9 / 10
Hulp nodig? +31 (0)38 422 67 28
  • Gratis verzending & retour binnen Nederland en België
  • Veilig online shoppen
  • Grootste Wolky collectie
  • Gratis achteraf betalen
Uw selectie:
Alle filters herstellen
Frederika R. uit OPGLABBEEK schreef op 24 May 2018
ik heb inlegzolen en de wolky instappers zijn een heerlijkheid aan mijn voeten ik raad ze zeker aan voor de mensen met moeilijke voeten
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Sandra H. uit RUURLO schreef op 20 May 2018
Fijne klomp👍🏼Heb dit model al eerder gehad en de oude waren versleten. Wel jammer dat het product in de winkel moeilijk te krijgen is.
02575 Go - Kleur: 40950 rood multi suede
Tiny P. uit VARSSEVELD schreef op 19 May 2018
geen op of aanmerkingen
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Greet N. uit TERWOLDE schreef op 11 May 2018
uitstekend!!!!!!!!!
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
P F. uit VALKENSWAARD schreef op 5 May 2018
Heerlijke muilen. Pasvorm als vanouds.
02575 Go - Kleur: 20000 zwart leer
Ingrid S. uit SILVOLDE schreef op 4 May 2018
Deze dichte muilen draag ik als pantoffels, De vorige zijn 10 jaar oud dus, mag wel weer👍
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
L.j.m. N. uit ROGGEL schreef op 1 May 2018
geen op of aanmerkingen 100% tevreden
06600 Holland - Kleur: 71870 blauw leer
Gaspard S. uit KINROOI schreef op 26 April 2018
ROLL slipper past alsof hij op maat gemaakt is voor mijn voeten. 100% tevreden
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Jos P. uit MEEUWEN-GRUITRODE schreef op 26 April 2018
heel goede pasvorm en zeer gemakkelijk voor losse steunzolen
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Saloma M. uit GELEEN schreef op 18 April 2018
T product is naar wens
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
M R. uit LOPIK schreef op 10 April 2018
Het zijn net pantoffels, wel soms een scherp randje bij het klittenband. Ik doe jaren met deze slippers, loop er dagelijks op.
06227 Roll Slipper - Kleur: 10870 blauw nubuck
Jean V. uit DRACHTEN schreef op 8 April 2018
Zeer goede rol slipper. Ben zeer goed te spreken over wolky slippers en schoenen. Ook de losse zooltjes. Dit ivm met steunzolen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 12910 wit multi nubuck
Lydia D. uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL schreef op 5 April 2018
Heel vernieuwd model klomp, niet zo lomp meer als eerst. Het is meer een slipper geworden, heel mooi.
02576 Up - Kleur: 20000 zwart leer
Edith V. uit SASSENHEIM schreef op 3 April 2018
ik kies alleen wolky klompen ter voorkoming van hielspoor ik ben daar nl gevoelig voor in mijn werk omdat ik veel staat en loopt.
06227 Roll Slipper - Kleur: 70100 wit geprint leer
Francine V. uit TESSENDERLO schreef op 3 April 2018
aangenaam om te dragen
06227 Roll Slipper - Kleur: 12820 denim nubuck
Joyce D. uit MARIA HOOP schreef op 2 April 2018
Een mooie muil, met dit keer een leuke print er op.
06202 Roll Slide - Kleur: 12820 denim nubuck
Diana S. uit ALMERE schreef op 23 March 2018
Leuke, vrolijke print. Ik gebruik deze schoenen al jaren als werkschoenen en wil geen andere meer.
06202 Roll Slide - Kleur: 12910 wit multi leer
Ine T. uit DRUTEN schreef op 16 March 2018
Mijn vorige paar waren ik denk na 5 jaar intensief dragen totaal versleten Gelijk nieuwe besteld want ze lopen heerlijk Vroeger droeg ik ze opmijn werk in de verpleging Nu thuis en op de camping
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90500 rood PU
L.j.m. H. uit LEUSDEN schreef op 15 March 2018
Ik had deze Roll Slide al, zeker 15 jaar geleden gekocht, maar ze waren aardig versleten dus nieuwe, ik loop hier dagelijks op in huis. Is voor mijn voeten het beste.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
A V. uit DORDRECHT schreef op 14 March 2018
Product prima, levering slecht
06250 Seamy Slide - Kleur: 11932 curry geolied nubuck
Paula K. uit Gruitrode schreef op 11 March 2018
Heerlijke slippers om te dragen , ze zitten stevig aan de voet , een echte aanrader !!!
06227 Roll Slipper - Kleur: 90750 lime dots nubuck
C I. uit ROTTERDAM schreef op 8 March 2018
Geweldig product en geen moeie voeten meer toppie hoor.
06202 Roll Slide - Kleur: 10003 zwart metallic nubuck
J.m. V. uit LISSE schreef op 6 March 2018
Heb al jaren het zelfde model. De enige schoen waar ik op kan lopen
06227 Roll Slipper - Kleur: 10190 champagne nubuck
J.h.b. K. uit WEERT schreef op 3 March 2018
Super product. Al voor de derde keer gekocht.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Gerrie V. uit TIEL schreef op 27 February 2018
Fijne instappers
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
E.m.a. D. uit ACHTMAAL schreef op 26 February 2018
Een hele fijn zittende instapper die er nog heel erg hip uitziet.
06202 Roll Slide - Kleur: 12910 wit multi leer
Linda D. uit PHILIPPINE schreef op 25 February 2018
Ze zijn prima, lopen heerlijk. Ik heb mijn voet is gebroken.hij lag naast mijn been trombose aan over gehouden kan niet alle schoenen aan maar deze 👍
06202 Roll Slide - Kleur: 12570 rood nubuck
An G. uit HEINKENSZAND schreef op 23 February 2018
ik loop al jaren in huis op deze slippers en tot mijn grote tevredenheid. Als ze versleten zijn koop ik weer nieuwe.
06227 Roll Slipper - Kleur: 30510 bordeaux leer
Ineke R. uit EIBERGEN schreef op 15 February 2018
goede pasvorm. speelse patronen.
