9 / 10
Hulp nodig? +31 (0)38 422 67 28
  • Gratis verzending & retour binnen Nederland en België
  • Veilig online shoppen
  • Grootste Wolky collectie
  • Gratis achteraf betalen
Uw selectie:
Alle filters herstellen
Hilly V. uit BERLICUM NB schreef op 2 February 2018
het product voldoet prima aan de eisen van mijn redelijk moeilijke voeten; ik loop als een engel: op wolken.
04804 Elation - Kleur: 10200 grijs nubuck
Geertje geertje B. uit Veenendaal schreef op 7 November 2017
fijne schoenen, zitten erg lekker ben er heel blij mee
07813 Ruby - Kleur: 20000 zwart leer
Tjaakje W. uit VELDHOVEN schreef op 16 October 2017
Snel en makkelijk
04704 Rush - Kleur: 20000 zwart leer
Yvonne M. uit Schagen schreef op 8 September 2017
Goede pasvorm je loop er zo op weg wat je van wolky schoenen verwacht.
01508 Kiowa - Kleur: 10150 taupe nubuck
Nicole J. uit Ravels schreef op 29 August 2017
Prima schoeisel .
04801 Venture - Kleur: 30350 amber leer
Tineke B. uit Gieten schreef op 28 August 2017
Wolky, altijd goed
02026 Rivera - Kleur: 30820 denim blauw leer
Marianne de J. uit IJzendijke schreef op 26 August 2017
Het product is helemaal tot mijn tevredenheid
02026 Rivera - Kleur: 30120 gebroken wit leer
C R. uit HARDINXVELD-GIESSENDAM schreef op 25 August 2017
mooie schoenen.
00385 Noble - Kleur: 30800 blauw leer
Nicole J. uit BORN schreef op 21 August 2017
Deze schoenen zitten erg lekker door de iets hogere hakhoogte. Het welbekende Wolky voetbed is één van de weinige die ik kan verdragen met mijn hielspoorklachten en kan het iedereen aanbevelen.
06291 Seamy Cross - Kleur: 10820 denim blauw nubuck
P. G. uit Medemblik schreef op 19 August 2017
Had het produkt al eerder besteld. Dit is de tweede keer en ik dus wat me te wachten stond.
06247 Roll Fever - Kleur: 80870 blauw leer
Lida van D. uit Etten-Leur schreef op 19 August 2017
Geweldige schoenen heb ze nu in 3 kleuren zeer blij mee
01508 Kiowa - Kleur: 90070 zwart dots nubuck
Jose J. uit Hoek schreef op 16 August 2017
Goede pasvorm en door de verstelbare riempjes aanpassen aan je voet.
02026 Rivera - Kleur: 30070 zwart zomer leer
Martha B. uit Hoogerheide schreef op 13 August 2017
mooie schoenen, passen perfect en snelle levering.
01500 Yukon - Kleur: 70070 zwart zomer leer
Hannie hannie G. uit Alblasserdam schreef op 12 August 2017
goede maat en zit lekker
01500 Yukon - Kleur: 80870 blauw leer
Hinke de G. uit Terneuzen schreef op 10 August 2017
Voldoet aan mijn verwachting. Mooie schoen,en zoals altijd: wolky schoenen zijn perfect.
03811 Silky - Kleur: 70110 wit/zwart canal leer
Sietske O. uit IJhorst schreef op 9 August 2017
Erg goed. Een uitermate goede en comfortabele schoen, die er tevens heel mooi uitziet.
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
Pia M. uit Hendrik Ido Ambacht schreef op 9 August 2017
Erg tevreden.
00385 Noble - Kleur: 30800 blauw leer
W.j L. uit Uithuizen schreef op 7 August 2017
Zeer mooie schoenen, iets te diep voor mijn voet maar met een zooltje opgelost!!
01508 Kiowa - Kleur: 10150 taupe nubuck
Ingrid H. uit Barchem schreef op 6 August 2017
Prima schoen!
