9 / 10
Hulp nodig? +31 (0)38 422 67 28
  • Gratis verzending & retour binnen Nederland en België
  • Veilig online shoppen
  • Grootste Wolky collectie
  • Gratis achteraf betalen
Uw selectie:
Alle filters herstellen
Karin V. uit BERGHEM schreef op 19 April 2018
ze lopen heerlijk, is de 2e x dat ik ze koop.
08394 Kazan - Kleur: 59003 zwart drops leer
Marijke V. uit DIEPENBEEK schreef op 21 March 2018
Juiste maat, goede kwaliteit, echt leder
08394 Kazan - Kleur: 59433 cognac drops leer
Elly B. uit VENHORST schreef op 26 February 2018
zijn hele fijne enkellaarsjes mooi van model en prima van pasvorm
04439 Emerald - Kleur: 50300 bruin geolied leer
Carla V. uit KESSEL LB schreef op 25 February 2018
prachtig afgewrkt, mooie kleur en zoals altijd super comfortabel en toch chic
04439 Emerald - Kleur: 50300 bruin geolied leer
Ans B. uit DEN HELDER schreef op 23 February 2018
Ik loop graag op wolky laarsjes, heb wel vijf paar, doe dit al jaren, heb brede voeten en deze lopen lekker zonder pijn en passen overal bij, broek, jurkje etc.
01572 Luna - Kleur: 11302 bruin nubuck
Karin P. uit SINT-OEDENRODE schreef op 17 February 2018
voldoet aan verwachting, foto's op de site zijn duidelijk.
00480 Riva - Kleur: 50300 bruin geolied leer
Susanne E. uit VINKEVEEN schreef op 17 February 2018
Mooie Passform, kleur, materiaal
00572 Lis - Kleur: 50002 zwart leer
Y. C. uit LIJNDEN schreef op 15 February 2018
Prima pasvorm, mooi materiaal. Zoals ik dat van Wolky gewend ben. Zit als gegoten.
01575 Gelsa - Kleur: 11002 zwart nubuck
Nancy V. uit HENDRIK-IDO-AMBACHT schreef op 15 February 2018
Mijn tweede paar Jacky's. Heerlijke schoenen!
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
M.p B. uit OOSTERHOUT NB schreef op 15 February 2018
Fijne schoen, comfort en nette uitstraling
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Harmanna H. uit ASSEN schreef op 13 February 2018
Zitten perfect en is een laars die ook voor wandelen zeer geschikt is.Dit model moet eigenlijk in de collectie blijven!! Misschien een keer een rijglaars van maken???
00481 Garda - Kleur: 59001 zwart leer
S V. uit MEPPEL schreef op 9 February 2018
Zitten erg fijn! Eigen zooltjes kunnen erin. Maat valt goed. Ook met eigen zooltjes.
01573 Luna WP - Kleur: 11002 zwart nubuck / Water Proof Vachtvoering
Margo B. uit BABYLONIENBROEK schreef op 6 February 2018
Loopt fijn en netjes afgewerkt
00953 Silverado - Kleur: 50002 zwart leer
Mevrouw pauline V. uit AFFERDEN-GLD. schreef op 4 February 2018
Mooi eenvoudig half hoog laarsje, Fijne vormgeving,lopen erg fijn.. staan mooi onder een jeans maar ook onder jurk of rok...omdat ze aan de bovenkant(schacht) niet te wijd zijn. Mooie bruine kleur. ben er erg blij mee.
03676 Colville - Kleur: 50300 bruin geolied leer
Monique L. uit LEIDSCHENDAM schreef op 3 February 2018
Het is de juiste pasvorm, voor mijn voeten ivm mijn steunzolen.
04432 Murray - Kleur: 20000 zwart leer
Paulien M. uit ROOSENDAAL schreef op 2 February 2018
Zitten prima.
00479 Arriba CW - Kleur: 80000 zwart leer / Cold Winter Vachtvoering
Marianne K. uit HOUTEN schreef op 1 February 2018
Vond model heerlijk zitten alleen gevoel ietwat achterover te lopen nu met extra zooltje alleen onder de hak werkt voldoende en lopen nu heerlijk
01575 Gelsa - Kleur: 30001 zwart leer
Evy B. uit EINDHOVEN schreef op 29 January 2018
Heel fijne laarsjes in een prachtige kleur
01572 Luna - Kleur: 11542 winter rood nubuck
Lilian S. uit OOST WEST EN MIDDELBEERS schreef op 28 January 2018
Makkelijke schoen met het ritsje aan de zijkant. Leuk details zijn de suède bovenrand en de golvende naad over de schoen. Loopcomfort is prima.
07818 Glass - Kleur: 20150 taupe leer
Anja K. uit HENGELO OV schreef op 28 January 2018
Wolky houdt je goed op de hoogte omtrent bestelling en levering. Adequate en nette afhandeling door klantenservice bij vragen.
00525 Gila - Kleur: 10800 donkerblauw geolied nubuck
M A. uit HAREN GN schreef op 24 January 2018
Mooie, plezierig zittende schoenen. Ze vallen smal, precies goed voor mijn voeten.
01752 Galina - Kleur: 11802 blauw geolied nubuck
A V. uit HOORN NH schreef op 23 January 2018
Prachtig laars met hoog draagcomfort.
01376 Rialto - Kleur: 30432 cognac leer
Ineke B. uit GRONINGEN schreef op 22 January 2018
Leuke schoenen en ze zitten perfect.
00529 Yarra - Kleur: 10000 zwart geolied nubuck
Sylvia H. uit DELFZIJL schreef op 21 January 2018
Mooie nette laars.. Wel smal
04441 Russell - Kleur: 20000 zwart leer
Nicole T. uit ANTWERPEN schreef op 20 January 2018
Blij met mijn schoenen. Heel tevreden!
04432 Murray - Kleur: 20430 cognac leer
Melissa Z. uit LISSE schreef op 17 January 2018
Mooie schoenen, jammer dat er geen tweede paar veters bij geleverd wordt.
01377 Forth - Kleur: 30432 cognac leer
Esther L. uit HOUTEN schreef op 15 January 2018
Een zeer comfortabele, stoere schoen. Ik ben er erg blij mee!
00572 Lis - Kleur: 50152 taupe leer
Annechien H. uit ASSENDELFT schreef op 14 January 2018
Prima schoen! Fijn dat het voetbed eruit kan, vanwege mijn eigen zooltjes!
04432 Murray - Kleur: 30203 lood graca leer
Anneke V. uit TOFTLUND schreef op 12 January 2018
goed
00480 Riva - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Wieke D. uit HAARLEM schreef op 11 January 2018
Mooie schoen en door de glans heel chique
00525 Gila - Kleur: 30510 bordeaux gepoetst leer
Marga N. uit BLIJHAM schreef op 11 January 2018
De schoenen bevallen goed. Ze zijn licht in het dragen en de steunzolen passen er goed in. Wel vind ik het jammer dat bij de rits je been kapot gaat door het schuren. Dat doet de rits of het garen dat gebruikt wordt.
01752 Galina - Kleur: 30001 zwart leer
Ineke D. uit WASPIK schreef op 7 January 2018
Fijne bredere pasvorm.
00480 Riva - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Ilse M. uit HERENTALS schreef op 7 January 2018
De laarzen zitten perfect. Mijn steunzolen passen erin. De kleur is wel een beetje anders dan verwacht. De taupe heeft een roze gloed.
00527 Aras - Kleur: 10150 taupe nubuck
Janette B. uit VLEDDERVEEN schreef op 2 January 2018
De laarsjes zien er leuk uit. De hakhoogte is voor mij goed. Alleen zo jammer dat de laarsjes een stuk smaller zijn dan de schoenen van hetzelfde model. Ik dacht nu het juiste model Wolky gevonden de hebben, van leer, met rits, juiste hakhoogte ... Maar helaas doe ik ze weer retour. Ik blijf verder zoeken.
01752 Galina - Kleur: 30001 zwart leer
Tanja K. uit HOUTEN schreef op 2 January 2018
Iets bredere leest dus comfortabel voor een gewone breedtemaat. Klein hakje die in de zool doorloopt.Schacht is aansluitend dus mooi met panty of skinny jeans. Heerlijke schoen.
07654 Florida - Kleur: 10800 donkerblauw metallic gemêleerd leer
Ankie B. uit GELEEN schreef op 31 December 2017
Mooi lederen booty. Pasvorm geweldig. Prijzig maar topkwaliteit. Pasvorm is parfect voor maat 37.
00529 Yarra - Kleur: 30363 koper graca leer
H H. uit OMMEN schreef op 31 December 2017
een Wolky zoals je van Wolky gewend bent!
07254 Santa Rosa - Kleur: 19332 mokka antique/amalia nubuck
Marcia D. uit NIEUWER TER AA schreef op 27 December 2017
Zit erg goed, tenen knellen niet.
03675 Bighorn - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Jannie B. uit MUSSEL schreef op 26 December 2017
Uitstekende pasvorm en prachtige uitstraling. Veelzijdige laars welke past bij een stoere jeans of een leuke rok of broek.
06030 Amsterdam - Kleur: 20430 cognac leer
Natasja T. uit OOSTBURG schreef op 26 December 2017
Leuke schoenen! Zitten zoals elke wolky heerlijk!
