasvorm.
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Ina S. uit Nieuw Buinen schreef op 1 July 2016
Ze zijn prachtig en lopen heerlijk. Ik ben blij dat dit product weer in het assortiment zit. Het vorige paar heb ik 4 jaar gedragen.
01010 Kukana - Kleur: 60120 gebroken wit slangenprint leer
Tonny S. uit Mierlo schreef op 1 July 2016
Ik heb maat 42.5
01010 Kukana - Kleur: 60120 gebroken wit slangenprint leer
J.n. van E. uit Lochem schreef op 7 June 2016
Goede pasvorm, mooi soepel leer. stevige instapper
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Ineke ten B. uit UITHUIZEN schreef op 2 June 2016
helemaal blij mee, ze zijn wel zwaarder aan de voeten als dat ik dacht.
03326 Havana - Kleur: 20100 wit leer
Tonny T. uit Montfort schreef op 1 June 2016
2 seizoenen geleden had ik deze in het rood. ze lopen heerlijk.
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Saskia H. uit BREDA schreef op 1 June 2016
ziet er mooi uit, loopt heerlijk
01000 OConnor - Kleur: 90120 zebraprint metallic leer
Nollie van V. uit Bad Nieuweschans schreef op 1 June 2016
het product bevalt uitstekend, ik heb neuropathie ik kan mijn aangepaste zooltjes erin leggen en ik loop goed.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Fokie B. uit KOLLUM schreef op 1 June 2016
Een hele mooie schoen alleen valt hij klein uit,
03326 Havana - Kleur: 20500 rood leer
Dina W. uit WINSCHOTEN schreef op 1 June 2016
waren mij te smal
00426 Mundaka - Kleur: 60000 zwart kaviaarprint leer
S. D. uit De Meern schreef op 1 June 2016
Schoenen zitten prima!
00426 Mundaka - Kleur: 60390 beige kaviaarprint leer
Gerda D. uit GERDADOP@GMAIL.COM schreef op 1 June 2016
Prima slippers, heb ze al voor de 4e keer!
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
E L. uit KAMERIK schreef op 1 June 2016
Geen op of aanmerking
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Jo B. uit Den Hoorn schreef op 2 May 2016
Zoals gewend van Wolky Mooi leder en heerlijk voetbad Onderkant al die kleuren hoeft niet zo van mij
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Mia K. uit WINTERSWIJK schreef op 2 May 2016
Geen op/aanmerkingen. Wolky waardig !!!!
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Maria K. uit Etten schreef op 2 May 2016
Een fijne slipper, goed model, ik loop al jaren op dit model!
01000 OConnor - Kleur: 60210 antraciet slangenprint leer
Saskia V. uit tiel schreef op 2 May 2016
Fijne slippers, maat klopt. Lopen super lekker.🌞🌞🌞
01010 Kukana - Kleur: 60210 antraciet slangenprint leer
Annemarie O. uit Geleen schreef op 1 May 2016
DE Kukana slipper was een tijd lang uit producie, nu is hij er gelukkig weer. Toch is de Kukana wat veranderd, het leer is wat dunner en de zool ruikt nu erg 'plastic'. Het loopcomfort is gelukkig niet veranderd!Gewoon heel goed.
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Annemarie R. uit Prinsenbeek schreef op 1 May 2016
Schoenen lopen geweldig
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Tonnie W. uit Boxtel schreef op 1 May 2016
Heerlijke en leuke slippers die zo goed om de voet sluiten dat er ook goed afstanden mee gelopen kunnen worden.
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Anny van A. uit Wintelre schreef op 1 May 2016
ik kies altijd voor Wolky omdat ze een erg ruime leest hebben, helaas was dit bij dit model niet het geval
01000 OConnor - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Marjan M. uit Hengelo gld schreef op 1 May 2016
mooi uiterlijk ,heerlijke pasvorm,degelijke kwaliteit.
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Sylvia H. uit DELFZIJL schreef op 1 May 2016
Zitten heerlijk
01010 Kukana - Kleur: 60210 antraciet slangenprint leer
Marjan J. uit Beek schreef op 1 May 2016
Deze schoen/slipper was breed genoeg dat is mijn probleem en vaak zijn de modellen van Wolky te smal jammer vorige collecties hadden meer bredere modellen.