06202 Roll Slide - Kleur: 12910 wit multi leer
D.l. P. uit ZUIDLAND schreef op 14 February 2018
alles goed verzorgd,snelle levering.
06227 Roll Slipper - Kleur: 30510 bordeaux leer
Yvonne G. uit MOORDRECHT schreef op 12 February 2018
Al jaren draag ik Wolky roll slides met grote tevredenheid. Prima pasvorm. De vorige roll slides moeten weg doen omdat het stiksel aan alle kanten losliet.
06202 Roll Slide - Kleur: 10823 marineblauw metallic nubuck
J.g, B. uit MAASLAND schreef op 8 February 2018
Schoenen zitten lekker en bevallen goed.
06202 Roll Slide - Kleur: 10003 zwart metallic nubuck
Karine L. uit ROTSELAAR schreef op 2 February 2018
zee goed!
06227 Roll Slipper - Kleur: 10003 zwart metallic nubuck
J.e. V. uit RUURLO schreef op 1 February 2018
Jammer, dat de kleur rood niet beschikbaar was in maat 39.....
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Marleen F. uit BOXMEER schreef op 31 January 2018
Mijn ervaring met Wolky schoenen is, dat ze in principe niet ingelopen hoeven te worden. Wel valt deze schoen klein uit. Heb een maat groter moeten bestellen dan ik normaal heb.
02575 Go - Kleur: 70500 rood canals
T R. uit WILDERVANK schreef op 28 January 2018
Lang op gewacht maar ben er heel blij mee .ik loop op wolken.
02575 Go - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
M.f. M. uit ZAAMSLAG schreef op 23 January 2018
Heerlijke instapper, zoals ik gewend ben van Wolky. Mooi leer. Had een ander merk gekocht, zitten ook lekker, maar ben toch meer van Wolky. Het zou alleen leuk zijn, als er eens wat hippe tekeningetjes ofzo op komen. Maar dat is, wat iemand leuk vind. Er zijn al veel hippe kleuren en dat is ook al leuk.
06202 Roll Slide - Kleur: 10823 marineblauw metallic nubuck
Herlinde M. uit OVERPELT schreef op 22 January 2018
Goed en makkelijk
06227 Roll Slipper - Kleur: 30570 rood zomer leer
Nancy P. uit HOEK schreef op 10 January 2018
Fantastische slippers met een zeer goed voetbed. Kan er de hele dag op lopen zonder pijn in mijn rug te krijgen. Dit is reeds mijn tweede paar en ik hoef geen andere meer!
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Luci W. uit ETTEN-LEUR schreef op 1 January 2018
Fijne slipper, kan hier dagen op lopen en mijn zooltjes passen ook prima
06202 Roll Slide - Kleur: 90750 lime dots nubuck
Toke R. uit HELVOIRT schreef op 30 December 2017
Alles goed, heb ze al in verschillende kleuren, zijn mijn slippers klompen sloffen en schoenen !!
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
N v d H. uit ARKEL schreef op 19 December 2017
Goed product
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Yvonne D. uit ZWOLLE schreef op 17 December 2017
fijne instappers voor thuis
06250 Seamy Slide - Kleur: 11332 mokka nubuck
Marjan B. uit OUDEWATER schreef op 17 December 2017
vind het een heerlijke schoen goede pasvorm en goed voor steunzolen
02575 Go - Kleur: 20000 zwart leer
Jos T. uit DEVENTER schreef op 14 December 2017
Loop al jaren op deze Wolky slippers en heb recentelijk mijn vijfde paar besteld. Heerlijk zittende en toch steungevende slipper.
06227 Roll Slipper - Kleur: 10003 zwart metallic nubuck
Petronella A. uit BANT schreef op 3 December 2017
De schoenen zitten goed met een perfekte pasvorm
02576 Up - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
A.a. V. uit MEPPEL schreef op 24 November 2017
Prettige Schoen/slof
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Will de C. uit Heerde schreef op 14 November 2017
Heb goede ervaring met mijn 'sloffen'. Gebruik ze voornamelijk in huis maar ga er ook mee naar het zwembad. Makkelijk bij het omkleden.
06202 Roll Slide - Kleur: 10823 marineblauw metallic nubuck
Dj V. uit Bears schreef op 10 November 2017
Prima schoenen, geen op of aan merkingen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Bep V. uit TIEL schreef op 10 November 2017
Passen perfect en lopen heerlijk.
02575 Go - Kleur: 60001 zwart metallic leer
Duchesne F. uit Céroux-Mousty schreef op 4 November 2017
les produits wolky répondent à mes attentes, de confort - qualité. les prix sont ceux du marché. Une remise est toujours la bienvenue.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90700 groen fluor PU
Petronella A. uit BANT schreef op 1 November 2017
Hele fijne slippers
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Nanny V. uit Nieuw-Vennep schreef op 27 October 2017
Het product voldoet helemaal aan mijn eisen. Ik gebruik deze instappers voornamelijk binnen, maar je kunt er ook buiten op lopen.
02575 Go - Kleur: 40280 grijs metallic suede
Fokie B. uit KOLLUM schreef op 27 October 2017
Ik ben heel tevreden met mijn klompen zitten heerlijk
02575 Go - Kleur: 70000 zwart canals
Chris S. uit Renkum schreef op 24 October 2017
Gelukkig zijn de Seamy Slide slippers weer te koop! Mooie kwaliteit, helemaal van leer en ze zitten heerlijk. Onmisbaar voor ‘moeilijke’ voeten.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Jenny S. uit Beek schreef op 23 October 2017
Mooi en precies de kleur die ik voor ogen had.
06250 Seamy Slide - Kleur: 11542 winter rood nubuck
Shida van der B. uit Biervliet schreef op 13 October 2017
Ik aarzelde over de pasvorm toen ik de damesmuiltjes/-klompen paste, maar vind ze inmiddels prettig zitten en lopen.
02575 Go - Kleur: 20000 zwart leer
Jellie de R. uit Hengelo schreef op 12 October 2017
het zijn heerlijke dichte instap slippers, die ik gebruik voor binnenshuis, i.p.v. pantoffels. Ik heb mijn steunzolen nodig en zo hou ik warme voeten in de winter met de steun die ik nodig heb.