01572 Luna - Kleur: 11002 zwart nubuck
Anneke W. uit HARKEMA schreef op 22 December 2017
het is een mooi laarsje wat voldoet aan de beschrijving op de website. heb er al twee dagen op gelopen en het zijn echt lekkere laarsjes lopen lekker niet te zwaar aan de voeten.
00572 Lis - Kleur: 50002 zwart leer
Margaretha C. uit LABOULBèNE schreef op 20 December 2017
mooie robuste laarzen
08392 Wales - Kleur: 50510 bordeaux geolied leer
Alie E. uit APELDOORN schreef op 19 December 2017
de schoenen zitten heerlijk, je trekt ze aan en lopen direct heerlijk. de maat en kleur waren goed
00478 Arriba - Kleur: 51002 zwart leer
Jacqueline T. uit NIJKERK GLD schreef op 18 December 2017
heerlijke laarsjes geen last meer van koude voeten
01573 Luna WP - Kleur: 30001 zwart leer / Water Proof Vachtvoering
Simone G. uit LEIDEN schreef op 14 December 2017
Mooie stijlvolle dames laarsjes met wolky kwaliteit, je loopt er gelijk op weg!
07748 Kelly - Kleur: 40000 zwart geolied suede
Dc S. uit EERBEEK schreef op 13 December 2017
Voor mij geldt: de perfecte schoen!! Fantastisch voetbed : ik doe mijn flexibele steunzool op de inlegzool en dan passen ze perfect; anders waren ze in mijn geval te wijd om de voet.
04513 Earl - Kleur: 30000 zwart slangenprint leer
Monique D. uit AMSTERDAM schreef op 13 December 2017
Heerlijke laarsjes. Prachtige kleur.
00525 Gila - Kleur: 10150 taupe geolied nubuck
Jacqueline V. uit ZEVENBERGEN schreef op 12 December 2017
Heerlijk laarsje aantrekken en lopen
00529 Yarra - Kleur: 11002 zwart nubuck
Marga G. uit HEERENVEEN schreef op 12 December 2017
prima stoere laars. Niet al te hoge hak en maatvoering is goed en gelijk aan wat je altijd hebt.
00529 Yarra - Kleur: 11432 cognac geolied nubuck
Angela C. uit TIEL schreef op 10 December 2017
heerlijk lopende schoenen - woly kwaliteit zoals verwacht
00525 Gila - Kleur: 10800 donkerblauw geolied nubuck
Marjo B. uit OOLTGENSPLAAT schreef op 10 December 2017
Prachtige kleur! Zitten lekker!
01572 Luna - Kleur: 11542 winter rood nubuck
Yolanda V. uit BORGLOON schreef op 9 December 2017
Prijs kwaliteit heel goede gemakkelijke schoenen voor steunzolen en grote maten
01377 Forth - Kleur: 30002 zwart leer
B.g. F. uit KOMMERZIJL schreef op 9 December 2017
Lekker om in te lopen en mooi van uiterlijk
01572 Luna - Kleur: 11732 forest(groen) geolied nubuck
Johan K. uit LEIDEN schreef op 6 December 2017
Ik had graag dezelfde schoen in een andere kleur, maar mijn maat was niet beschikbaar.
08031 Pantua - Kleur: 90002 zwart iliade leer
Harriet V. uit NUNSPEET schreef op 5 December 2017
tevreden
08026 Hopewell - Kleur: 50300 bruin geolied leer
Martine Z. uit OOSTVOORNE schreef op 2 December 2017
Mooi laarzen
04431 Mason - Kleur: 20000 zwart leer
Sandra K. uit LANDGRAAF schreef op 29 November 2017
dit is het oude vertrouwde model. omdat ik brede voeten heb zijn deze ideaal. ze passen zich vanaf het 1e moment aan, aan mijn voeten. heb ze de hele dag aan geen pijn aan mijn voeten. en dat wil wat zeggen.top!!!
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Karin V. uit MEPPEL schreef op 24 November 2017
Mooie schoen. Goede pasvorm en maat.
01572 Luna - Kleur: 11302 bruin nubuck
Ils H. uit LANGDORP schreef op 23 November 2017
product ok
01377 Forth - Kleur: 30432 cognac leer
Ellen K. uit LANDSMEER schreef op 18 November 2017
Ze lopen lekker
01572 Luna - Kleur: 11542 winter rood nubuck
Desiree L. uit ENSCHEDE schreef op 17 November 2017
schoen veel te smal, jammer! Wel heel mooi.
03751 Ball - Kleur: 20000 zwart leer
Marja V. uit HOOFDDORP schreef op 17 November 2017
Helaas irritatie aan been door bovenkant rits aan rechter laars. Verder mooie laars met goede pasvorm.
01572 Luna - Kleur: 11002 zwart nubuck
Willy D. uit TIEL schreef op 14 November 2017
heel tevreden over laarsjes,lopen en zitten perfect.
01732 Bryce - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
Rianne A. uit Marum schreef op 14 November 2017
Lekker warm. En geen last van water.
01678 Jacky WP - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Water Proof Vachtvoering
Margo D. uit NEERPELT schreef op 14 November 2017
Had de laarsjes op woensdag aan gekregen, vrijdag op citytrip vertrokken .normaal als ik vel wandel altijd last van mijn voeten en achillespees, nu niks ondervonden dus vindt ik het super gemakkelijke laarsjes 😀😀😀
01573 Luna WP - Kleur: 11002 zwart nubuck / Water Proof Vachtvoering
Ylva S. uit Vlaardingen schreef op 12 November 2017
Ik had dit model al in een andere kleur, zitten erg lekker. Goed model voor bredere voet met smalle hiel. Maar niet lomp om te zien doordat de schacht vrij smal is.
01572 Luna - Kleur: 11002 zwart nubuck
Yvonne O. uit Bolsward schreef op 11 November 2017
Erg leuk laarsje. Goede kwaliteit.
00479 Arriba CW - Kleur: 51002 zwart leer
Iris B. uit Hasselt schreef op 11 November 2017
Alles voldeed aan mijn verwachtingen
00480 Riva - Kleur: 40150 taupe suede
Ineke V. uit VOORST GEM VOORST schreef op 10 November 2017
mooi laarsje, prachtig nubuck leer!
00529 Yarra - Kleur: 11432 cognac geolied nubuck
Hetty van W. uit Veenendaal schreef op 10 November 2017
tot nu toe prima. Ik heb ze nog tekort om een reëel beeld te geven.
04432 Murray - Kleur: 20000 zwart leer
C R. uit HARDINXVELD-GIESSENDAM schreef op 8 November 2017
Mooie kwaliteit en pasvorm ook voor steunzolen
03751 Ball - Kleur: 20430 cognac leer
Karin D. uit Ammerzoden schreef op 8 November 2017
Zit vanaf het eerste moment goed aan mijn voeten.
04432 Murray - Kleur: 20000 zwart leer
P. van E. uit Geffen schreef op 6 November 2017
Zit prettige en heeft voor mij de juiste platte hak.
04431 Mason - Kleur: 20000 zwart leer
Tine K. uit Geel schreef op 5 November 2017
schoenen zitten heel goed!
04432 Murray - Kleur: 20000 zwart leer
Gp de L. uit Dirksland schreef op 3 November 2017
Een hele leuke vlotte schoen! Zit ook erg lekker voor een hogere schoen.Fijn met die brede hak. Ben er erg mee in mijn nopjes.😍
07749 Raquel - Kleur: 90003 zwart geprint suede
Goedele T. uit Westmalle schreef op 2 November 2017
De veterboots passen prima en zitten heel comfortabel. Ik was verrast door het uitgebreide aanbod en de degelijke productinformatie. Deze boots zijn een aanrader!
04432 Murray - Kleur: 20000 zwart leer
Hanneke V. uit Westkapelle schreef op 2 November 2017
mooie laarzen, zitten heerlijk
00527 Aras - Kleur: 10220 grijs nubuck
Marie-jose h.wante W. uit Heerlen schreef op 1 November 2017
Super laarzen goede pasvorm top.
01575 Gelsa - Kleur: 30001 zwart leer
M O. uit Ritthem schreef op 27 October 2017
mooie laars, voetbed kan eruit, voelt heel soepel!
01572 Luna - Kleur: 11002 zwart nubuck
Anita van K. uit Nijmegen schreef op 26 October 2017
Mijn enkellaarsjes zitten heerlijk. Het enige wat ik miste is een tip hoe ik ze het best kan beschermen tegen vlekken. Het zijn suede schoenen
08031 Pantua - Kleur: 40150 taupe geolied suede
Mirjam van Z. uit Maasland schreef op 22 October 2017
De schoen past prima, lekker zacht leer.
00572 Lis - Kleur: 50732 forest(groen) leer
Grietje V. uit Warten schreef op 17 October 2017
Prima laarsje, ziet er goed uit, loopt heel lekker, alleen de maat valt erg klein, normaal 40 en nu 41
03677 Willmore - Kleur: 40801 blauw suede
Eveline S. uit Amsterdam schreef op 17 October 2017
Goede pasvorm en lekker warm
01573 Luna WP - Kleur: 11302 bruin nubuck / Water Proof Vachtvoering
Monique monique E. uit Haaksbergen schreef op 16 October 2017
Snelle en nette levering van het bestelde artikel.