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Nanny S. uit HELVOIRT schreef op 1 May 2016
Blij dat deze weer leverbaar zijn. Zool lijkt erg hard en plastic benieuwd hoe deze zich houdt. Erge lijmgeur. Die zeer serieus werd genomen na klacht ophalen door koerier enz.
01010 Kukana - Kleur: 60120 gebroken wit slangenprint leer
P.m. van G. uit Hoofddorp schreef op 1 May 2016
mooie slippers
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Lilian K. uit Buggenum schreef op 1 May 2016
Fijne slipper, blij dat dit model terug is. De vorige heb ik helemaal kapot gelopen.
01000 OConnor - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
J de R. uit domburg schreef op 1 May 2016
Binnen gekomen en zijn niet meer uit geweest.
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Greet N. uit TERWOLDE schreef op 1 May 2016
het artikel is uitstekend en bevalt prima. Iedereen kan hier met een gerust hart bestellingen doen. Alles perfect.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10920 oker (geel) nubuck
Marga V. uit middelharnis schreef op 1 May 2016
De schoenen zijn mooi en precies wat ik ervan had verwacht
02575 Go - Kleur: 90120 zebraprint metallic leer
Hunerta van B. uit De Bilt schreef op 1 May 2016
Heel goed en netjes geholpen
01301 Nepeta - Kleur: 60150 taupe slangenprint metallic leer
Josje K. uit Leusden schreef op 1 May 2016
geweldige schoen
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Riek L. uit Nijkerkerveen schreef op 1 May 2016
Het is maat 39 ipv 41 de slipper ziet er leuk uit,het bandje is praktisch
01010 Kukana - Kleur: 40970 multi-zwart craquelé leer
Germa van H. uit Boven leeuwen schreef op 1 May 2016
mooie slippers mt 38 goede pasvorm
01010 Kukana - Kleur: 60120 gebroken wit slangenprint leer
Gerdy V. uit 'S-GRAVENHAGE schreef op 1 May 2016
De slippers zitten echt heerlijk. Ik heb vrij brede voeten maar ze passen perfect. Ze lopen lekker licht.
02575 Go - Kleur: 90120 zebraprint metallic leer
M de B. uit Sebaldeburen schreef op 13 April 2016
Heerlijke schoenen lopen prima
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Leen W. uit Noorderwijk schreef op 9 April 2016
Deze maat was te klein en sneed boven op mijn tenen. Wat heel jammer was want de zool was zalig en rolde goed af,ook weer geen pijn aan mijn voeten.
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Monique van der B. uit Vlaardingen schreef op 8 April 2016
Mooie kleur, loopt lekker en het leer voelt soepel aan.
00426 Mundaka - Kleur: 60000 zwart kaviaarprint leer
Marjan J. uit Beek schreef op 3 April 2016
Waren erg smal jammer dacht dat dat model juist breed was . Dus ze maar terug gestuurd
03201 Nassau - Kleur: 30500 rood leer
May van B. uit Montfort schreef op 3 April 2016
De schoenen zitten geweldig ook omdat ik er mijn eigen steunzolen in kan leggen,wat je bij slippers zelden kunt.
01301 Nepeta - Kleur: 30100 wit leer
Jolande O. uit HARDERWIJK schreef op 2 April 2016
Ik ben van begin af aan een echte wolky fan geweest!! de schoenen zitten fantastisch en ik kan er op blijven lopen
03326 Havana - Kleur: 20000 zwart leer
Marie-ange D. uit Urmond schreef op 2 April 2016
Super slipper, goede pasvorm, sluit mooi aan en loopt heerlijk. Heb zelf een hoge wreef maar deze slipper past perfect!
03326 Havana - Kleur: 20000 zwart leer
Marjan V. uit Wilsele schreef op 18 March 2016
Eenvoudige slipper zonder lelijke naden, persoonlijke steunzolen passen er prima in.