07808 Opal - Kleur: 90500 rood combi leer
Ellen P. uit ZWOLLE schreef op 2 August 2017
Superfijn!!
05801 e-step - Kleur: 70100 wit leer
Mc L. uit s-Hertogenbosch schreef op 1 August 2017
Ben vaste gebruiker van dit model. Ideale zomerschoen. Deze zijn net weer even anders met dat zilver.
02026 Rivera - Kleur: 30120 gebroken wit leer
Herlinda herlinda B. uit Mechelen schreef op 1 August 2017
Ik maakte de juiste keuze De schoenen hebben een goede breedte en het is een goede afwerking en goed materiaal. Ik kocht de schoen om onder lange broek te dragen, maar hij zou zelfs niet onder een rok misstaan.
01500 Yukon - Kleur: 70070 zwart zomer leer
Martine van V. uit Biervliet schreef op 31 July 2017
Mooie schoenen.Mooi afgewerkt en goed voetbed.Maat valt wel klein uit.
01226 Tour - Kleur: 20530 koraal rood
Mariet L. uit Dongen schreef op 30 July 2017
Goede kwaliteit. Adekwate afwikkeling van de bestelling, supersnelle bezorging.
00385 Noble - Kleur: 30000 zwart leer
Lida van D. uit Etten-Leur schreef op 30 July 2017
Heel mooie schoenen precies de kleur die ik wilde , Goede service en snel geleverd Wat wil je nog meer
01508 Kiowa - Kleur: 90570 rood dots nubuck
Ilse van G. uit Tilburg schreef op 29 July 2017
Lopen heerlijk en aantrekkelijk geprijsd
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Ria van P. uit Burgh-Haamstede schreef op 27 July 2017
ben helemaal weg van Wolkyschoenen, Prima pasvorm en voetbed.
02026 Rivera - Kleur: 30120 gebroken wit leer
Y.j.a.m. S. uit Den Haag schreef op 27 July 2017
Ze passen goed en lopen zalig. Staan ook nog eens leuk, je voet lijkt er klein in.
06247 Roll Fever - Kleur: 90070 zwart dots nubuck
Anja T. uit Maastricht schreef op 25 July 2017
Heerlijke schoenen zal zeer zeker nog meer wolkys kopen
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Lida H. uit Buchten schreef op 25 July 2017
Dit model had ik al in n andere kleur en was/ben er nu n jaar later nog steeds blij en tevreden over.
01508 Kiowa - Kleur: 10070 zwart nubuck
Marian nan B. uit 's-Gravenzande schreef op 24 July 2017
Heb nooit geen klachten
01508 Kiowa - Kleur: 90150 taupe dots nubuck
Maria C. uit Hechtel schreef op 17 July 2017
Ik had cognac leer besteld echter goud metallic leer toegestuurd gekregen zoals de bikers die ik had besteld. eerst was dit een ontgoocheling maar iedereen vond ze zo mooi dat ik ze maar gehouden heb; zitten natuurlijk goed!
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
Alison W. uit RIJSWIJK ZH schreef op 15 July 2017
Excellent
04801 Venture - Kleur: 30200 grijs leer
Jantje H. uit Gieten schreef op 11 July 2017
Ik ben overal tevreden over
08129 Olympus - Kleur: 30400 naturel leer
Francine van M. uit tessenderlo schreef op 11 July 2017
perfecte pasvorm je loopt op wolkjes
01508 Kiowa - Kleur: 90820 denim blauw dots nubuck
Hilma B. uit Amersfoort schreef op 10 July 2017
De schoenen hebben een goede pasvorm en je trekt ze aan en loopt erop weg. super schoenen.
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
M H. uit Kerkrade schreef op 9 July 2017
Precies zoals op de afbeeldingen en de verwachte Wolky kwaliteit.
01508 Kiowa - Kleur: 90070 zwart dots nubuck
Giselinde R. uit Keerbergen schreef op 3 July 2017
Zalige schoenen.