01572 Luna - Kleur: 11732 forest(groen) geolied nubuck
Roos V. uit Bemmel schreef op 15 October 2017
Goede pasvorm. Als je veel loopt zeer aanbevolen.
00526 Desna - Kleur: 10000 zwart geolied nubuck
Suzan B. uit Heerenveen schreef op 12 October 2017
Laarsjes van mooi nubuck leer, hoop dat de buitenkant van de hakken deze keer mooi blijven en niet, loslaten zoals de vorige keer! Ben verder super blij, ze zitten heerlijk.
00529 Yarra - Kleur: 11002 zwart nubuck
Linda S. uit Gendt schreef op 11 October 2017
mooie comfortabele schoen
01572 Luna - Kleur: 11802 blauw geolied nubuck
J. W. uit wageningen schreef op 10 October 2017
Leest te smal, helaas.
00529 Yarra - Kleur: 11732 forest(groen) geolied nubuck
Wilma H. uit Veenendaal schreef op 9 October 2017
Mooie laarsjes, goede pasvorm, prachtige donkergroene kleur!
00529 Yarra - Kleur: 11732 forest(groen) geolied nubuck
Arienne W. uit DELFZIJL schreef op 9 October 2017
Heel mooi, zitten lekker!
06030 Amsterdam - Kleur: 20430 cognac leer
Shida van der B. uit Biervliet schreef op 8 October 2017
Mooie en prettige dameslaarsjes. De veter achterop de schacht vind ik wat minder.
07822 Beryl - Kleur: 20000 zwart leer
Veerle veerle D. uit Zulte schreef op 8 October 2017
Hele mooie schoenen. Comfortabel en perfect afgewerkt. Mag ook wel voor die prijs.
00565 Real - Kleur: 80150 taupe leer
Marion E. uit Bussum schreef op 8 October 2017
Mooie kleur laarsjes. Ze zitten heerlijk!
01377 Forth - Kleur: 30732 forest(groen) leer
B.g. F. uit KOMMERZIJL schreef op 8 October 2017
Mooie kleur en goed passend
01572 Luna - Kleur: 11542 winter rood nubuck
Mathilde V. uit ALMERE schreef op 8 October 2017
Altijd goede kwaliteit
01658 Jacky - Kleur: 50300 bruin geolied leer
Wilma K. uit VIANEN NB schreef op 6 October 2017
Heel tevreden over mijn laarsjes!
01375 Vecchio - Kleur: 30002 zwart leer
Awm J. uit St. Willebrord schreef op 2 October 2017
Zeer goede en snelle bezorging,Dit is mijn 5de paar Wolkys,ze lopen fantastisch en hebben een zeer goede pasvorm en mooie stabiele blokhak. Jammer dat er hier geen Wolkyshop in de buurt is bv in Rosada outlet in Roosendaal
03675 Bighorn - Kleur: 30002 zwart leer
J H. uit ACHTERBERG schreef op 2 October 2017
Goed is de maat
07749 Raquel - Kleur: 90153 taupe geprint suede
Marieke van C. uit Leiderdorp schreef op 27 September 2017
Steunzolen passen er perfect in. Geen scherpe randjes, dus ook geschikt voor de gevoelige voet. Smalle voet gaat ook prima, geen geschuif.
00953 Silverado - Kleur: 50152 taupe leer
Anouk D. uit Sint-Pieters-Woluwe schreef op 23 September 2017
Stoere maar toch elegante laarsjes. Wat stug aan de zijkant van de enkels maar wordt snel soepel.
00529 Yarra - Kleur: 11432 cognac geolied nubuck
Monique O. uit Tuitjenhorn schreef op 23 September 2017
Prachtige schoen die prima zit.
01377 Forth - Kleur: 30432 cognac leer
Lesley L. uit ERWETEGEM schreef op 22 September 2017
Zeer gemakkelijk zittende botjes. Je kan ze gerust een ganse dag dragen zonder zere voeten te krijgen!
01375 Vecchio - Kleur: 30002 zwart leer
Amw H. uit ASTEN schreef op 22 September 2017
ze voldoen prima aan mijn verwachtingen!
04441 Russell - Kleur: 20000 zwart leer
Marian de V. uit Terneuzen schreef op 22 September 2017
Soepele pasvorm
00952 Winchester - Kleur: 50732 forest(groen) leer
Meike van D. uit schinnen schreef op 21 September 2017
zooooooo mooi! Goede pasvorm, stoer, goede kwaliteit, perfect met steunzolen te combineren. Ik wil ze liefst in nog 5 kleuren!
04432 Murray - Kleur: 30283 metal graca leer
Janny den B. uit Nieuw-Lekkerland schreef op 21 September 2017
Prima product, maar dat wist ik, omdat ik precies dezelfde laarzen al eerder had. En ze zitten dus fantastisch!
01572 Luna - Kleur: 11002 zwart nubuck
Ans P. uit SCHIJNDEL schreef op 19 September 2017
Goede pasvorm en ook voor grote dames maten.
01572 Luna - Kleur: 11542 winter rood nubuck
Ria G. uit Beilen schreef op 19 September 2017
Zien er prachtig uit. Lopen heerlijk, de maat is goed, is inderdaad een maat 39. Dat wil nl. per model nog wel eens verschillen bij Wolky.
01572 Luna - Kleur: 11002 zwart nubuck
B.kerkhof b.kerkhof K. uit Heerenveen schreef op 19 September 2017
Fijne laarsjes, lopen geweldig!
01572 Luna - Kleur: 11542 winter rood nubuck
Geraldine D. uit Lelystad schreef op 15 September 2017
De kleuren zijn moeilijk te zien. Ik heb geretourneerd omdat de kleur te anders was.
00478 Arriba - Kleur: 30203 lood graca leer
Monique van den T. uit Veghel schreef op 13 September 2017
Mooie prettig zittende schoen. Ik was op zoek naar een schoen met een lage hak en deze voldoet daar prima aan. Stoer uiterlijk omdat het leer niet glad is en met de nep gespen aan de zijkant geeft dat ook een stoer uiterlijk.
04439 Emerald - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Corrie G. uit Oentsjerk schreef op 7 September 2017
Zeer tevreden
00952 Winchester - Kleur: 50152 taupe leer
Jjf G. uit Weert schreef op 6 September 2017
Fijn , leuk laarsje .
08392 Wales - Kleur: 50000 zwart geolied leer
J.c M. uit Hoorn schreef op 4 September 2017
Een stevige, vrouwelijke laars. Mooie kleur en goede pasvorm.
01377 Forth - Kleur: 30432 cognac leer
Anne H. uit DEN HELDER schreef op 2 September 2017
Fijne laarzen pas form perfect
01377 Forth - Kleur: 30732 forest(groen) leer
Herriët F. uit ASSEN schreef op 31 August 2017
comfortabele stoere enkellaars
00478 Arriba - Kleur: 51152 taupe leer
M M. uit Zierikzee schreef op 14 August 2017
Mooie laars goede hakhoogte.
00930 Coyote - Kleur: 50510 bordeaux geolied leer
Karin K. uit Tubbergen schreef op 25 July 2017
De schoenen zijn van goede kwaliteit
04512 Masala - Kleur: 40250 zand geolied suede
Tilly K. uit LEEUWARDEN schreef op 4 June 2017
Mooie laarzen, moet ze nog beetje inlopen. Jammer dat de prijs zo hoog is, anders had ik nog een andere kleur erbij gekocht.
00526 Desna - Kleur: 10220 grijs geolied nubuck
Marielle marielle V. uit Berlicum schreef op 14 April 2017
Perfect passend. Goede kwaliteit. Heel mooi leer. Erg tevreden.
00572 Lis - Kleur: 50150 taupe geolied leer
Marianne S. uit Brussel schreef op 16 March 2017
Helemaal wat ik zocht. Een perfecte schoen om in de stad te stappen en toch nog elegant.
00477 Tonala - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Jacqueline B. uit PLASMOLEN schreef op 6 March 2017
Deze heb ik al in de cognac kleur. Een tweede paar in een andere kleur vond uk en goed idee. Ze zitten fantastisch. Je loopt er gelijk in weg.
08026 Hopewell - Kleur: 40150 taupe geolied suede
Janny V. uit SAPPEMEER schreef op 27 February 2017
Mooie en fijne schoenen wanneer je lastige voeten hebt. Mooie kleur.
04512 Masala - Kleur: 40820 denim geolied suede
Barbara S. uit Volendam schreef op 22 February 2017
Leuke laarsjes. Lopen heerlijk
00480 Riva - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Jacq B. uit Bergen (NH) schreef op 16 February 2017
Goede pasvorm, lopen heerlijk.
04511 Yunnan - Kleur: 30000 zwart slangenprint leer
Maria D. uit Gennep schreef op 15 February 2017
Leuke stoere schoen, zowel onder broek, jurk of rok.
00525 Gila - Kleur: 30510 bordeaux gepoetst leer
Froukje froukje R. uit LANGEDIJKE schreef op 11 February 2017
Dit is al het derde paar wat ik heb, goede pasvorm, mooie schoenen, lopen voortreffelijk.
08392 Wales - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Emmy M. uit Wijk bij Duurstede schreef op 10 February 2017
Super snelle levering
04432 Murray - Kleur: 50730 forest (groen) geolied leer
Bernadet G. uit Boxtel schreef op 10 February 2017
Mooie laars. Valt wel iets kleiner (smaller) uit.