02575 Go - Kleur: 20000 zwart leer
H E. uit Monster schreef op 16 March 2016
Heerlijke schoenen, zitten geweldig en kleur is heel mooi
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Ineke P. uit Kolhorn schreef op 16 March 2016
goede kwaliteit
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
Nadine F. uit Sint Agatha Rode schreef op 16 March 2016
Na een week kan ik ze al niet meer missen! Er zullen zeker nog Wolky's volgen.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Pgjm van L. uit Westerhoven schreef op 16 March 2016
Heerlijke rollmoc! Heb ze in allerlei kleuren! Het is de enige Wolky die ik goed kan dragen in maat 43 vanwege de open hiel. Ik heb helaas maat 44 en daarin zou ik heel graag meer keuze hebben bij de Wolky damesmaten.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Yvonne R. uit Vleuten schreef op 10 March 2016
Heel erg goede schoenen. vorige 8 jaar op gelopen voordat ze minder werden.
06227 Roll Slipper - Kleur: 30570 rood zomer leer
Gerry B. uit WAGENINGEN schreef op 6 March 2016
Schoenen zitten en staan geweldig.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
Jacqueline K. uit Tegelen schreef op 4 March 2016
Het is een heerlijke schoen die ik zelf ook als pantoffel gebruik. Jammer is wel dat het dit jaarrekening donkerdere kleur suède is. Persoonlijk vond ik dat fellere blauw leuker
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Diane R. uit Ohe en Laak schreef op 3 March 2016
Al jaren loop ik in huis op de rollslipper,die ik inmiddels al in vele kleuren heb gehad.Deze kleur is wel mooi maar is bijna zwart. Verder heeft deze slipper het draagcomfort van een schoen. Hopelijk blijft dit model nog lang in de collectie
06227 Roll Slipper - Kleur: 10300 bruin metallic gemêleerd leer
Dianne van den B. uit Hernen schreef op 3 March 2016
Echt mooie slipper, ben er blij mee. Leuke print.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
Christien K. uit koog aan de zaan schreef op 17 February 2016
prima produkt precies wat ik wilde
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Carla S. uit Almere schreef op 13 February 2016
Goede pasvorm voor mijn brede maat 37-voeten.
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Greet greet C. uit Maarssen schreef op 13 February 2016
Ik gebruik al jaren schoenen van Wolky en weet dus welke maat mij perfect past. Daarom kan ik met een gerust hart online bestellen
02575 Go - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
Jos L. uit Hulsberg schreef op 11 February 2016
mooie schoen
03326 Havana - Kleur: 20500 rood leer
H.g. van S. uit Haren schreef op 10 February 2016
draag de sandalen al 15 of meer jaren, zitten mij heerlijk!
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
Jacqueline B. uit Oene schreef op 6 February 2016
Pasvorm is gewoon als vanouds! Is eens een keer heel wat anders dan de oudere modellen! Had alleen verwacht dat het een soort van lakleer zou zijn, dat is het dus niet! Het is een wat ruwere leersoort wat wel comfortabel aan je voeten zit. Het metallic valt in werkelijkheid niet zo erg op vind ik, komt denk ik ook omdat het geen lakleer is. Kortom voor wie eens wat anders van wolky wil doen!!!! Ik vind ze zeer geslaagd.....
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
H van A. uit Sommelsdijk schreef op 3 February 2016
De schoenen zien er heel mooi en goed uit. Draagcomfort kan ik nog niet beoordelen, omdat ik ze nog maar pas heb. Ik verwacht er wel veel goeds van.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Joke de G. uit Hellevoetsluis schreef op 19 January 2016
Ik draag ze al jaren,voorheen op mijn werk in de verzorging.En nu thuis de Seamy Slide als pantoffel,als je eenmaal Wolky's draagt met of zonder steunzolen wil je echt niets anders meer.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Ida van P. uit Leersum schreef op 18 January 2016
mooi en prma pasvorm
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Tonny van K. uit Terheijden schreef op 1 January 2016
Een zeer goed en fijn produkt. Ik koop ze al jaren.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90320 brons leer
G N. uit Hazerswoude Rijndijk schreef op 1 January 2016
De enige schoen waar ik goed op kan lopen en die voldoende steun geeft
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Harold V. uit Wageningen schreef op 20 December 2015
Lopen lekker vanaf het begin. Valt kleiner uit dan je denkt - maatje extra bestellen is aan te bevelen
03326 Havana - Kleur: 20500 rood leer
Janette H. uit best schreef op 3 November 2015
Ik heb maat 40 maar ze waren echt te klein, nu 41 zit goed. vallen dus vrij klein uit.