08393 Neath - Kleur: 30260 grijs blauw Leer
N. de J. uit Tilburg schreef op 1 July 2017
Hele mooie comfortabele schoenen waar ik lang plezier aan zal hebben.
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Silvia V. uit Nederweert schreef op 30 June 2017
super sloffen (schoenen) heerlijk
01500 Yukon - Kleur: 80150 taupe Leer
Kitty K. uit Brunssum schreef op 27 June 2017
Voor deze prijs is de kwaliteit prima. Mijn steunzolen passen er goed in
01226 Tour - Kleur: 90140 goud metallic leer
Gerrie V. uit Franeker schreef op 27 June 2017
Goede kwaliteit zo als je mag verwachten.
03811 Silky - Kleur: 70980 wit/multi color canal leer
Rennie K. uit ANJUM schreef op 25 June 2017
Perfecte pasvorm en schoenen zien er zeer elegant uit. De schoenen zijn een weldaad voor mijn voeten.
03819 Daisy - Kleur: 80820 denim metallic lakleer
Nollie van V. uit Bad Nieuweschans schreef op 25 June 2017
ik ben heel tevreden over de schoenen.
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
J van der V. uit Rutten schreef op 24 June 2017
past prima. lopen heerlijk. leer vlekt wel snel.
01500 Yukon - Kleur: 80120 gebroken wit leer
Ann P. uit MECHELEN schreef op 22 June 2017
Toppie schoenen!
04801 Venture - Kleur: 30640 roze leer
Huub S. uit Oisterwijk schreef op 22 June 2017
Recht toe recht aan schoen, die goed is afgewerkt en comfortabel zit.
01500 Yukon - Kleur: 30000 zwart leer
Yvonne M. uit Schagen schreef op 21 June 2017
Goede pasvorm en lopen prima wat je van wolky kan verwachten.
01508 Kiowa - Kleur: 90120 gebroken wit dots nubuck
Jolanda van der W. uit Alkmaar schreef op 18 June 2017
Het zijn fijne schoenen, zeker als je op bepaalde kenmerken bent aangewezen.
04801 Venture - Kleur: 30120 gebroken wit leer
Sandra M. uit Heerlen schreef op 12 June 2017
Schoen viel iets kleiner uit, heb een maat groter besteld. Zitten heerlijk, net pantoffeltjes!
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Tania tania K. uit oostende schreef op 12 June 2017
Super. Vlotte verzending en zeer goede kwaliteit.
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
E.c.d. I. uit Arnhem schreef op 11 June 2017
IK koop al een tijdje de schoenen van Wolky ze lopen fijn
04801 Venture - Kleur: 30350 amber leer
Jeannet H. uit Bennekom schreef op 9 June 2017
Volgens mij kloppen de maten niet helemaal, verder wel een echte kwaliteitsschoen.
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Evelien S. uit St.-Annaparochie schreef op 5 June 2017
Heerlijke schoenen, moeten wel even ingelopen worden, krijg leuke reactie's op het motief.
03811 Silky - Kleur: 90200 grijs geprint suede
Jolanda V. uit Nieuwkoop schreef op 5 June 2017
Heerlijke goed zittende schoen Ideaal voor mensen met voetproblemen Makkelijk met uitneembare zool voor eigen zooltjes
01500 Yukon - Kleur: 70100 wit leer
E. B. uit 'S-GRAVENHAGE schreef op 4 June 2017
Ik heb nu één paar rode, één paar blauwe en één paar zwarte schoenen van dit model.Voor daags en voor netjes. Ik hoef niet meer strompelend van een concert of een museumbezoek terug te komen. In een woord een geschenk voor mijn voeten!
07808 Opal - Kleur: 20000 zwart leer
Nicole J. uit Utrecht schreef op 3 June 2017
Hele leuke schoenen en jammer dat ze in de winkel niet meer te verkrijgen waren. Het is toch fijn als je een schoen kan passen, maar de oplossing retour te sturen zonder verdere kosten is ideaal!