08026 Hopewell - Kleur: 40150 taupe geolied suede
Heidi raf P. uit niel bij as schreef op 9 February 2017
Kwaliteitsmaterialen, zitten goed, gaan lang mee.
04433 Belmore - Kleur: 20000 zwart leer
Gerthy S. uit Wanroij schreef op 9 February 2017
Alles prima
00480 Riva - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Marja W. uit Heemskerk schreef op 6 February 2017
Dit is de leukste schoen met craquelé leer. Ik twijfel nog of ik deze houd.
04432 Murray - Kleur: 90000 zwart craquelé leer
Helen M. uit Almere schreef op 5 February 2017
Hele fijne laarzen.
00529 Yarra - Kleur: 10220 grijs geolied nubuck
Wilma B. uit EINDHOVEN schreef op 27 January 2017
zeer goede kwaliteit leer en pasvorm
04513 Earl - Kleur: 30430 cognac slangenprint leer
C.h B. uit RHEDEN schreef op 23 January 2017
Mooie print jammer dat er geen halve maten in zijn
04513 Earl - Kleur: 30430 cognac slangenprint leer
Hendrika B. uit Meerkerk schreef op 17 January 2017
Mooi en fijn draagcomfort
03751 Ball - Kleur: 10300 bruin metallic gemêleerd leer
Hannie van der S. uit TILBURG schreef op 15 January 2017
Ik heb vrij brede voeten en een grote maat , het staat goed beschreven als je de schoenen besteld . En dan klopt het ook .
00480 Riva - Kleur: 40000 zwart suede
Hilma T. uit Vlissingen schreef op 15 January 2017
vallen klein uit
00529 Yarra - Kleur: 10000 zwart geolied nubuck
Dini V. uit WEZEP schreef op 15 January 2017
Loopt goed heb veel ervaring met wolky schoenen, Blij dat het moderner wordt
00529 Yarra - Kleur: 10220 grijs geolied nubuck
Marlies W. uit WADDINXVEEN schreef op 15 January 2017
Schoenen lopen prima. Zitten gelijk goed, je hoeft ze niet in te lopen. De maat valt iets aan de ruime kant. Mooie kwaliteit!
00565 Real - Kleur: 80000 zwart leer
Els M. uit Schoondijke schreef op 13 January 2017
Een minpuntje dat er een soort waas over het leer van de boven kant schoen zit
08392 Wales - Kleur: 50430 cognac geolied leer
Ria K. uit LETTELE schreef op 13 January 2017
mooie laars precies goed van hoogte
00572 Lis - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Leo de W. uit Julianadorp schreef op 11 January 2017
Alles voldoet aan de verwachtingen
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Monika van der E. uit Utrecht schreef op 10 January 2017
Mooie en fijn lopende schoenen.
07748 Kelly - Kleur: 40210 antraciet geolied suede
Sophie W. uit Neer schreef op 6 January 2017
Mooie laars, helaas was de schacht voor mij te hoog en te breed. Heel erg jammer!!
04513 Earl - Kleur: 40310 middenbruin suede
M D. uit Barendrecht schreef op 5 January 2017
prima schoenen! steunzool past goed. jammer dat er geen halve maat van is. maar verder prima
04432 Murray - Kleur: 20730 forest (groen) leer
Judith van D. uit Leeuwarden schreef op 5 January 2017
Ivm eigen inlegzolen heb je een leuke schoen.
00480 Riva - Kleur: 40000 zwart suede
Marinda V. uit Uithoorn schreef op 3 January 2017
Mooie, nette en stoere laars
03676 Colville - Kleur: 40150 taupe geolied suede
J R. uit Teteringen schreef op 3 January 2017
Goed
00529 Yarra - Kleur: 10000 zwart geolied nubuck
Herrianne A. uit LANDSMEER schreef op 1 January 2017
product is van goede kwaliteit en heeft een prima pasvorm
04431 Mason - Kleur: 20000 zwart leer
Wijnanda S. uit BALK schreef op 1 December 2016
Draag ze heel veel
08392 Wales - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Gea R. uit Almelo schreef op 1 December 2016
Prachtige laarzen mooie prijs kwaliteit verhouding!
00553 Tinto - Kleur: 30000 zwart leer
M de B. uit Sebaldeburen schreef op 3 November 2016
Maat 39 besteld en zitten prima draag ze voor mijn werk staan netjes geen problemen.
00572 Lis - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Siemie S. uit Bellmount Forest NSW schreef op 1 October 2016
Erg tevreden over kwaliteit, leversnelheid en betrouwbaarheid.
00553 Tinto - Kleur: 30000 zwart leer
Nellie V. uit NIEUWSTADT schreef op 1 June 2016
schoenen zitten zeer comfortabel en staan heel elegant.
03751 Ball - Kleur: 20430 cognac leer
Mariette van B. uit GOUDA schreef op 4 May 2016
Laarsjes passen perfect en zijn zeer comfortabel.
00478 Arriba - Kleur: 80730 forest (groen) leer
Jeanne A. uit TILBURG schreef op 7 April 2016
Een HEEL HEEL Goede laars dit is al het tweede paar maar nu in andere kleur van dit model dat ik heb gekocht. ***
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Yvonne van S. uit wadenoijen schreef op 1 April 2016
zalige laarsjes goede steun
00525 Gila - Kleur: 10430 cognac geolied nubuck
Barbara van P. uit Amsterdam schreef op 17 March 2016
Mooie laars maar voor mij net niet de goede pasvorm
03654 Watford - Kleur: 40300 bruin suede
E.m.a. D. uit ACHTMAAL schreef op 16 March 2016
Goed passende laars die lekker loopt
07741 Mendez - Kleur: 40000 zwart suede
Linda V. uit MEERKERK schreef op 5 March 2016
Drie paar schoenen besteld en deze zijn het geworden. Andere schoenen ook heel mooi!!
00559 Chico - Kleur: 80430 cognac leer
Marij K. uit Kerkrade schreef op 29 February 2016
Passen altijd. Geen pijn aan voeten. Draag alleen maar wolky. Deze schoenen heb ik ook in beige.
04432 Murray - Kleur: 90800 donkerblauw craquelé leer
Rita P. uit DORDRECHT schreef op 5 February 2016
Prima pasform, Mooie kwaliteit
06314 Gaspar - Kleur: 80500 rood leer
Janet H. uit heinkenszand schreef op 5 February 2016
Perfect ook deze Wolkys, ik wil niets anders meer.
01732 Bryce - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
Mirjam W. uit Hoogezand schreef op 1 February 2016
Ik heb altijd maat 36 en past ook altijd van Wolky.
00477 Tonala - Kleur: 80430 cognac leer
Bernadet G. uit Boxtel schreef op 1 February 2016
Mooie laarsjes! Ze zitten als gegoten en van super kwaliteit!
00930 Coyote - Kleur: 30510 bordeaux leer
Michelle M. uit Dommelen schreef op 1 February 2016
Valt wat groter uit. Ik heb normaal 43, nu 42.
04432 Murray - Kleur: 20000 zwart leer
C. van O. uit Oostburg schreef op 19 January 2016
Prima net schoentje alleen een stukje duurder dan zijn antraciet kleurige broertje. Ik kan weer jaren vooruit.
03751 Ball - Kleur: 20000 zwart leer
Anja N. uit Groningen schreef op 18 January 2016
Stoere schoen, en verrassend mooie kleur. Heb maat 42 uiteindelijk geruild voor maat 41 en die zitten perfect!
00478 Arriba - Kleur: 80150 taupe leer
Linda B. uit Augustinusga schreef op 18 January 2016
Very nice look, feels great on my feet.
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Marijke G. uit Zuidoostbeemster schreef op 17 January 2016
Gewoon lekkere schoenen zoals ik van Wolky gewend ben
00930 Coyote - Kleur: 30730 forest (groen) leer
Diana F. uit Volendam schreef op 12 January 2016
Mooie laarzen, mooie kleur. Goede pasvorm, wel wat smal bij de enkels. Er zitten wel wat vale vlekjes in het suede, maar misschien hoort dat bij deze laarzen.
00421 Del Rio - Kleur: 40300 bruin suede
M K. uit LANDHORST schreef op 11 January 2016
heerlijk laarsje, mijn 2e paar.
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Marianne V. uit RIEL schreef op 11 January 2016
minder metallic dan ik verwachtte, maar ben met deze kleur ook blij.
01732 Bryce - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
Ludwien van der V. uit Den Haag schreef op 10 January 2016
Fijne schoen met een mooie kleur. Ik moest hem helaas terugsturen en een halve maat groter bestellen.
03751 Ball - Kleur:
Erie van T. uit Dreumel schreef op 7 January 2016
Zeer tevreden
00479 Arriba CW - Kleur: 80430 cognac leer / Cold Winter Vachtvoering
Vera L. uit Tilburg schreef op 6 January 2016
Lopen heerlijk, zijn ook heel mooi. Kunnen overal onder.