03326 Havana - Kleur: 20500 rood leer
Miriam B. uit groningen schreef op 1 October 2015
Dit is nu mijn vierde paar, al vele jaren zeer tevreden. Ik draag ze vooral in huis met mijn steunzolen, maar ik merk dat ik ze ook steeds vaker buiten aan hou. Ze lopen heerlijk!
06227 Roll Slipper - Kleur: 10300 bruin metallic gemêleerd leer
Thea V. uit Bergeijk schreef op 1 October 2015
zitten fijn en lopen lekker
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
A C. uit Winschoten schreef op 1 October 2015
Product is prima heb ze alle dagen en het. Loopt prima
06227 Roll Slipper - Kleur: 90320 brons leer
Wilhelmina, johanna, hendrika H. uit Amsterdam schreef op 23 September 2015
Deze schoen draag ik al jaren maar wel in maat 43
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Anja van den B. uit Hulst schreef op 12 September 2015
Iets te ruim voor smalle voet
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
M K. uit VLISSINGEN schreef op 20 August 2015
Perfecte werkschoen
06227 Roll Slipper - Kleur: 30570 rood zomer leer
S. D. uit De Meern schreef op 19 August 2015
De schoenen zitten als gegoten aan mijn voeten en ben ervan overtuigd er lang plezier van te zullen hebben. Een absolute aanrader!
03307 Isa - Kleur: 90320 brons leer
M k T. uit Franeker schreef op 19 August 2015
Ja het product is goed dat wist ik al met zoveel jaar ervaring met Wolky Ik zou het wel aan anderen aanbevelen
01301 Nepeta - Kleur: 30100 wit leer
Sylvia H. uit DELFZIJL schreef op 8 August 2015
Goed voetbed
00884 Bali - Kleur: 90120 gebroken wit cobra leer
M. N. uit GIETEN schreef op 4 August 2015
Het is een mooie, goed ondersteunende en probleemloze slipper! Heel makkelijk te verstellen als je ze met/zonder sokken wil dragen. Ook een goede kwaliteit, je kunt ze jaren dragen!!!
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
N.c de J. uit hoogblokland schreef op 2 August 2015
mooi slipper en zit perfect
06250 Seamy Slide - Kleur: 10510 bordeaux nubuck
Corrie B. uit KOOTSTERTILLE schreef op 2 August 2015
bevallen prima
00884 Bali - Kleur: 90120 gebroken wit cobra leer
Judith G. uit YSSELSTEYN LB schreef op 24 July 2015
Iets ander voetbed dan de slippers die ik had van Wolky. Lijkt een beetje op Birkenstock. Draagt echter prettig. Vallen naar mijn idee niet groot uit.
00884 Bali - Kleur: 90120 gebroken wit cobra leer
Ellen B. uit WOUWSE PLANTAGE schreef op 24 July 2015
heerlijke slippers waar ik heerlijk op kan lopen
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Anita M. uit Giesbeel schreef op 18 July 2015
zit goed draag dit soort type al een paar jaar.
03201 Nassau - Kleur: 30100 wit leer
Arja aan de W. uit Hardinxveld-Giessendam schreef op 16 July 2015
Prettige slipper, goede pasvorm. De welving in de zool maakt dat het precies goed zit. Ik heb in winkels heel wat slippers van andere merken geprobeerd. In de buurt vrijwel geen Wolky te vinden, of de wat minder modieuze. Vandaar via de website deze besteld. Ik ben er blij mee!