06250 Seamy Slide - Kleur: 11332 mokka nubuck
G L. uit ZUTPHEN schreef op 11 October 2017
precies juiste schoen
06227 Roll Slipper - Kleur: 10733 forest(groen) metallic nubuck
Hanny C. uit Maarssen schreef op 7 October 2017
Ik hoop dat ik net zoveel en zo lang plezier heb van mijn nieuwe Wolky instappers als van mijn oude. Die na 15 jaar intensief gebruik nu echt op waren.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
W.j L. uit Uithuizen schreef op 4 October 2017
Super product, zeer goeie kwaliteit!!
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
M. P. uit Oosterblokker schreef op 22 September 2017
Heerlijke comfortabele instapper
06202 Roll Slide - Kleur: 40320 brons geprint suede
Judith V. uit hapert schreef op 19 September 2017
zeer comfortabel
06202 Roll Slide - Kleur: 10823 marineblauw metallic nubuck
Anja B. uit Arendonk schreef op 18 September 2017
gemakkelijke en confortabele werkschoenen.
06202 Roll Slide - Kleur: 90150 taupe dots nubuck
Hanny G. uit Tiel schreef op 10 September 2017
Het is een slipper voornamelijk voor binnen. Goed voetbed en ik gebruik ze i.p.v. sloffen.
02575 Go - Kleur: 70500 rood canals
Mia B. uit Maastricht schreef op 10 September 2017
Voldoet aan verwachting
06227 Roll Slipper - Kleur: 30510 bordeaux leer
Rita O. uit PUTTE schreef op 7 September 2017
Goed draagcomfort
02575 Go - Kleur: 60801 blauw metallic leer
Yvonne A. uit Oss schreef op 6 September 2017
Alles goed. Geen verbeterpunten.
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Margreet G. uit RHENEN schreef op 2 September 2017
Mooie muil. Goede pasvorm.
02575 Go - Kleur: 90120 zebraprint metallic leer
Josefine D. uit Huissen schreef op 29 August 2017
Zeer goede gesloten slipper loopt heerlijk
02575 Go - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
Maria A. uit LANDGRAAF schreef op 27 August 2017
Net als alle andere Wolky schoenen zijn ook deze weer een genot aan je voeten
02575 Go - Kleur: 70500 rood canals
Carla D. uit RODEN schreef op 21 August 2017
Er zit een goed pasvorm in, zijn leuk en verschillende modellen.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10570 rood nubuck
Mja S. uit Banholt schreef op 29 July 2017
Ik koop al vele jaren de "wolky's. Zeer tevreden over dit merk. Echte aanrader!
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Nannie B. uit lemele schreef op 16 July 2017
zit prima
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Aca aca V. uit Goor schreef op 13 July 2017
Ik heb de roll slipper inmiddels in meerdere kleuren. Ze zitten en lopen heerlijk!
06227 Roll Slipper - Kleur: 10190 champagne nubuck
Daphne C. uit Steyl schreef op 12 July 2017
Comfortabel
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Ellen W. uit amersfoort schreef op 11 July 2017
Fijne schoen, juiste maat mooi van kleur
02575 Go - Kleur: 70980 wit/multi color canal leer
Carlijn R. uit Nieuwehorne schreef op 10 July 2017
Het model zit erg plezierig. Wel had ik het fijn gevonden dat er ook dit model is zonder de dots.
06202 Roll Slide - Kleur: 90820 denim blauw dots nubuck
J.a. van N. uit Oostvoorne schreef op 24 June 2017
fijne leest en lopen prettig.blijven heel lang in goede conditie.kwaliteit en prijs in evenwicht.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
M.e B. uit Veen schreef op 22 June 2017
de bestelde wolky's voldoen aan de gestelde verwachting en zijn aan ieder aan te raden.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
M V. uit Geertruidenberg schreef op 18 June 2017
Al jaren verslijt ik per seizoen een paar Roll slippers, nu waren de rood zomer leer aan de beurt... super voor mensen met een brede voet, wel 1 maat groter genomen en steunzolen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 30570 rood zomer leer
Gc B. uit Oudenhoorn schreef op 17 June 2017
ben zelf al bekend met wolkys maar zou het iedereen aanraden zeker als je steunzolen moet dragen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 10870 blauw nubuck
Truus truus V. uit Waddinxveen schreef op 14 June 2017
Het is een hele leuke slipper maar helaas deed hij bij mij pijn bovenop de voet.
02576 Up - Kleur: 70110 wit/zwart canal leer
Anja G. uit Eindhoven schreef op 3 June 2017
Makkelijk, duidelijk, snel, verzorgd,
02576 Up - Kleur: 70110 wit/zwart canal leer
Wil K. uit SCHIEDAM schreef op 31 May 2017
Kan er heel de dag op lopen zonder problemen
06202 Roll Slide - Kleur: 90820 denim blauw dots nubuck
Annemieke C. uit Alphen aan den Rijn schreef op 27 May 2017
Het product is uitstekend lopen heerlijk dit wist ik al aangezien ik al een paar versleten heb.
06202 Roll Slide - Kleur: 90820 denim blauw dots nubuck
Annemarie T. uit Nunspeet schreef op 27 May 2017
Mooie schoen, perfecte pasvorm
02575 Go - Kleur: 70500 rood canals
Martine K. uit Overpelt schreef op 26 May 2017
Prettige slipper die meteen goed past.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90070 zwart dots nubuck
M marijke C. uit Bellingwolde schreef op 26 May 2017
Deze klompen zitten zo lekker en zien er voor een klompje veel eleganter uit dan de meeste ( goedkopere) tuinklompjes Deze draag ik ook als ik de stad in ga. Fijn voor mijn voeten! Ze zijn de prijs zeker waard.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Marjo L. uit Landgraaf schreef op 20 May 2017
Ik heb de rode klompen gekocht. Ze zitten heerlijk. Geven voldoende steun. Hebbrn een brede voet. Precies wat ik zovht.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10570 rood nubuck
Nancy P. uit HOEK schreef op 17 May 2017
Ben zeer tevreden over mijn Wolky's. Ze zitten perfect en zijn prachtig afgewerkt met zachte materialen. Mijn schoonmaat is anders altijd 37 maar hier had ik wel een 38 nodig.