00525 Gila - Kleur: 10150 taupe geolied nubuck
Monique in 't Z. uit Winterswijk schreef op 5 January 2016
Fijne laarsjes die heel lang mee gaan en prettig lopen
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
G T. uit marum schreef op 4 January 2016
goede pasvorm
01732 Bryce - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
Yvonne H. uit venray schreef op 2 January 2016
Laarzen voldoen aan verwachting wat betreft kleur, zitcomfort en goede saleprijs. Ook geschikt voor de wat bredere (voor)voet
07980 Sisa - Kleur: 20210 antraciet leer
Jantina H. uit Leeuwarden schreef op 1 January 2016
Lekker warm. Pasvorm perfect. Zeer tevreden.
00479 Arriba CW - Kleur: 80000 zwart leer / Cold Winter Vachtvoering
Karin V. uit BERGHEM schreef op 1 January 2016
super
01678 Jacky WP - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Water Proof Vachtvoering
Susan V. uit Rotselaar schreef op 1 January 2016
Ik heb inmiddels 4 paar wolky schoenen. Ik ben over alle paren uiterst tevreden. Mijn oudste wolky´s zwarte enkellaarsjes draag ik al 3 jaar intensief.
07818 Glass - Kleur: 20150 taupe leer
Hetty E. uit Markelo schreef op 1 January 2016
pasvorm als altijd goed. maat 39 is vaak goed.
07745 Vela - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
Irma M. uit CHAAM schreef op 1 January 2016
ze zitten en lopen heel goed.
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Anneke S. uit Berkel en Rodenrijs schreef op 10 December 2015
Deze laars past perfect en heeft een prima voetbed. Ik heb wat moeilijke voeten en dit is al het derde paar dat ik koop in achtereenvolgende jaren. Hopelijk blijve ze nog lang in de collectie.
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
E.w. R. uit amsterdam schreef op 8 December 2015
Mooie kwaliteit, zitten perfect
00478 Arriba - Kleur: 80150 taupe leer
Anita T. uit Purmerend schreef op 4 December 2015
Toppasvorm. Lopen meteen heerlijk
04431 Mason - Kleur: 20150 taupe leer
Wilma B. uit EINDHOVEN schreef op 2 December 2015
alle schoenen van wolky lopen voortreffelijk.
04433 Belmore - Kleur: 20000 zwart leer
Mariette van B. uit GOUDA schreef op 2 December 2015
Prachtige laarzen en zitten erg lekker. Ik heb ze uiteindelijk wel terug gestuurd, maar alleen omdat mijn oude Wolkies te repareren bleken en deze nieuwe precies dezelfde waren!
00479 Arriba CW - Kleur: 80430 cognac leer / Cold Winter Vachtvoering
Wilma W. uit Westkapelle schreef op 1 December 2015
geen mindere dingen maar ik zou het iedereen aan raden die moeilijke voeten heeft en toch modieuze schoenen wilt dragen.
00477 Tonala - Kleur: 80000 zwart leer
Wendy vd L. uit Lottum schreef op 1 December 2015
product voldoet helemaal aan verwachting
00478 Arriba - Kleur: 80150 taupe leer
Anne-marie C. uit HASSELT schreef op 1 December 2015
Zalige schoenen! Ik had al een paar uit de revolution-serie, dus was vrij zeker van de pasvorm en de maat. Gemakkelijke, brede schoen/laars. Enig minpuntje: er zaten veters in van 100cm, en dat was nipt om te strikken; heb ze vervangen door een paar van 120cm en nu is het perfect!
00477 Tonala - Kleur: 80000 zwart leer
Yvonne T. uit Bolsward schreef op 1 December 2015
Fijne schoenen alleen de veters eromheen slaan heeft voor mij niet zoveel meerwaarde. De kleur ennhet leer zijn wel heel mooi
04432 Murray - Kleur: 90800 donkerblauw craquelé leer
Desiree L. uit ENSCHEDE schreef op 1 December 2015
past goed brede leest
00526 Desna - Kleur: 10000 zwart geolied nubuck
Mirjam van der H. uit Rijpwetering schreef op 1 December 2015
Erg mooie schoenen, ik had alleen een maat groter nodig dan normaal.
00557 Blanco - Kleur: 80000 zwart ascot leer
Helga van V. uit Spijkenisse schreef op 1 December 2015
Produkt voldoet goed. Wordt duidelijk op de site weergegeven. Mijn voordeel was dat ik al bekend was met de schoenen. Groot voordeel vind ik dat online het assortiment en keuze uit maten groter is.
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Jose G. uit Bergen op Zoom schreef op 9 November 2015
Prachtige schoen goede pasvorm, heel vlot en modern en ook nog in andere gave kleuren. Jammer dat ze zo duur zijn anders zou ik ze nog in een andere kleur bestellen..........
04432 Murray - Kleur: 90300 bruin craquelé leer
Giny R. uit GULPEN schreef op 9 November 2015
Goede pasvorm en zien er heel leuk uit!
01658 Jacky - Kleur: 50300 bruin geolied leer
Mw R. uit Twello schreef op 6 November 2015
Heerlijke laarsjes. Ze zitten als gegoten!
04435 Mason CW - Kleur: 20430 cognac leer / Cold Winter Vachtvoering
Eeltje G. uit Deventer schreef op 2 November 2015
Mooie laarsjes, vallen iets groter uit.
07741 Mendez - Kleur: 80150 taupe missouri leer
Mandy R. uit Holtum schreef op 1 November 2015
Mooie kwaliteitsschoen, maar voor bij mijn tengere benen wat grof/stoer. Jammer dat ze niet in halve maten geleverd worden.
04432 Murray - Kleur: 90000 zwart craquelé leer
J B. uit Hooghalen schreef op 1 November 2015
Wat een heerlijke laarsjes. Valt precies goed.Lekkere laarzen om de hele dag op te lopen.
01678 Jacky WP - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Water Proof Vachtvoering
Marie-louise P. uit Boxmeer schreef op 1 November 2015
Ik draag al jaren wolky Schoenen
01733 Joshua - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Astrid A. uit WOUW schreef op 1 November 2015
Product bevalt goed. Ik had er wel graag onderhoudstips bij gekregen. Kan bv nergens terug vinden of ik de laarsjes moet inspuiten of poetsen.....
00526 Desna - Kleur: 10220 grijs geolied nubuck
Marlies de K. uit Kamerik schreef op 1 November 2015
Het zijn fijne comfortabele schoenen waarin ik de binnenzool kon vervangen door mijn eigen zooltje
04432 Murray - Kleur: 20000 zwart leer
Gmc van S. uit Montfoort schreef op 1 November 2015
Heerlijke laarzen, loop er weer op, jammer dat ze niet in de winkel meer waren, maar zo is het ook goed gekomen?
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
M. van der Z. uit Lopik schreef op 1 November 2015
Zeer fijn laarsje. Niet strak om je been, past makkelijk een broekspijp tussen. Heerlijk warm.
01678 Jacky WP - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Water Proof Vachtvoering
Elly G. uit lommel schreef op 1 November 2015
Stoer...en toch vrouwelijke en elegant door craquelé leer...goede pasvorm...
04432 Murray - Kleur: 90000 zwart craquelé leer
Carla van der A. uit tilburg schreef op 1 November 2015
mooie schoenen, met een losse voetbed, mooi leer en een stevige schoen. zeker aan te raden.
03751 Ball - Kleur:
V S. uit TOLKAMER schreef op 16 October 2015
Zeer goede kwaliteit,perfecte pasvorm met een sportieve uitstraling in moie kleuren!
00559 Chico - Kleur: 80000 zwart leer
Sineke V. uit VLEUTEN schreef op 15 October 2015
Mooie schoenen, prima.
00477 Tonala - Kleur: 80430 cognac leer
Gea B. uit Olst schreef op 15 October 2015
fijne laars met veel comfort. Ze lopen heerlijk. zowel sportief als netjes te dragen
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Magda M. uit groningen schreef op 15 October 2015
qua vorm erg mooi, maar helaas veel te smal.
07912 Intrade - Kleur: 30220 smog leer
Jeannette G. uit HEENVLIET schreef op 13 October 2015
Leuk model
00525 Gila - Kleur: 10150 taupe geolied nubuck
Miranda S. uit Nijmegen schreef op 12 October 2015
snel en zonder problemen in huis
00526 Desna - Kleur: 10220 grijs geolied nubuck
C Z. uit PAPENDRECHT schreef op 12 October 2015
Het is niet nodig om het laarsje in te lopen. Ze zitten direct als gegoten en ze lopen heerlijk. Mooie kleur leer. Ik had maat 38 besteld.
00525 Gila - Kleur: 10220 grijs geolied nubuck
Wilgis S. uit Aduard schreef op 11 October 2015
Leuk licht laarsje dat je ook in voor- en najaar mooi kunt dragen. Beetje seventies vibe, maar dat vind ik wel leuk.
07980 Sisa - Kleur: 20370 desert (beige) leer
Irma M. uit CHAAM schreef op 10 October 2015
de laarzen zitten meteen goed. ik had ze ook al in het bruin.
01732 Bryce - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
Ina Z. uit sint nicolaasga schreef op 10 October 2015
De eerste dag gelijk al veel gedragen Ze zitten heerlijk
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Nettie B. uit Etten-Leur schreef op 7 October 2015
Precies wat ik zocht een mooie en fraai afgewerkte stoere enkellaars
00525 Gila - Kleur: 10430 cognac geolied nubuck
Karin H. uit Gouda schreef op 7 October 2015
Prachtige schoenen/bootjes maar toch voor de korte laarsjes gekozen
04435 Mason CW - Kleur: 20430 cognac leer / Cold Winter Vachtvoering
M.a.a. W. uit WIJNJEWOUDE schreef op 5 October 2015
product is conform de beschrijving
07655 Florida CW - Kleur: 20430 cognac leer / Cold Winter Vachtvoering
Jolanda R. uit HELMOND schreef op 5 October 2015
Zitten erg fijn.