03201 Nassau - Kleur: 30100 wit leer
Janette B. uit Veldhoven schreef op 16 July 2015
Fijne slipper, bandjes kun je verstellen naar aanpassing voet. Juiste maatvoering, helemaal tevreden.
01301 Nepeta - Kleur: 30100 wit leer
Anita T. uit Heerenveen schreef op 15 July 2015
Gewoon een oud model, nog steeds zeer up-to-date en lopen super! Ik ben blij dat ze er nog zijn, want ik kan niet zonder in de zomer.
00501 Cirrus - Kleur: 30100 wit leer
Erna de M. uit Dordrecht schreef op 15 July 2015
Mooie slipper, met leuke accenten door de bloemen. Loopt heerlijk ik zou ze zo weer nemen.
00883 Tahiti Flower - Kleur: 20430 cognac leer
Liesbeth C. uit Dieren schreef op 13 July 2015
Prima schoen, ik gebruik deze schoen voor binnenshuis. Met de klittenband kunt u hem stellen zoals u het prettigste vindt zitten.
01301 Nepeta - Kleur: 30100 wit leer
Anita K. uit Maastricht schreef op 12 July 2015
schoenen geven prettige ondersteuning, tijdens uitvoeren van mijn werkzaamheden
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
M P. uit Echt schreef op 12 July 2015
Makkelijke schoen fijn dat er klittenband aan zit vooral als je een iets bredere voet hebt
01301 Nepeta - Kleur: 30000 zwart leer
Mieke H. uit Silvolde schreef op 10 July 2015
fijne pasvorm
00884 Bali - Kleur: 90120 gebroken wit cobra leer
Jessica van Y. uit Uitgeest schreef op 8 July 2015
Super fijne slipper ik ben blij dat ik m gevonden heb, jaren terug iets dergelijk ook van wolky, en vorig jaar gezocht maar niets gevonden, nu gelukkig dus wel...!
00880 Tahiti - Kleur: 90120 gebroken wit cobra leer
G. H. uit Surhuisterveen schreef op 8 July 2015
Geweldige slipper.Ik heb last van mijn ondervoet en de wolky is heerlijk zacht.
03326 Havana - Kleur: 20500 rood leer
Miranda van O. uit Berg aan de Maas schreef op 3 July 2015
Goed voetbed, licht van gewicht zeer comfortabel, zeker ook voor de bredere voet.
00884 Bali - Kleur: 90280 grijs metallic leer
M S. uit Melick schreef op 1 July 2015
Nog geen ervaring
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
Eveline K. uit Noordgouwe schreef op 28 June 2015
Slechte stiksels en schoen zijn te smal
03326 Havana - Kleur: 20500 rood leer
S. D. uit De Meern schreef op 19 June 2015
Zit als gegoten om mijn voeten. Leer is erg soepel en uitstekend van kwaliteit. Is zijn prijs dubbel en dwars waard!
03326 Havana - Kleur: 20500 rood leer
Diana de R. uit oud-beijerland schreef op 1 April 2015
Super
03201 Nassau - Kleur: 30100 wit leer
Eric W. uit Bocholtz schreef op 21 March 2015
comfortabele slipper.
01301 Nepeta - Kleur: 30100 wit leer
A.m. J. uit Beilen schreef op 19 March 2015
Vlot geleverd en super tevreden!
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Conny H. uit Bovenkarspel schreef op 18 March 2015
Ik vind het een heel prettige slipper en mijn steunzolen passen er prima in. Zal er van de zomer heel veel plezier van hebben.
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Jeanine ten K. uit Dirksland schreef op 17 March 2015
Mooie kleur en prima pasvorm
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
Marie-therese L. uit Maastricht schreef op 15 March 2015
Een geweldige slipper. Als pantoffels zo comfortabel. Snel aan, snel uit. Gemak ten top. Draag ze al 3 jaar binnen en buiten. Genoeg ruimte voor de hele voet, geen knelpunten. Geweldig
06227 Roll Slipper - Kleur: 90320 brons leer
C.m. van Z. uit Rotterdam schreef op 14 March 2015
Hele fijne slippers waar makkelijk mijn steunzolen in kunnen. Na de ervaring van vorig jaar heb ik besloten dit jaar nog een paar te kopen in een andere kleur.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10510 bordeaux nubuck
Gerda C. uit Lelystad schreef op 13 March 2015
fijne schoenen en goed voor veel loopplezier. en ik toch mijn steunzolen kan gebruiken;
06227 Roll Slipper - Kleur: 30570 rood zomer leer
Wil V. uit Velp schreef op 11 March 2015
precies wat je verwacht
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
M. S. uit rotterdam schreef op 2 March 2015
Snel en goed geregeld.