06202 Roll Slide - Kleur: 90150 taupe dots nubuck
Joke K. uit Heerlen schreef op 16 May 2017
Waren mooie schoenen zitten als sloffen.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10070 zwart zomer nubuck
Anna D. uit AMSTERDAM schreef op 9 May 2017
kwaliteit/prijsverhouding is prima. kwaliteit schoeisel is prima. Het eeb paar keer meegemaakt, dat het stiksel tussen schoen en zool ter hoogte van de grote teen , los ging; maar dat werd altijd correct opgelost in de winkel. ( haarlem en amsterdam) . De schoenen werden dan opgestuurd en gratis gerepareerd.
02575 Go - Kleur: 40280 grijs metallic suede
Veerle V. uit Wilsele schreef op 8 May 2017
Leuke, comfortabele aanstekers!
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
Marlies W. uit Maaseik schreef op 6 May 2017
Prima kwaliteit, mooi afgewerkt
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Heidi V. uit Braamt schreef op 28 April 2017
Een hele mooie schoen met een goede pas vorm
06202 Roll Slide - Kleur: 90750 lime dots nubuck
Hannie S. uit Oost West en Middelbeers schreef op 22 April 2017
Prima product. Alleen jammer dat wolky geen halve maten heeft.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Suzanne de R. uit Oss schreef op 16 April 2017
De schoenen zitten erg fijn aan de voeten. Je loopt met deze schoenen zoals met een normale veterschoen. Geen pijnlijke voeten aan het eind van mijn dienst. Ik heb snel last van hete voeten, helaas ook nog met deze schoenen. Het is wel wat afgenomen, maar met dit model kan ik tijdens een rustig moment er even uit met mijn voeten om af te koelen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 10190 champagne nubuck
A-m V. uit Kessel schreef op 13 April 2017
Heerlijke makkelijke schoen, die ik al meer als 10 jaar dagelijks draag
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Mária W. uit Heerlen schreef op 20 March 2017
Valt wel iets kleiner uit.
06202 Roll Slide - Kleur: 90150 taupe dots nubuck
Elly M. uit Nuenen schreef op 10 March 2017
Ik koop en draag al jaren wolkies, deze keer weer 'ns zwarte.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Knier G. uit Egmond aan den Hoef schreef op 10 March 2017
Klompen makelijk je eigen steunzolen kunnen erin
06202 Roll Slide - Kleur: 90150 taupe dots nubuck
Mariana L. uit MAARSSEN schreef op 5 March 2017
heel comfortabel dus top
06227 Roll Slipper - Kleur: 90570 rood dots nubuck
Hella M. uit Berg en Terblijt schreef op 4 March 2017
Prima product en perfect bezorgd.
02576 Up - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
Laura van t P. uit Maastricht schreef op 4 March 2017
Heerlijk voor het werk, ik wil niet anders
06227 Roll Slipper - Kleur: 10190 champagne nubuck
Franca W. uit Vlijmen schreef op 2 March 2017
ik heb de schoenen besteld voor mijn werk op het operatiecentrum omdat ik niet op de standaardklompen kan lopen. ze zijn ligt vallen wel redelijk klein uit qua maat ik heb normaal maat 42 maar zoals vaker bij wolky nu maat 43 en die zijn prima heb alleen hoge wreef en zaten in begin wel beetje straks bovenop maar nu goed te doen
02575 Go - Kleur: 70820 denim canals
G R. uit Apeldoorn schreef op 27 February 2017
Dit zijn zulke fijne slipprs. Het woord is eigenlijk niet van toepassing. Ze gaan jaren mee!
06227 Roll Slipper - Kleur: 90570 rood dots nubuck
Yvonne R. uit Sneek schreef op 26 February 2017
Goede pas vorm. Ideaal voor het werk in de gezondheidszorg
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Bianca F. uit GRIJPSKERKE schreef op 23 February 2017
Ik draag al jaren Roll Slide's. zeer veel comfort. en een leuke kleur die gemakkelijk is te combineren met veel kleding
06202 Roll Slide - Kleur: 90820 denim blauw dots nubuck
Ingrid S. uit HOUTEN schreef op 9 February 2017
Schoenen zitten prima. Ik heb wel een maat groter moeten bestellen dan gebruikelijk.
02575 Go - Kleur: 70980 wit/multi color canal leer
Bie C. uit Turnhout schreef op 1 February 2017
Zalige pantoffels waar mijn steunzolen in passen
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Lida J. uit Nieuwegein schreef op 23 January 2017
bevalt prima
02576 Up - Kleur: 20000 zwart leer
Jeanette D. uit Cuijk schreef op 8 January 2017
Voldoet aan de verwachting.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Anja B. uit Oldebroek schreef op 7 January 2017
Goede pasvorm en loopt heerlijk.
02575 Go - Kleur: 20510 bordeaux leer
Diny D. uit HEIJEN schreef op 6 January 2017
Lopen fijn en gaan jaren mee
06202 Roll Slide - Kleur: 30510 bordeaux leer
G.b. J. uit WILP schreef op 2 September 2016
Prima instapper, heel licht in gewicht blijft goed gesloten om de voet zitten. Wolky waardig!
02576 Up - Kleur: 20000 zwart leer
Louise de J. uit Elim schreef op 10 August 2016
prima
02575 Go - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
Marianne V. uit Millingen aan de Rijn schreef op 1 August 2016
Zeer fijne instapper/slipper. Loop er al meer als 15 jaar op voor m'n werk en koop elke 2 jaar nieuwe!
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Saskia V. uit tiel schreef op 1 August 2016
Fijne slippers, lopen lekker.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
J.n. van E. uit Lochem schreef op 7 June 2016
Goede pasvorm, mooi soepel leer. stevige instapper
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Nollie van V. uit Bad Nieuweschans schreef op 1 June 2016
het product bevalt uitstekend, ik heb neuropathie ik kan mijn aangepaste zooltjes erin leggen en ik loop goed.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Dinij C. uit Eindhoven schreef op 1 June 2016
Heel goed
06220 Roll Multi - Kleur: 70100 wit geprint leer
Marlien M. uit Barneveld schreef op 1 May 2016
Gewoom erg goed.