00559 Chico - Kleur: 80000 zwart leer
Sanne D. uit Wageningen schreef op 3 October 2015
Je krijgt echt wat je ziet op de afbeeldingen vd site. Maat klopt (vallen dus niet kleiner of groter uit). Schoen zit lekker, kun je lekker op lopen!
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
I. A. uit Hoorn schreef op 3 October 2015
Prima kwaliteit materiaal, modieus, goede pasvorm.
04432 Murray - Kleur: 20510 bordeaux leer
Marianne V. uit Rijnsburg schreef op 2 October 2015
geweldig , wat ben ik blij met deze laarzen, heb gelijk nog een paar besteld!!lopen super!!
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Karin E. uit Den Haag schreef op 2 October 2015
Mooie laars, met een stevig contrefort. Een wolkywaardig voetbed. De schoen zit zeer comfortabel, Top!
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
H van V. uit Maastricht schreef op 1 October 2015
Goed gegaan alleen het terug betalen gaat minder snel als beloofd !
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Marjolein F. uit Delfgauw schreef op 1 October 2015
Valt smal, daardoor halve maat groter nodig.
03751 Ball - Kleur: 20000 zwart leer
Irene N. uit Apeldoorn schreef op 1 October 2015
Mooie laars, prima pasvorm en loopt heerlijk.
01658 Jacky - Kleur: 50300 bruin geolied leer
Olga D. uit VOORSCHOTEN schreef op 29 September 2015
Heel tevreden mee. Goede pasvorm als altijd!
00526 Desna - Kleur: 10000 zwart geolied nubuck
Annie C. uit Bergeijk schreef op 27 September 2015
De maat en pasvorm top !
06314 Gaspar - Kleur: 80500 rood leer
Will van S. uit Lisse schreef op 24 September 2015
ben zeer bekend met Wolky; loop er al jaren op. Deze schoen is heel leuk en loopt prima. Mooie kleur.
06314 Gaspar - Kleur: 80500 rood leer
Mieke H. uit MOORDRECHT schreef op 23 September 2015
De schoen heeft een prima pasvorm voor mij en loopt heerlijk.
00477 Tonala - Kleur: 80000 zwart leer
Irma P. uit Voorburg schreef op 22 September 2015
Deze schoen heb ik uiteindelijk gekozen. Fijne schoen, mooi leer, goede pasvorm.
04432 Murray - Kleur: 20730 forest (groen) leer
Karin H. uit Wijchen schreef op 22 September 2015
Prachtige soepel-lederen schoen, niet standaard of 13-in-een-dozijn, warme kleur, zeer comfortabel, draagt licht.
04432 Murray - Kleur: 20510 bordeaux leer
Helma Z. uit Twello schreef op 21 September 2015
Ik had donker bruine wolky laarsjes besteld, toen ik ze uitpakte dacht ik het is zwart en ze zijn nagenoeg ook zwart met een glitter. ik zou dit wat beter omschrijven.
07654 Florida - Kleur: 10300 bruin metallic gemêleerd leer
H vd H. uit Terneuzen schreef op 19 September 2015
Laars loopt lekker. Veters strikken kun je naar eigen inzicht strikken, of opzij aan de zijde v d rits of voorkant zodat je de veters om t laarsje kunt slaan. n apart en leuk effect en typisch WOLKY, n compliment aan mijn voeten !
04432 Murray - Kleur: 90000 zwart craquelé leer
Thérèse W. uit Renswoude schreef op 17 September 2015
Prima laarsje
00478 Arriba - Kleur: 80150 taupe leer
Carla R. uit Raalte schreef op 17 September 2015
De laarzen zien er net zo uit als op de foto en ze lopen goed. Goede aanrader
01732 Bryce - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
R. I. uit IJSSELSTEIN UT schreef op 15 September 2015
Het product was niet in orde, stiksel week af.
07977 Dhofar - Kleur: 40210 antraciet suede
T S. uit Zeist schreef op 12 September 2015
Ze zijn mooi en lopen goed
01732 Bryce - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
C. B. uit DEN BURG schreef op 10 September 2015
De hak maakte veel geluid, ik koop voortaan weer schoenen met platte zolen.
00565 Real - Kleur: 80150 taupe leer
Trude B. uit Zutphen schreef op 10 September 2015
al jaren fan!
00477 Tonala - Kleur: 80000 zwart leer
N S. uit Susteren schreef op 9 September 2015
mooie schoen, valt wat smal. Heb een halve maat groter dan normaal besteld.
03751 Ball - Kleur: 10800 donkerblauw metallic gemêleerd leer
Mia K. uit WINTERSWIJK schreef op 6 September 2015
Super.
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Sonja van der W. uit Baflo schreef op 5 September 2015
Ik heb al eerder "gewone" Jacky's gehad en was daar erg tevreden over. Nu ze helemaal afgedragen waren heb ik de waterproof besteld. Ik draag normaal maat 38 maar van die heb ik omgeruild voor maat 39 omdat ze door de voering toch wat te strak zaten.
01678 Jacky WP - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Water Proof Vachtvoering
M van der G. uit Tuitjenhorn schreef op 1 September 2015
zien er mooi uit, maar nog niet echt gebruikt. het weer is nog te mooi.
07741 Mendez - Kleur: 40150 taupe suede
Jeanne van de G. uit Maarssen schreef op 26 August 2015
fijne laarsjes in maat 38, wachten op minder heet weer om te dragen
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Carin B. uit Beuningen schreef op 15 August 2015
Mooi leer, goed model.
00565 Real - Kleur: 30000 zwart leer
Hanneke B. uit enschede schreef op 1 August 2015
mooi breed en lekker dik gevoerd. ideaal
01678 Jacky WP - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Water Proof Vachtvoering
Margaretha C. uit LABOULBèNE schreef op 24 June 2015
Mooie laarsjes, leuke roode zool. Soepel leer van mooie kwaliteit.
01732 Bryce - Kleur: 50020 zwart-rood geolied leer
Corinne H. uit Hengelo schreef op 17 March 2015
De laarsjes zitten echt heerlijk! Mijn eigen zolen zijn best wel hoog aan de hiel, maar ze passen prima.
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Yvonne S. uit ASSEN schreef op 12 March 2015
Uitstekende producten van Wolky.
04433 Belmore - Kleur: 20000 zwart leer
Addy S. uit Middelburg schreef op 11 March 2015
Mooie laarsjes. Helaas voor mijn voeten te smal aan de voorkant. Daarom heb ik ze teruggestuurd.
04431 Mason - Kleur: 20000 zwart leer
Corry K. uit Leeuwarden schreef op 10 March 2015
zeer smalle schacht van de laars daarom als je een iets brede voet hebt, moeilijk om in de laars te komen met de voet. Dit komt ook mede doordat de rits niet helemaal doorloopt.
00421 Del Rio - Kleur: 40300 bruin suede
Ina F. uit Vollenhove schreef op 10 March 2015
Mooie kwaliteit!
07980 Sisa - Kleur: 20370 desert (beige) leer
Miriam B. uit AMERSFOORT schreef op 6 March 2015
prima producten
00559 Chico - Kleur: 80510 bordo leer
Miranda P. uit Wierden schreef op 27 February 2015
De schoenen zitten goed
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Corrie V. uit Maassluis schreef op 22 February 2015
Prachtige laarzen, mooi materiaal.
01712 Melite XL - Kleur: 30300 bruin leer
Ellen G. uit BOXMEER schreef op 19 February 2015
Super fijn zittende zacht laarsje. Bij de hak wat te veel ruimte (dit heb ik altijd)een klein hakje van de schoenmaker erin. En ze zitten perfect. Heerlijk altijd weer de zachte zolen die niet tikken en zorgen voor een perfecte demping voor je lichaam.
01732 Bryce - Kleur: 50020 zwart-rood geolied leer
B B. uit Rotterdam schreef op 11 February 2015
Goed
07741 Mendez - Kleur: 40000 zwart suede
Anne H. uit Cuijk schreef op 8 February 2015
Gelukkig heb ik niet maat 41, maar de laarzen in maat 39 zijn mooi en lopen heerlijk comfortabel.
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Miranda C. uit COEVORDEN schreef op 8 February 2015
Het zijn fijne schoenen om te dragen, ook voor de wat bredere voet.
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Nynke D. uit Wierum schreef op 7 February 2015
Op de foto lijkt het glad leer. Maar lijkt op suède in werkelijk heid. Verder mooie schoen/ laarsje
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Ria P. uit Vriezenveen schreef op 7 February 2015
Fijn laarsje, loopt goed, lekker warm. Al met al een geweldig goed laarsje.
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Dini de B. uit Geldermalsen schreef op 6 February 2015
zeer goed van pas vorm
04433 Belmore - Kleur: 20000 zwart leer
Marijke B. uit RIJSSEN schreef op 5 February 2015
Ik kocht deze laarsjes in maat 43 voor de 2e keer. Ze dragen comfortabel en klikken niet op harde vloeren.