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Monique O. uit Tuitjenhorn schreef op 27 February 2015
Was mij te plat en te plastic. Is geen plastic hoor. Wel de uitstraling. Mijn zolen pasten niet.
01301 Nepeta - Kleur: 30000 zwart leer
Anny C. uit holsbeek schreef op 11 February 2015
geweldige instappers; nooit meer pijnlijke voeten
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Hans T. uit De Lutte schreef op 11 February 2015
Dit product wordt door mij enkel in de thuissituatie gedragen en is mijn derde paar. Pasvorm is uitstekend.
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
P.c. van H. uit Zwolle schreef op 3 February 2015
ziet er prima uit, wel duur, maar weet uit ervaring dat Wolky's hun geld waard zijn
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
Carla K. uit Appingedam schreef op 16 January 2015
leuke slide goede kwaliteit makkelijk bij steunzolen omdat de binnenzool eruit kan.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Yvonne G. uit Dedemsvaart schreef op 29 December 2014
prima slippers, alleen niet voor mij.....
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Anita B. uit Alkmaar schreef op 7 December 2014
Erg prettige werkschoenen daar ik de hele dag loop en sta. Ik draag inlegzolen en deze schoenen hebben een verwisselbare zool.Erg prettig!
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Rosmary P. uit Nootdorp schreef op 24 November 2014
Goed product. Voldeed aan verwachtingen.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
F D. uit Bergen schreef op 2 November 2014
Voldoet aan al mijn verwachtingen. Zooltjes passen er perfect in
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Jacqueline O. uit Baarn schreef op 13 October 2014
Heerlijke slipper. Loop er heerlijk op zelfs zonder mijn steunzolen, die er wel in zouden passen. Ga zeker voor de volgende zomer nog een stelletje bestellen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Ellen H. uit zwolle schreef op 26 September 2014
fijne slippers.
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
A.m. H. uit Westervoort schreef op 21 September 2014
Past perfect. Lopen heerlijk zonder drukpunten od.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Liesbeth D. uit Haaksbergen schreef op 18 September 2014
De Slide is precies dát wat ik er van gehoopt/verwacht had.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
M. G. uit Houten schreef op 11 September 2014
Heerlijke slippers, comfortabel en ze lopen prima.
03201 Nassau - Kleur: 30500 rood leer
Carin P. uit MAARSSEN schreef op 19 August 2014
ben al heel lang bekend met wolky.sinds ik deze heb heb ik geen last meer van mijn heupen en ben minder moe
01301 Nepeta - Kleur: 30000 zwart leer
Truus D. uit Maasbree schreef op 14 August 2014
het produkt voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Alles is prima afgehandeld. Het was een zeer snelle levering .
03201 Nassau - Kleur: 30500 rood leer
Marieke van de W. uit Veenendaal schreef op 9 August 2014
fantatische schoenen
03307 Isa - Kleur: 90210 antraciet leder
Irene S. uit Assen schreef op 3 August 2014
helaas vielen die tegen. erg lompe pasvorm e nzaten niet lekker. dus retour. maar dit kan gebeuren. mvg, ***
03201 Nassau - Kleur: 30340 linnen leer
Grietje T. uit vries schreef op 29 July 2014
Lopen goed maar krijg wel erge zweet voeten
01301 Nepeta - Kleur: 30100 wit leer
Liane S. uit eijsden schreef op 27 July 2014
Het bestelde paar schoenen heb ik aangedaan en niet meer laten staan, ben al jaren bekend met wolky maar nu ik mijn schoenmaat weet bij wolky durf ik ook via de site te kopen, want ik pas het liefst de schoenen in de winkel en nu dus ook online.