02576 Up - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
P.m. van G. uit Hoofddorp schreef op 1 May 2016
mooie slippers
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Marga V. uit MIDDELHARNIS schreef op 1 May 2016
De schoenen zijn mooi en precies wat ik ervan had verwacht
02575 Go - Kleur: 90120 zebraprint metallic leer
Gerdy V. uit 'S-GRAVENHAGE schreef op 1 May 2016
De slippers zitten echt heerlijk. Ik heb vrij brede voeten maar ze passen perfect. Ze lopen lekker licht.
02575 Go - Kleur: 90120 zebraprint metallic leer
Toos D. uit Horn schreef op 13 April 2016
zo wie zo een goed produkt
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90500 rood PU
M de B. uit Sebaldeburen schreef op 13 April 2016
Heerlijke schoenen lopen prima
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Henderina H. uit Arum schreef op 22 March 2016
Ben heel tevreden met deze schoenen
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Marjan V. uit Wilsele schreef op 18 March 2016
Eenvoudige slipper zonder lelijke naden, persoonlijke steunzolen passen er prima in.
02575 Go - Kleur: 20000 zwart leer
H E. uit Monster schreef op 16 March 2016
Heerlijke schoenen, zitten geweldig en kleur is heel mooi
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Francis C. uit WIJK BIJ DUURSTEDE schreef op 16 March 2016
goede pasvorm, lopen goed.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Helga S. uit GELEEN schreef op 16 March 2016
Deze schoen koop ik elk jaar weer! Zit fantastisch en draag ik elke dag.
06202 Roll Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Nadine F. uit Sint Agatha Rode schreef op 16 March 2016
Na een week kan ik ze al niet meer missen! Er zullen zeker nog Wolky's volgen.
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Pgjm van L. uit Westerhoven schreef op 16 March 2016
Heerlijke rollmoc! Heb ze in allerlei kleuren! Het is de enige Wolky die ik goed kan dragen in maat 43 vanwege de open hiel. Ik heb helaas maat 44 en daarin zou ik heel graag meer keuze hebben bij de Wolky damesmaten.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Yvonne R. uit Vleuten schreef op 10 March 2016
Heel erg goede schoenen. vorige 8 jaar op gelopen voordat ze minder werden.
06227 Roll Slipper - Kleur: 30570 rood zomer leer
W S. uit Beek schreef op 7 March 2016
Zitten heerlijk
02576 Up - Kleur: 30130 zilver leer
Gerry B. uit WAGENINGEN schreef op 6 March 2016
Schoenen zitten en staan geweldig.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
Lia van de L. uit Deest schreef op 6 March 2016
Model valt iets kleiner uit.
02576 Up - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
Jacqueline K. uit Tegelen schreef op 4 March 2016
Het is een heerlijke schoen die ik zelf ook als pantoffel gebruik. Jammer is wel dat het dit jaarrekening donkerdere kleur suède is. Persoonlijk vond ik dat fellere blauw leuker
06250 Seamy Slide - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
Diane R. uit Ohe en Laak schreef op 3 March 2016
Al jaren loop ik in huis op de rollslipper,die ik inmiddels al in vele kleuren heb gehad.Deze kleur is wel mooi maar is bijna zwart. Verder heeft deze slipper het draagcomfort van een schoen. Hopelijk blijft dit model nog lang in de collectie
06227 Roll Slipper - Kleur: 10300 bruin metallic gemêleerd leer
Dianne van den B. uit Hernen schreef op 3 March 2016
Echt mooie slipper, ben er blij mee. Leuke print.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
C K. uit CASTRICUM schreef op 17 February 2016
prima produkt precies wat ik wilde
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Kaja van D. uit Purmerend schreef op 14 February 2016
De schoenen lopen heerlijk in huis.
06202 Roll Slide - Kleur: 90300 bruin craquelé leer
Greet C. uit MAARSSEN schreef op 13 February 2016
Ik gebruik al jaren schoenen van Wolky en weet dus welke maat mij perfect past. Daarom kan ik met een gerust hart online bestellen
02575 Go - Kleur: 40970 multi-zwart metallic leer
Jacqueline B. uit Oene schreef op 6 February 2016
Pasvorm is gewoon als vanouds! Is eens een keer heel wat anders dan de oudere modellen! Had alleen verwacht dat het een soort van lakleer zou zijn, dat is het dus niet! Het is een wat ruwere leersoort wat wel comfortabel aan je voeten zit. Het metallic valt in werkelijkheid niet zo erg op vind ik, komt denk ik ook omdat het geen lakleer is. Kortom voor wie eens wat anders van wolky wil doen!!!! Ik vind ze zeer geslaagd.....
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
H van A. uit Sommelsdijk schreef op 3 February 2016
De schoenen zien er heel mooi en goed uit. Draagcomfort kan ik nog niet beoordelen, omdat ik ze nog maar pas heb. Ik verwacht er wel veel goeds van.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Joke de G. uit Hellevoetsluis schreef op 19 January 2016
Ik draag ze al jaren,voorheen op mijn werk in de verzorging.En nu thuis de Seamy Slide als pantoffel,als je eenmaal Wolky's draagt met of zonder steunzolen wil je echt niets anders meer.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Pia M. uit Philippine schreef op 6 January 2016
goede pasvorm makkelijke instappers kan ermee buiten en binnen
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Tonny van K. uit Terheijden schreef op 1 January 2016
Een zeer goed en fijn produkt. Ik koop ze al jaren.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90320 brons leer
G N. uit Hazerswoude Rijndijk schreef op 1 January 2016
De enige schoen waar ik goed op kan lopen en die voldoende steun geeft
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Janet V. uit Assen schreef op 1 January 2016
Had al ervaring met deze instappers. Super snel geleverd en bij Wolky's is het zo: instappen en weglopen
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Ans O. uit KAMERIK schreef op 1 December 2015
prima met eigen steunzolen!