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Anna S. uit 2E EXLOERMOND schreef op 2 June 2017
stevige zeer goed lopende schoen
06283 Roll Move - Kleur: 30070 zwart zomer leer
W.a.j. van . uit Haaren schreef op 31 May 2017
zien er goed uit, te klein, dus niet kunnen gebruiken!
08389 Cordoba - Kleur: 30820 denim blauw leer
Carla V. uit KESSEL LB schreef op 31 May 2017
het product voldoet aan alle verwachtingen,eens wolky altijd wolky
06291 Seamy Cross - Kleur: 80870 blauw leer
Ans W. uit Winschoten schreef op 30 May 2017
de schoenen lopen geweldig en een uitkomst voor de voeten en ja u loopt inderdaad op wolken
06247 Roll Fever - Kleur: 80870 blauw leer
Wendy D. uit Wachtebeke schreef op 25 May 2017
Correcte kwaliteit
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Els E. uit Terneuzen schreef op 23 May 2017
Goed product
01500 Yukon - Kleur: 70750 lime leer
Annie V. uit Geleen schreef op 15 May 2017
prima produkt,en snel geleverd en door mij zeer snel betaald zeer tevreden
04703 Move - Kleur: 30120 gebroken wit leer
Ariejanne de G. uit Ede schreef op 10 May 2017
Een stevige wandelschoen die lekker loopt en die goede ondersteuning biedt en geschikt is voor mensen met een wat bredere voet en steunzolen. De schoenen hebben een losse zool zodat je er je eigen zooltje in kunt leggen.
08393 Neath - Kleur: 30380 zand leer
Adrie L. uit Schiedam schreef op 9 May 2017
Zeer goed en ze passen goed mooie schoenen.
06291 Seamy Cross - Kleur: 80120 gebroken wit leer
Trea de G. uit Schijndel schreef op 8 May 2017
ze lopen zo fijn en de maat is ook goed
02026 Rivera - Kleur: 30120 gebroken wit leer
Renilde C. uit Tessenderlo schreef op 4 May 2017
Ik kocht voordien al vele paren Wolky schoenen uit een beperkte collectie in de winkel, nu kon ik rustig kiezen uit een uitgebreide collectie, fijn !!! Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop
04801 Venture - Kleur: 30780 aqua blauw leer
Rita rita O. uit Schagen schreef op 26 April 2017
De schoenen passen prima de maat klopt en lopen heerlijk
04703 Move - Kleur: 30010 zwart leer
Janine D. uit Sas van Gent schreef op 24 April 2017
Super paar dichte Neath Shoenen! Loop zelf wel al 10 jaar met Sandalen Roll slide, 3 per jaar! Kan niet meer zonder ,andere schoenen bevielen niet? Tot ik nu Met Steunzolen in dichte wolkys moest dragen! Heb meerdere wolkys mogen proberen,en ja hoor,paste een prima,liep lekker,na war gewenning! Goede service,goed uit te leggen,kortom Alleen maar Wolkys voor mij! Bedankt Wolky
08393 Neath - Kleur: 30500 rood leer
Marianne V. uit RIEL schreef op 23 April 2017
mijn voeten hebben stevige schoenen nodig. en met de Wolky Roll Fever kan ik alle kanten op!
06247 Roll Fever - Kleur: 80210 antraciet leer
Dorien V. uit GRONINGEN schreef op 20 April 2017
De schoenen zijn helemaal top en precies op maat. Het zijn mijn eerste Wolky's en het kostte mij een rib uit mijn lijf maar ik ben er ontzettend blij mee!!
04703 Move - Kleur: 30250 grijs leer
M.l.p. de B. uit Nunspeet schreef op 18 April 2017
Mooie donkere kleur; goede pasvorm. Lopen goed. Mooi klein hakje.
07808 Opal - Kleur: 20150 taupe leer
Cilia P. uit Middelburg schreef op 14 April 2017
Echt fantastisch na aankomst meteen de schoenen aangedaan en ' avonds laat pas uit en nergens last van gehad en heb toch aardig wat metertjes gelopen.