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Hannie J. uit MIDDELBURG schreef op 2 February 2015
Ruime pasvorm,zacht leer. Heb ze nu voor de 2e keer aangeschaft (2 jr geleden 1e paar). Blij dat ze weer in de collectie zitten.
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Ellen B. uit Hengelo schreef op 27 January 2015
Helaas staat er een foto op de site die de kleur veel lichter weergeeft dan het in werkelijkheid is. Aangezien de kleur stond beschreven als donkerblauw ben ik daarvan uitgegaan, wat ook bleek te kloppen.
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Christien van Z. uit Oud Ade schreef op 22 January 2015
kan hier nog weinig over zeggen want ik heb ze nog niet gedragen, maar ze zien er mooi uit,
04433 Belmore - Kleur: 20430 cognac leer
M S. uit Oldemarkt schreef op 16 January 2015
Zitten erg comfortabel, liep er zo mee weg.
01732 Bryce - Kleur: 50020 zwart-rood geolied leer
Christa D. uit Affligem schreef op 14 January 2015
Hele leuke schoenen en door de vermelding op de website dat je best een maatje groter nam dan je normale schoenmaat, passen deze schoenen perfect.
06314 Gaspar - Kleur: 80800 blauw leer
Dieuwke F. uit MEPPEL schreef op 30 December 2014
mooie stevige schoenen, hoogwaardig met een goede pasvorm
00565 Real - Kleur: 80000 zwart leer
H.j. M. uit Zwole schreef op 17 December 2014
een fijn paar laarsjes, je loopt er zo op weg!
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Emmy de G. uit Vlissingen schreef op 16 December 2014
Voldoet aan mijn verwachtingen en voor mijn voeten een weldaad.
00557 Blanco - Kleur: 80000 zwart ascot leer
Anna N. uit beveren schreef op 14 December 2014
ben tevreden
01732 Bryce - Kleur: 50020 zwart-rood geolied leer
H J. uit BRUMMEN schreef op 12 December 2014
Zeer fraaie donkerblauwe laarzen voor bij de spijkerbroek
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Jo D. uit Margraten schreef op 12 December 2014
Hele fijne zachte leren schoen met fijne pasvorm
06314 Gaspar - Kleur: 80920 oker leer
Ineke K. uit Hilversum schreef op 3 December 2014
Goede keus. Zit meteen goed. Helemaal naar wens.
00559 Chico - Kleur: 80150 taupe leer
Wilma P. uit baarlo schreef op 2 December 2014
Ik vindt het een hele gemakkelijke laars en hoop er nog veel plezier van te hebben.
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Aj H. uit dalen schreef op 2 December 2014
goede ervaring met de producten , soms zitten ze niet zoals verwacht en heb wel eens meegemaakt dat de maten niet klopten
04433 Belmore - Kleur: 20000 zwart leer
Ellen van den B. uit Veldhoven schreef op 1 December 2014
Het was een leuke laars, helaas zijn mijn kuiten te smal. En is er weinig keus in smalle schachten voor een lange laars
01733 Joshua - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Margriet G. uit delfzijl schreef op 23 November 2014
bevallen zeer goed
00421 Del Rio - Kleur: 40300 bruin suede
Perni van H. uit HAPS schreef op 18 November 2014
Fijne laarzen, echter de kleur is donkerbruin wat niet blijkt uit de foto, daarop lijkt de laars grijs.
07912 Intrade - Kleur: 30220 smog leer
Maja S. uit milheeze schreef op 14 November 2014
te smal bij de voet helaas, verder een mooie laars
00553 Tinto - Kleur: 30000 zwart leer
Patricia H. uit Budingen schreef op 8 November 2014
De laarzen vallen goed mee. Ik was verrast toen ik ze uit de doos haalde. Ze zijn heel mooi. Daarnaast lopen ze heel goed. Ik heb ze de 1ste dag direct een dag kunnen dragen zonder probleem.
01733 Joshua - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Annemie R. uit Landgraaf schreef op 5 November 2014
Prima pasvorm.Een minpuntje: de losse schubben-noem ik ze maar- gaan omhoog staan.
07741 Mendez - Kleur: 80150 taupe missouri leer
Joke van L. uit Hoek van Holland schreef op 5 November 2014
Comfortabele laarsjes, kan er uren op lopen!
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Jeanne B. uit Bergen op Zoom schreef op 3 November 2014
Wolky is voor mij een geweldig schoenmerk en dan nog in een leuk model, helemaal goed
01733 Joshua - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Jolanda vd B. uit Biezenmortel schreef op 1 November 2014
Laarzen besteld. Bezorging en afwerken vraag uitmuntend. Trok laarzen aan en een heerlijke pasvorm. Liep er meteen op weg.
01733 Joshua - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Geri de V. uit Hagestein schreef op 1 November 2014
vind hem vrij smal. Is ook één van de wat smallere leesten van Wolky. Had liever een breder model gehad maar helaas zie ik de Wolkycollectie veranderen. Steeds meer laarzen met hak en daar kan ik, vanwege gewrichtsproblemen, echt niet op lopen. Op zich is de laars dus niet slecht maar niet perfect voor mijn voeten, ik loop met meer plezier op mijn oude Wolkylaarzen. Die helaas, helaas niet meer verkrijgbaar zijn. Lastig overigens dat in de review niet de mogelijkheid "voldoende" wordt gegeven, 3 sterren staat gelijk aan matig. Vind ik eigenlijk te ongenuanceerd.
01733 Joshua - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Joke C. uit ELST schreef op 29 October 2014
Super!
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Elly L. uit SINT GEERTRUID schreef op 25 October 2014
Prima schoen...
01678 Jacky WP - Kleur: 50300 bruin geolied leer / Water Proof Vachtvoering
Martine L. uit Berkel en Rodenrijs schreef op 25 October 2014
Ideale schoen, een van de weinige waar ik prettig op loop. Dit is mijn tweede paar, de groene vind ik het mooist, heb ik sinds vorig jaar.
00472 Lerma - Kleur: 80430 cognac leer
Laura van E. uit Bunnik schreef op 24 October 2014
De kleur had ik blauwer gedacht, maar ok ze lopen heerlijk en zien er best vlot uit.
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Fien V. uit Ruurlo schreef op 22 October 2014
Het product is mooi past fijn. Je kunt de schoenen niet aantrekken door alleen de rits te gebruiken. Dat vind ik jammer.
04432 Murray - Kleur: 20510 bordeaux leer
Carla H. uit Franeker schreef op 21 October 2014
Mooie stevige schoenen met een uitstekende pasvorm.
00565 Real - Kleur: 80000 zwart leer
Mieke Z. uit Tiel schreef op 20 October 2014
Soepel leer en stevige zool.
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Lidy A. uit Druten schreef op 19 October 2014
De enkellaarsjes bevallen goed. Mijn steunzolen passen er goed in en het loopcomfort is prima! Zo goed zelfs dat ik na twee jaar dezelfde laarsjes weer besteld heb!
00472 Lerma - Kleur: 80430 cognac leer
Esther Z. uit Zoetermeer schreef op 18 October 2014
Leuke modieuze platte halfhoge laars. Loopt heerlijk. zeer goed voetbed. Ik denk dat ik ook nog een paar in een andere kleur ga kopen via de site
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Sietske V. uit ZUIDHORN schreef op 18 October 2014
Het is een prachtig laarsje in een mooie kleur groen maar helaas te smal (breedte H) voor mijn voeten, jammer!
04431 Mason - Kleur: 20730 forest (groen) leer
Nelly B. uit Meterik schreef op 17 October 2014
Leuke stoere laars. Mooie kleur. Zit perfect.
00559 Chico - Kleur: 80150 taupe leer
Andrea W. uit hoensbroek schreef op 17 October 2014
Laarzen zijn perfect, alleen zou ik graag laarzen zien met een smallere schacht
01678 Jacky WP - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Water Proof Vachtvoering
A H. uit amersfoort schreef op 16 October 2014
Heerlijk zittende schoen
00559 Chico - Kleur: 80000 zwart leer
W L. uit LISSE schreef op 14 October 2014
super laarzen mooi breed stevig zacht leer en je kunt het inlegzooltje eruit haken en je eigen steunzolen er in doen
01737 Joshua CW - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Cold Winter Vachtvoering
Marjolijn D. uit Valkenswaard schreef op 14 October 2014
Jammer dat ik heb moeten wachten. Zitten heerlijk ook zonder inlegzool (en sokken). Dat zouden ze voor iedere laars moeten bieden.
01737 Joshua CW - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Cold Winter Vachtvoering
Juanita van B. uit waspik schreef op 13 October 2014
Wolky schoenen zijn fantastisch, je stapt erin en je loopt de wereld rond. Superfijn.
04432 Murray - Kleur: 20730 forest (groen) leer
Meike S. uit Ter Apel schreef op 12 October 2014
Duidelijke foto,s op de website , volledige omschrijving dus een tevreden klant met mooie blauwe laarzen .
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Judith S. uit OEGSTGEEST schreef op 11 October 2014
Wolky schoenen en laarzen zijn kwalitatief heel goed. Sommige details maken ze wel eens wat tuttig.
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Julia van H. uit Monster schreef op 11 October 2014
fijne en mooie laarzen en dus in mijn maat, top!