06202 Roll Slide - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
Ria L. uit REUSEL schreef op 1 December 2015
heerlijke schoenen
06202 Roll Slide - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
Rini E. uit MAASTRICHT schreef op 6 October 2015
Mooi materiaal en fijn loopcomfort.
06202 Roll Slide - Kleur: 90300 bruin craquelé leer
M.j. D. uit VOORBURG schreef op 1 October 2015
Jammer dat Wolky geen halve maten heeft, verder prima kwaliteit
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Miriam B. uit groningen schreef op 1 October 2015
Dit is nu mijn vierde paar, al vele jaren zeer tevreden. Ik draag ze vooral in huis met mijn steunzolen, maar ik merk dat ik ze ook steeds vaker buiten aan hou. Ze lopen heerlijk!
06227 Roll Slipper - Kleur: 10300 bruin metallic gemêleerd leer
Thea V. uit BERGEIJK schreef op 1 October 2015
zitten fijn en lopen lekker
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
A C. uit Winschoten schreef op 1 October 2015
Product is prima heb ze alle dagen en het. Loopt prima
06227 Roll Slipper - Kleur: 90320 brons leer
Wilhelmina, johanna, hendrika H. uit Amsterdam schreef op 23 September 2015
Deze schoen draag ik al jaren maar wel in maat 43
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Mary du P. uit Alphen aan den Rijn schreef op 22 September 2015
Zit heerlijk. Loopt wel snel uit en dan heb ik er geen steun meer aan dus ik ben altijd weer snel aan nieuwe toe.
06202 Roll Slide - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
Corien van W. uit Oegstgeest schreef op 21 September 2015
Mijn hele leven loop ik al op Wolky's . Voor mij dus niet een nieuw product. Ik ben zeer tevreden over de Roll mocs.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Miriam V. uit Goor schreef op 9 September 2015
OK clogs zitten goed, goed te reinigen.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Riet M. uit ROTTERDAM schreef op 7 September 2015
Heb deze klomp al jaren voor het werk. Klomp loopt heerlijk en eigen zool past er in. Kleur viel tegen, dus omgeruild voor vertrouwde kleur blauw.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90700 groen fluor PU
Marianne V. uit RIEL schreef op 4 September 2015
ik vind de kleur mooi, maar zie het als zwart niet als gemeleerd antraciet. smal model
06202 Roll Slide - Kleur: 10210 antraciet metallic gemêleerd leer
Izabella B. uit NIEUWEGEIN schreef op 26 August 2015
Prima product, zeker aan te bevelen. De afhandeling zeer vlot.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
M K. uit VLISSINGEN schreef op 20 August 2015
Perfecte werkschoen
06227 Roll Slipper - Kleur: 30570 rood zomer leer
Miriam V. uit Goor schreef op 15 August 2015
goede pasvorm, zeer comfortabel
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Wim P. uit Haps schreef op 13 August 2015
*****
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Willie B. uit Rijssen schreef op 11 August 2015
ik heb een paar roll slide besteld en heb van mijzelf hele moeilijke voeten en nu ik deze wolky schoenen aan heb ben ik s,avonds niet meer moe in mijn benen binnenkort neem ik ook nog een paar winterschoen ik vind ze heerlijk lopen
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Johanna van O. uit Davik schreef op 11 August 2015
Ik heb dezelfde schoenen 10 jaar geleden gekocht en al die jaren zijn ze meegegaan. Nu waren ze aan vervanging toe. Ze lopen fantastisch en houden zich heel goed. Een dikke pluim voor deze schoenen!
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
M.g O. uit Leiderdorp schreef op 1 August 2015
Lopen geweldig
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Mieke K. uit Valthermond schreef op 28 July 2015
goed model, gaan lang mee en kunnen tegen een stootje
06202 Roll Slide - Kleur: 30510 bordeaux leer
Ellen B. uit WOUWSE PLANTAGE schreef op 24 July 2015
heerlijke slippers waar ik heerlijk op kan lopen
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Joke B. uit Nieuw Vennep schreef op 23 July 2015
Heb nog maar en paar uur op de schoenen gelopen maar de eerste indruk is goed: De schoenen lopen prettig zacht en sluiten goed aan, de steunzolen passen perfect
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Anita K. uit Maastricht schreef op 12 July 2015
schoenen geven prettige ondersteuning, tijdens uitvoeren van mijn werkzaamheden
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Berbie berbie V. uit Heel schreef op 2 July 2015
wolky schoenen voor mij altijd de goede keus.
06202 Roll Slide - Kleur: 60150 taupe lakleer
Tonny van K. uit Terheijden schreef op 1 April 2015
Alles wordt snel en keurig afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.
06220 Roll Multi - Kleur: 70100 wit geprint leer
S van O. uit Tholen schreef op 20 March 2015
zitten prima
06220 Roll Multi - Kleur: 70100 wit geprint leer
C. van G. uit Goes schreef op 19 March 2015
Goed voetbed, loopt soepel.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
A.m. J. uit Beilen schreef op 19 March 2015
Vlot geleverd en super tevreden!
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Marie-therese L. uit Maastricht schreef op 15 March 2015
Een geweldige slipper. Als pantoffels zo comfortabel. Snel aan, snel uit. Gemak ten top. Draag ze al 3 jaar binnen en buiten. Genoeg ruimte voor de hele voet, geen knelpunten. Geweldig
06227 Roll Slipper - Kleur: 90320 brons leer
Emilieke N. uit OOSTZAAN schreef op 13 March 2015
Te nauw, helaas niet geschikt voor bredere voet.
06220 Roll Multi - Kleur: 70100 wit geprint leer
Gerda C. uit Lelystad schreef op 13 March 2015
fijne schoenen en goed voor veel loopplezier. en ik toch mijn steunzolen kan gebruiken;
06227 Roll Slipper - Kleur: 30570 rood zomer leer
Wil V. uit Velp schreef op 11 March 2015
precies wat je verwacht
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
I. L. uit Almere schreef op 4 March 2015
Voelt heerlijk aan. Kan de hele dag erop staan en lopen en in de avond geen vermoeide voeten. Echt aan te bevelen voor de gezondheidszorg.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
M. S. uit rotterdam schreef op 2 March 2015
Snel en goed geregeld.