04801 Venture - Kleur: 30200 grijs leer
Silvia silvia L. uit Haarlem schreef op 14 April 2017
Een leuke voorjaarsschoen, die net even anders is. fijn dat de zool eruit kan als dit nodig is. De kleur is in het echt gelijk aan wat je op de site ziet. Goede pasvorm.
03811 Silky - Kleur: 40820 denim suede
Ineke de J. uit Appelscha schreef op 13 April 2017
Precies wat ik ervan verwachte.
02026 Rivera - Kleur: 30130 zilver leer
E. H. uit Bergen op Zoom schreef op 9 April 2017
Schoenen lopen heerlijk.
08393 Neath - Kleur: 30820 denim leer
Pia M. uit Philippine schreef op 9 April 2017
vindt wolky goede schoenen goede pasvorm voor mij
00385 Noble - Kleur: 30000 zwart leer
Jannie ter B. uit Rijssen schreef op 6 April 2017
zeer goede pasvorm
06291 Seamy Cross - Kleur: 10200 grijs nubuck
H G. uit DOETINCHEM schreef op 4 April 2017
ja net alsde roll strap fijn zacht leer ik heb ze al jaren.
06247 Roll Fever - Kleur: 80210 antraciet leer
Mien K. uit Munstergeleen schreef op 1 April 2017
Wolky is al jarenlang de favoriete schoen van mijn moeder. Ze heeft moeilike voeten maar op de Wolky kan ze prima lopen
04804 Elation - Kleur: 10200 grijs nubuck
Annie T. uit Tiel schreef op 30 March 2017
mooi en zit goed
01508 Kiowa - Kleur: 90120 gebroken wit dots nubuck
Mirjam van W. uit Anna Paulowna schreef op 29 March 2017
Heerlijke schoenen, je voelt ze nergens.
01500 Yukon - Kleur: 70100 wit leer
Ipie ipie D. uit Emmer-Compascuum schreef op 23 March 2017
Prima
06247 Roll Fever - Kleur: 80150 taupe leer
A K. uit Lelystad schreef op 16 March 2017
Sportieve schoen, waar je zo op wegloopt. Zit heerlijk door de open bovenkant geschikt voor de zomer
06291 Seamy Cross - Kleur: 80120 gebroken wit leer
Petra F. uit Hoensbroek schreef op 8 March 2017
Wolky schoenen zitten altijd comfortabel en deze zomerschoen is ook nog trendy! Zilverdessin is niet te overdreven, maar maakt de schoen hipper.
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Marian M. uit Etten-Leur schreef op 6 March 2017
De schoenen zitten heerlijk je loopt letterlijk op wolkjes
04703 Move - Kleur: 30570 rood zomer leer
A N. uit Wieringerwerf schreef op 5 March 2017
mooie schoenen, ik heb ze gekocht omdat ik dezelfde al eerder gekocht heb in een winkel, alleen een andere kleur
01508 Kiowa - Kleur: 90150 taupe dots nubuck
Esther L. uit Bergen op zoom schreef op 1 March 2017
fijne schoen zitten goed lopen lekker goed materiaal zeer te vrede
01508 Kiowa - Kleur: 10070 zwart nubuck
E. B. uit 'S-GRAVENHAGE schreef op 20 February 2017
Niets dan lof! Zonder wolky's kom ik nergens.Ze geven mijn "ramp"voeten goede steun en ze zien er nog leuk uit ook. Een wolky fan van 82 jaar.
07808 Opal - Kleur: 90500 rood combi leer
Wilma m.a. H. uit Bladel schreef op 12 February 2017
prachtig schoenen, passen perfect, geweldige service. Ik kan het iedereen aanbevelen.
07652 Indiana - Kleur: 80800 blauw leer
W.j. van . uit Breskens schreef op 4 February 2017
schoen net iets breder op de wreef past prima
04704 Rush - Kleur: 20000 zwart leer
Oksana K. uit GRONINGEN schreef op 2 February 2017
Geweldige schoenen! Ze zitten echt perfect!