07741 Mendez - Kleur: 80150 taupe missouri leer
Jose A. uit Neer schreef op 10 October 2014
voldoet helemaal aan mijn verwachting
07818 Glass - Kleur: 20150 taupe leer
C. e. H. uit Nijkerk schreef op 10 October 2014
Hele mooie schoen. Loopt heerlijk! Mooie kleur!
04432 Murray - Kleur: 20510 bordeaux leer
Janny D. uit Zuna schreef op 8 October 2014
Laarsjes waren voor mij te smal bij de enkel, maar verder prima.
00559 Chico - Kleur: 80150 taupe leer
Marjolein T. uit Budel schreef op 7 October 2014
Mooie schoen, helaas was deze te groot
00559 Chico - Kleur: 80000 zwart leer
Nanda D. uit Arnhem schreef op 4 October 2014
Super leuke laarzen en zitten erg lekker.
04433 Belmore - Kleur: 20000 zwart leer
Annie B. uit Geesteren ov. schreef op 4 October 2014
ZIET ER HEEL GOED UIT ,LOPEN OOK HEEL LEKKER
00559 Chico - Kleur: 80150 taupe leer
Wilma B. uit EINDHOVEN schreef op 2 October 2014
de pasvorm is erg goed, maar ze waren me te klein
04432 Murray - Kleur: 20430 cognac leer
Susan W. uit Havelte schreef op 2 October 2014
Ik vind deze schoenen erg mooi, vooral de kleur
04432 Murray - Kleur: 20510 bordeaux leer
H.a. van der M. uit Amsterdam schreef op 1 October 2014
Lekkere laars. Goede pasvorm. Soepel en warm. Erg tevreden.
01678 Jacky WP - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Water Proof Vachtvoering
Jeannine D. uit Galmaarden schreef op 1 October 2014
Vond de laarsjes heel mooi ,mooi leder mooi afwerking.maar voor mij waren ze niet breed genoeg en heb je moeten terug zenden met veel spijt .ik zou geen schoenen meer kopen via internet omwallen van mijn moeilijke voeten heb een algusvalgus.en de verzendings kosten zijn wel wat duur 26€ voor die prijs had ik iets anders kunnen doen
04432 Murray - Kleur: 20730 forest (groen) leer
Jose B. uit Hengelo Ov. schreef op 30 September 2014
Product goed. Model viel tegen aan de voet.
04432 Murray - Kleur: 20430 cognac leer
Darline G. uit Merelbeke schreef op 29 September 2014
Paar jaar terug een gelijksoortig laarsje gekocht en vond het zo comfortabel én heel vrouwelijk. Dus ik hoop dat dit enkellaarsje ook aan deze verwachtingen voldoet als ik het ga dragen.
07741 Mendez - Kleur: 40000 zwart suede
Wil van T. uit AMSTERDAM schreef op 25 September 2014
Mooie fijn lopende laarsjes.
04431 Mason - Kleur: 20730 forest (groen) leer
Ilse M. uit Waalwijk schreef op 22 September 2014
De laarsjes waren zeker mooi!Helaas vond ik het model te laag en deed de stugge rand pijn aan mijn enkel. Inmiddels heb ik in de winkel een Wolky laarsje in dezelfde kleur gevonden dat iets hoger is.
07740 Shields - Kleur: 80150 taupe leer
Anne M. uit Kuringen schreef op 21 September 2014
Zeer mooi en zitten erg goed!!!! Ben er heel blij mee!
07741 Mendez - Kleur: 80150 taupe missouri leer
Floor B. uit Puiflijk schreef op 21 September 2014
Prima goede pasmaat
00559 Chico - Kleur: 80150 taupe leer
Erna Z. uit Hansweert schreef op 16 September 2014
Fijne laarsjes waar mijn steunzolen prima in passen
01732 Bryce - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Sjoukje H. uit Holwerd schreef op 16 September 2014
zoals verwacht een goede stevige pasvorm met moderne vormgeving
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
A.c. van der L. uit Sintjohannesga schreef op 12 September 2014
Zitten prima. info over de soort leer zou wel handig zijn
00565 Real - Kleur: 80000 zwart leer
F I. uit Den Helder schreef op 11 September 2014
Laarzen zien er goed uit.
01658 Jacky - Kleur: 50300 bruin geolied leer
Indra S. uit Best schreef op 11 September 2014
Goede laars, zit heerlijk!
00553 Tinto - Kleur: 30300 bruin leer
Mirjam de R. uit Ommen schreef op 10 September 2014
Super mooie fijne schoen! Staat leuk onder skinnyjeans of legging. Mooi sportief laarsje dat direct super fijn loopt. Dit is mijn tweede Jacky die ik draag :)
01658 Jacky - Kleur: 50300 bruin geolied leer
Mies R. uit GRONINGEN schreef op 10 September 2014
Erg mooie laarsjes met uitstekende pasvorm. Ze vielen net iets smaller uit dan ik had gedacht. Helaas dus toch terug moeten sturen.
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
L. N. uit Deventer schreef op 10 September 2014
Mooie elegante schoen waar mijn voetbed van de podoloog in past. Hak is wel hoger dan ik had verwacht. Maar dal los ik op Door dagelijks te wisselen van schoen.
07741 Mendez - Kleur: 80150 taupe missouri leer
Rhany van K. uit Soest schreef op 8 September 2014
Het product is goed. Mooie stoere schoen, maar voor mijn voet had de leest iets breder gemogen of ik had beter mt. 38 moeten hebben. En die mt had ik niet gekozen daar ik geen mt. 38 heb. Het enige wat jammer is dat de leesten en maten toch kleine verschillen hebben.
07977 Dhofar - Kleur: 40300 bruin suede
Lianne O. uit Ootmarsum schreef op 8 September 2014
Mooi.
07741 Mendez - Kleur: 40000 zwart suede
A.m.j. van der W. uit OOSTERHOUT NB schreef op 7 September 2014
Mooi product, goed afgewerkt
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Wilma P. uit NIEUWE PEKELA schreef op 6 September 2014
producten zijn uitstekend van kwaliteit en zien er goed uit.
01732 Bryce - Kleur: 50800 donkerblauw geolied leer
Annemieke B. uit Gouda schreef op 30 August 2014
Zitten heerlijk, lopen geweldig. Kleur is echt prachtig
04432 Murray - Kleur: 20730 forest (groen) leer
Yvonne L. uit Malden schreef op 25 August 2014
Goede schoenen, goede service, snelle levering.
00559 Chico - Kleur: 80150 taupe leer
Marinke H. uit Heelweg schreef op 16 August 2014
Erg mooie schoen. Is wel vrij smal.Hopelijk lot het nog uit.
00559 Chico - Kleur: 80430 cognac leer
Corrie H. uit Opheusden schreef op 6 May 2014
Zit altijd goed met steunzolem
04152 Ponpon - Kleur: 30150 taupe leer
Ina L. uit Tilburg schreef op 21 March 2014
Het zijn net pantoffels en een uitneembaar voetbed is ook ideaal. Zezijn zeer comfortabel en ook nog eens elegant. Ik ben een fan van WOLKY zowel zomer als winter. Supergoeie collectie voor elk wat wils . Ga zo door!!!!!!!
08705 Stop - Kleur: 50300 bruin leer
Evelien van L. uit VINKENBUURT schreef op 20 March 2014
Mooie laarsjes die prettig lopen en dat terwijl er voor mij toch een behoorlijke hak onder zit. Dus vrouwelijk en comfortabel en mooi.
07980 Sisa - Kleur: 20150 taupe leer
B K. uit WAGENBORGEN schreef op 24 December 2013
prima laarsje wel eerst wat nauw,maar het zit na een tijdje mooi om de voet en enkel
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Elly L. uit SINT GEERTRUID schreef op 18 December 2013
Prima passende schoen
01678 Jacky WP - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Water Proof Vachtvoering
Hanneke J. uit Drieborg schreef op 28 November 2013
Naar verwachting
03654 Watford - Kleur: 40300 bruin suede
Carla R. uit Hellum schreef op 18 November 2013
Prima
01678 Jacky WP - Kleur: 50300 bruin geolied leer / Water Proof Vachtvoering
Leny van D. uit Bunnik schreef op 8 November 2013
Ik werd erg goed te woord gestaan
07977 Dhofar - Kleur: 40210 antraciet suede
Liesbeth O. uit Hooghalen schreef op 1 November 2013
Ik ben geheel tevreden.
01678 Jacky WP - Kleur: 50000 zwart geolied leer / Water Proof Vachtvoering
Herma B. uit Opheusden schreef op 31 October 2013
Ik vind de laarzen geweldig
00553 Tinto - Kleur: 30430 cognac leer
Karin A. uit Vlissingen schreef op 28 October 2013
Mooie laarzen, zitten prima en lopen heerlijk
00553 Tinto - Kleur: 30000 zwart leer
Janny van L. uit Ommen schreef op 27 October 2013
goede pasvorm
04152 Ponpon - Kleur: 30000 zwart leer
Agnes van der W. uit Someren schreef op 27 September 2013
Heerlijke, sierlijke laars. Ik kan er de hele dag goed op lopen en ziet er ook leuk uit met een rokje.
01658 Jacky - Kleur: 50000 zwart geolied leer
Jantje S. uit staphorst schreef op 24 September 2013
Goede pasvorm , zien er keurig uit.
00553 Tinto - Kleur: 30430 cognac leer