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Wineke S. uit Hellevoetsluis schreef op 24 February 2015
Goede pasvorm een zeer comfortabele schoen
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Ingrid P. uit Cuijk schreef op 18 February 2015
Fijne klomp, zeker met gebruik van eigen steunzool ideaal.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
J. D. uit Tonden schreef op 7 February 2015
Gemakkelijk aan te trekken, zitten heerlijk, fijne stevige schoenen.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Ada de S. uit Hoogland schreef op 4 February 2015
Wat zwaarder dan de Utopia, maar wel waterdicht.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90120 gebroken wit PU
Anne L. uit bastogne schreef op 22 January 2015
c'est ma deuxième paire du même modèle, confort confort confort...pas facile à trouver en magasin en belgique
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Lineke A. uit HALLUM schreef op 17 January 2015
Zeer goed
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Carla K. uit Appingedam schreef op 16 January 2015
leuke slide goede kwaliteit makkelijk bij steunzolen omdat de binnenzool eruit kan.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Marije P. uit Kesteren schreef op 19 December 2014
Dit loopt heerlijk! fijn voetbed, en ideaal dat het gewassen kan worden. wel even opbouwend inlopen...
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Yvonne W. uit Geesteren Ov schreef op 9 December 2014
Fijn zittende schoen waar je prettig in loopt. Kwaliteit van de schoen is super. Zien er goed uit
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Anita B. uit Alkmaar schreef op 7 December 2014
Erg prettige werkschoenen daar ik de hele dag loop en sta. Ik draag inlegzolen en deze schoenen hebben een verwisselbare zool.Erg prettig!
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Rosmary P. uit Nootdorp schreef op 24 November 2014
Goed product. Voldeed aan verwachtingen.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Hermi V. uit Zeewolde schreef op 7 November 2014
Deze schoen draag ik gedurende mijn werk als IC verpleegkundige. Prima pasvorm. Zit zeer comfortabel.
06202 Roll Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
F D. uit Bergen schreef op 2 November 2014
Voldoet aan al mijn verwachtingen. Zooltjes passen er perfect in
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Anita J. uit Tilburg schreef op 24 October 2014
Lopen goed, los voetbed maakt het mogelijk om (podo)zolen te gebruiken. Gemakkelijk schoon te maken
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
J. W. uit wageningen schreef op 14 October 2014
Mooi, comfortabel.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Jacqueline O. uit Baarn schreef op 13 October 2014
Heerlijke slipper. Loop er heerlijk op zelfs zonder mijn steunzolen, die er wel in zouden passen. Ga zeker voor de volgende zomer nog een stelletje bestellen.
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
A.m. H. uit Westervoort schreef op 21 September 2014
Past perfect. Lopen heerlijk zonder drukpunten od.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Liesbeth D. uit Haaksbergen schreef op 18 September 2014
De Slide is precies dát wat ik er van gehoopt/verwacht had.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Dina W. uit WINSCHOTEN schreef op 12 September 2014
voor mij te zacht
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Rosa D. uit Maria Hoop schreef op 23 August 2014
luchtige schoen fijn te dragen
06220 Roll Multi - Kleur: 70100 wit geprint leer
J. I. uit Assen schreef op 15 August 2014
Prima afgehandeld en verzonden e.d.. Zou er zo weer kopen.
06220 Roll Multi - Kleur: 70100 wit geprint leer
Dionne van de W. uit Sint michielsgestel schreef op 6 August 2014
goed netjes en snel
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90120 gebroken wit PU
Cindy D. uit Schinveld schreef op 2 August 2014
prima pasvorm, lekker licht en meteen geschikt voor een 12-urige werkdag in een drukke dierenartspraktijk. Alleen een paar ventilatiegaatjes/sleufjes zouden prettig zijn, de gesloten clog zorgt voor wat zweterige voeten...
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Rinie V. uit Koningsbosch schreef op 22 July 2014
prima merk
06227 Roll Slipper - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Irma M. uit CHAAM schreef op 21 July 2014
het zijn gewoon makkelijke slippers
06202 Roll Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Sylvia H. uit gouderak schreef op 15 July 2014
voor mij iets te smal, na uitlopen perfect
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Helma B. uit VENLO schreef op 11 July 2014
zitten heerlijk, stevig loopcomfort
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
A.a. van T. uit OKKENBROEK schreef op 7 July 2014
Goede kwaliteit, voldoet aan de verwachting.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
A.c. H. uit Hilversum schreef op 6 July 2014
Goede instapper. Jammer dat er geen halve maten bestaan (41,5). maat 42 is I E T S te groot.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Els V. uit ALMERE schreef op 5 July 2014
Perfect passende slippers, fijn voetbed, lopen prima
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
W. K. uit Nieuw Heeten schreef op 4 July 2014
Fijne klompen. Ik gebruik eigen inlegzooltjes en die passen hier prima in. Enige nadeel is dat de klompen bovenop de wreef ingescheurd zijn, binnen een jaar tijd. Waarschijnlijk komt dit doordat ik op mijn knieen of gehurkt heb gezeten. Verder goede kwaliteit.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
G.h. van der G. uit Twello schreef op 4 July 2014
De door mij bestelde Wolky's zitten en lopen fijn. De pasvorm en het voetbed zijn naar mijn zin. Ik loop het best op Wolky's.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Rianca van der M. uit Almere schreef op 2 July 2014
De schoenen lopen heerlijk!!
06220 Roll Multi - Kleur: 70100 wit geprint leer
Sjp de M. uit Houten schreef op 27 June 2014
Zeer comfortabel, zeer goede kwaliteit
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Willy H. uit TIEL schreef op 27 June 2014
De clog zit prima rond de voet en geeft daardoor steun bij lang staan. Het voetbed voldoet ook.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Yvonne S. uit ALKMAAR schreef op 26 June 2014
Zitten heerlijk, lopen lekker.