01301 Nepeta - Kleur: 30100 wit leer
Hanneke H. uit Bedburg-Hau schreef op 26 July 2014
Lopen super
00881 Fiji - Kleur: 90320 brons leer
Rinie V. uit Koningsbosch schreef op 22 July 2014
prima merk
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Martine K. uit Apeldoorn schreef op 22 July 2014
Lekkere grote damesmaten. Slippers zitten comfortabel. Graag wat meer kleuren zou wenselijk zijn.
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Leontine T. uit dwingeloo schreef op 22 July 2014
bij het dragen van steunzolen zijn ze voor mij iets minder geschikt omdat mijn steunzool dunner bij de voorvoet is dan de oorspronkelijke wolky binnenzool. ik heb dit opgelost door er zelf een losse zool onder mijn steunzool te leggen. heb daardoor een betere vering.
01301 Nepeta - Kleur: 30000 zwart leer
Ina M. uit herpen schreef op 18 July 2014
zit super lekker
03307 Isa - Kleur: 90210 antraciet leder
M.a. L. uit Stompetoren schreef op 15 July 2014
WOLKY is perfect, uitneembare voetbedden, de zool door de schoenmaker laten afvlakken op de plek waar de steunzool komt, ruim halverwege dus, prima, lopen heerlijk....
03201 Nassau - Kleur: 30100 wit leer
Julya S. uit Kaatsheuvel schreef op 6 July 2014
verkeerde maat staat hier tussen haakjes vermeld. super muil/slipper Zelfde schoenleest als de jewel dus past mijn eigen steunzool perfect.
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
A.c. H. uit Hilversum schreef op 6 July 2014
Goede instapper. Jammer dat er geen halve maten bestaan (41,5). maat 42 is I E T S te groot.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
G.h. van der G. uit Twello schreef op 4 July 2014
De door mij bestelde Wolky's zitten en lopen fijn. De pasvorm en het voetbed zijn naar mijn zin. Ik loop het best op Wolky's.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Heleen C. uit Voorburg schreef op 1 July 2014
De slippers zien er prachtig uit. Het kan niet anders dan dat ze heerlijk zullen lopen. Ik heb ze helaas terug moeten sturen omdat de pasvorm te smal is voor mijn meestal dikke voeten. Als mijn voeten ooit weer normaal worden, bestel ik de Nassau zeker weer.
03201 Nassau - Kleur: 30340 linnen leer
Lianne W. uit Valkenswaard schreef op 28 June 2014
De schoenen zijn prima passen goed en lopen erg fijn. De maat is 42 en geen 38
03307 Isa - Kleur: 90210 antraciet leder
J.j. van P. uit Rijen schreef op 20 June 2014
even wennen dat ze een (slee) hak hebben, maar nu erg comfortabel met eigen steunzolen
04677 Negara - Kleur: 20150 taupe leer
Iet de G. uit waardenburg schreef op 9 June 2014
Prima slipper waar je de hele dag op kunt lopen.
00501 Cirrus - Kleur: 30100 wit leer
Liesbeth van S. uit Amsterdam schreef op 9 June 2014
Deze sandaal is, zowel met (in winter) als zonder sok (in zomer), heel fijn beloopbaar. Mooi leer, goede pasvorm.
01301 Nepeta - Kleur: 30000 zwart leer
Danielle H. uit Schiedam schreef op 30 May 2014
Ik vind het fantastische schoenen , met deze schoenen heb ik geen speciale zooltjes nodig
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Jolanda van de W. uit Drunen schreef op 28 May 2014
fijne schoenen makkelijk verstelbaar met klittenband
01301 Nepeta - Kleur: 30000 zwart leer
Astrid J. uit westkapelle schreef op 27 May 2014
Draag ik altijd. Gewoon de fijnste slipper met zeer goed voetbed.