06220 Roll Multi - Kleur: 70100 wit geprint leer
Ineke A. uit gouda schreef op 25 June 2014
de klomp is wat zwaarder dan het oude model maar nog steeds heel licht, basis is goed stevig en loopt heerlijk
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90120 gebroken wit PU
Els P. uit Geldrop schreef op 23 June 2014
Ik kende het product.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Thea R. uit Son schreef op 20 June 2014
Goed product, echter geen leer maar PU, een kunststof.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Sibilla H. uit PUTTE schreef op 19 June 2014
Ik heb al heel wat instappers versleten want ik draag ze thuis als pantoffels. Een goede pasvorm en een heel goed product.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Franca M. uit Veldhoven schreef op 9 June 2014
Eerdere ervaring leverde opnieuw de belangsteling
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90700 groen fluor PU
Karin U. uit Zeewolde schreef op 4 June 2014
Stevig, goed leer. Perfecte kwaliteit
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Danielle H. uit Schiedam schreef op 30 May 2014
Ik vind het fantastische schoenen , met deze schoenen heb ik geen speciale zooltjes nodig
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
J. H. uit LOCHEM schreef op 29 May 2014
fantastisch. Zitten goed en zijn ijzersterk.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Jolanda L. uit Roswinkel schreef op 28 May 2014
Comfortabele en praktische clog. Wel voor de wat smallere voet en de minder hoge wreef.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90700 groen fluor PU
Annelies D. uit Domburg schreef op 22 May 2014
Wolky gaat lang mee..zooltjes kunnen vernieuwd..lopen zeer goed..
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Marianne V. uit Millingen aan de Rijn schreef op 17 April 2014
Ik draag deze Roll Slide al jaren op mijn werk. Ik vind alleen dat het stiksel tegenwoordig erg snel los laat, wat zo'n jaar of 7 niet het geval was. Ik loop zo'n 2 jaar op een paar Roll slides dus ik hoop dat het stiksel dan ook blijft zitten.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Jeannette V. uit KERKRADE schreef op 14 April 2014
ik loop er dagelijks op en bestel dit model dan ook al jaren!!!!
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Visseroostwoud bv V. uit oostwoud schreef op 8 April 2014
Goede pasvorm en lekker lopen
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
C.m. van Z. uit Rotterdam schreef op 8 April 2014
Slippers seamy slide besteld. Zeer snelle levering. De slippers bevallen heel goed. Ik heb een extra aanpassing in mijn steunzool maar deze past heel goed in de slipper.Ik droeg al een aantal jaren de wolky schoenen maar nu zeker ook de slippers.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
M.c. van der L. uit Soest schreef op 30 March 2014
Prettige slipper, handig dat het voetbed eruit kan, en ideaal dat je per seizoen een andere kleur kunt dragen. Erg comfortabel, een jaarrond slipper die ik graag draag.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Jeanet B. uit Scheemda schreef op 29 March 2014
ik ben zeer tevreden over het product ik heb in het verleden ook al eens een keer de wolky roll slide schoenen gehad en een poosje niet maar ik kreeg rug klachten doordat ik geen goede schoenen had voor mijn werk en ben toch maar weer overgestapt op de roll slide schoenen de prijs vindt ik wat hoog maar de kwaliteit is zeer goed en ik heb geen rugklachten meer nu en dat scheelt een heel stuk.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
B C. uit Amsterdam schreef op 22 February 2014
heb een maat groter besteld dan ik normaal draag. eigen steunzolen erin, zitten wel wat strak op de wreef
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
Mariette B. uit Valkenswaard schreef op 12 February 2014
de slides kocht ik zeker al eens eerder, maar ze waren nu echt aan vervanging toe, houd ze vooral in de collectie.
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Kitty van der W. uit Dronryp schreef op 19 January 2014
Prima pasvorm, loopt heerlijk.
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Angelica D. uit Oirsbeek schreef op 17 December 2013
het is jammer dat het product veranderd is, ik was met het vorige model zeer tevreden. De nieuwe schoen is zwaarder, de zool is gladder en ik vind de kleuren zaai. Het ergste vind ik de hoge prijs, het is maar een kunststof-schoen.
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90120 gebroken wit PU
Anke B. uit Riel schreef op 10 December 2013
deze schoenen al eerder gehad, bevallen prima dus!
06250 Seamy Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Petra B. uit gouda schreef op 11 November 2013
Zeer goede schoen, is het geld zeker waard!
06202 Roll Slide - Kleur: 70000 zwart geprint leer
Petra B. uit Castricum schreef op 31 October 2013
voor mijn werk heb ik een bepaald soort schoen nodig, maar ook een schoen waar mijn op maat gemaakt voetbed inpast: die heb ik gevonden bij Wolky en ben daar erg blij mee! -een maatje te groot, geef niet! met 1 belletje werd een nieuw paar en een ophaalafspraak geregeld al meteen de volgende dag! super Wolky [Ria stond mij te woord]
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90120 gebroken wit PU
H. P. uit Colmschate schreef op 18 August 2013
Deze slippers zijn zo fijn!. Een heerlijk voetbed en het leer is ook zo lekker soepel. Keus uit leuke, frisse kleuren en ik vind het prettig dat de hele bovenkant gesloten is. Alleen op heel warme dagen is dat soms wat warm en zweterig (maar ja, dat heb je met alle 'gesloten' schoenen).
06250 Seamy Slide - Kleur: 70100 wit geprint leer
Irma V. uit mol schreef op 4 August 2013
omwille van voetproblemen ben ik met wolky toch goed geholpen !perfekt voor steunzolen ,breedte van de slipper helpt me ,plus verstelbare klittenband
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer
Saskia L. uit Tilburg schreef op 3 August 2013
Comfortabele en functionele klomp
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90800 donkerblauw PU
Doortje S. uit venlo schreef op 19 July 2013
de pasvorm is perfect en lopen ontzettend goed
02550 OK Clog-Klomp - Kleur: 90000 zwart PU
A B. uit NETTERDEN schreef op 16 July 2013
Ik had er niet op gerekend dat je slippers een maat groter moet nemen. Met mijn reguliere maat 40 die ik anders bij Wolky-schoenen draag liep ik op de achterkant van de slipper.
06227 Roll Slipper - Kleur: 90120 zebra print metallic leer