03307 Isa - Kleur: 90320 brons leer
J.a.m. A. uit venlo schreef op 27 May 2014
Ik heb 6 jaar geleden mijn 1e paar Isa 3307 slippers gekocht en sindsdien niks anders meer. Als ik pijn onder mijn voet heb doe ik de slippers aan en loop er zo op weg zonder pijn. SUPER
03307 Isa - Kleur: 90210 antraciet leder
Karin B. uit Roosendaal schreef op 20 May 2014
prima slippers!
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
Kees S. uit Leerdam schreef op 17 May 2014
Mijn vrouw heeft in Utrecht in Uw filiaal Al zeker 5 paar gekocht, de laatste waren Teenslipper, die helaas uit uw collectie zijn verdwenen. De Nepeta schoenen zijn van binnen te glad vallen te snel uit, zeker bij traplopen en kunnen derhalve voor ongelukken zorgen. Daarom moesten wij ze helaas retourneren. Vr.groeten
01301 Nepeta - Kleur: 30000 zwart leer
H R. uit Apeldoorn schreef op 2 May 2014
Prima product, maar dat wist ik al. Het is de tweede keer dat ik dit product koop.
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer
Truus S. uit milsbeek schreef op 24 April 2014
ik kan lekker op mijn gemak op jullie site kijken en beslissen
00881 Fiji - Kleur: 90110 ivoor leer
Anita de G. uit Veendam schreef op 18 April 2014
Dit is mijn derde paar al. Bevalt prima. Goede pasvorm en mijn podotherapeutische zool past er goed in.
01301 Nepeta - Kleur: 30100 wit leer
Wh van G. uit Moerdijk schreef op 14 April 2014
Ik draag altijd wolkys op een ander merk loop ik niet lekker ze heten niet voor niets wolky.
03201 Nassau - Kleur: 30100 wit leer
Jeannette V. uit KERKRADE schreef op 14 April 2014
ik loop er dagelijks op en bestel dit model dan ook al jaren!!!!
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
C.m. van Z. uit Rotterdam schreef op 8 April 2014
Slippers seamy slide besteld. Zeer snelle levering. De slippers bevallen heel goed. Ik heb een extra aanpassing in mijn steunzool maar deze past heel goed in de slipper.Ik droeg al een aantal jaren de wolky schoenen maar nu zeker ook de slippers.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
M.c. van der L. uit Soest schreef op 30 March 2014
Prettige slipper, handig dat het voetbed eruit kan, en ideaal dat je per seizoen een andere kleur kunt dragen. Erg comfortabel, een jaarrond slipper die ik graag draag.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Nicolien H. uit Austerlitz schreef op 22 March 2014
Ik heb deze slippers al een aantal jaren. Goed voetbed, geen harde randen etc,etc. Gebruik ze het hele jaar door.
00501 Cirrus - Kleur: 30800 donkerblauw leer
Mariette B. uit Valkenswaard schreef op 12 February 2014
de slides kocht ik zeker al eens eerder, maar ze waren nu echt aan vervanging toe, houd ze vooral in de collectie.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Anke B. uit Riel schreef op 10 December 2013
deze schoenen al eerder gehad, bevallen prima dus!
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
H. P. uit Colmschate schreef op 18 August 2013
Deze slippers zijn zo fijn!. Een heerlijk voetbed en het leer is ook zo lekker soepel. Keus uit leuke, frisse kleuren en ik vind het prettig dat de hele bovenkant gesloten is. Alleen op heel warme dagen is dat soms wat warm en zweterig (maar ja, dat heb je met alle 'gesloten' schoenen).
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Irma V. uit mol schreef op 4 August 2013
omwille van voetproblemen ben ik met wolky toch goed geholpen !perfekt voor steunzolen ,breedte van de slipper helpt me ,plus verstelbare klittenband
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
A B. uit NETTERDEN schreef op 16 July 2013
Ik had er niet op gerekend dat je slippers een maat groter moet nemen. Met mijn reguliere maat 40 die ik anders bij Wolky-schoenen draag liep ik op de achterkant van de slipper.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
Dukke de V. uit Lochem schreef op 26 June 2013
Fijne schoenen om op te lopen. Goede kwaliteit. Goede service van Woly.
03201 Nassau - Kleur: 30000 zwart leer