04704 Rush - Kleur: 20000 zwart leer
Jeannette V. uit KERKRADE schreef op 25 January 2017
leuk model en voor mij zitten ze als gegoten!
08382 Bering - Kleur: 30260 grijs blauw leer
Wieke D. uit HAARLEM schreef op 23 January 2017
Dit model draag ik vaker en is voor mij perfect. Het is een stevige schoen
08382 Bering - Kleur: 30260 grijs blauw leer
Natasja O. uit Bennekom schreef op 14 January 2017
klassieker. ik heb hiervan inmiddels 6 paar in huis in verschillende kleuren/dessins. Elegant vanwege klein hakje maar je kunt er kilometers op lopen zonder problemen. Past mooi onder jurk en rok, maar kan ook goed onder broek.
07808 Opal - Kleur: 90800 donkerblauw leer
Nicole J. uit Sittard schreef op 4 January 2017
Idem. Het produkt voldoet aan mijn verwachtingen en ik zal wolky schoenen zeker aanbevelen bij anderen.
00385 Noble - Kleur: 30000 zwart leer
Marion V. uit 'S-GRAVENHAGE schreef op 3 December 2016
Fijne schoenen lopen lekker en zien er leuk uit
01508 Kiowa - Kleur: 10150 taupe nubuck
Marleen F. uit OETINGEN-GOOIK schreef op 1 December 2016
Zeer goede schoenen. Soepele zool. Mijn hielspoorprobleem met bijhorende peesplaatontstekeing is dank zij deze schoen verbeterd. Ik heb brede voeten. Vermelding van breddte van de schoen zou nog beter zijn!
03811 Silky - Kleur: 40250 zand suede
Shanti D. uit zwijndrecht schreef op 1 December 2016
Zit echt lekker, voor de voet gemaakt.
01508 Kiowa - Kleur: 10070 zwart nubuck
Margareth de W. uit Zwijndrecht schreef op 1 December 2016
Geen klachten hele goede pasvorm aardig wat mee gelopen in Maderia.
06291 Seamy Cross - Kleur: 80120 gebroken wit leer
Janny van D. uit Lelystad schreef op 1 December 2016
Mooie schoen met een goed voetbed. En heerlijke pasvorm.
08390 Kuban - Kleur: 30250 zand leer
Ilona N. uit OUDENBOSCH schreef op 2 November 2016
Schoenberg zit goed, breed genoeg, mooie kleur. Voetbed prima, zodat ik, ondanks mijn reuma er toch goed mee kan lopen
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
Sabine D. uit HILVERSUM schreef op 1 November 2016
Schoenen lopen heerlijk en zijn lekker ruim voor een 39.
07652 Indiana - Kleur: 80800 blauw leer
Maria V. uit Varsseveld schreef op 1 November 2016
Product voldoet aan mijn verwachting. Ben bekend met het product
01508 Kiowa - Kleur: 10570 rood nubuck
Susan J. uit aalten schreef op 1 November 2016
fijne zomerschoenen, snel geleverd en heerlijk draagcomfort
01226 Tour - Kleur: 90140 goud metallic leer
Ahlam Y. uit Woerden schreef op 1 November 2016
De schoenen zijn goed stevig vooral voor foeten met problemen en de leer lekkere Zach ,maar er is een nadeel; de schoenen worden snel wijd dit is vervelend en jammer want ze zijn best duur.
06283 Roll Move - Kleur: 30120 gebroken wit leer
Pj M. uit Scherpenisse schreef op 1 November 2016
Mooie schoenen zitten met eigen zolen prima.
07652 Indiana - Kleur: 80210 antraciet leer
Linda S. uit Zenderen schreef op 3 October 2016
Mooie schoenen. Vallen normaal uit, lopen prima. Past overal bij.
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
J Z. uit Oud Vossemeer schreef op 2 October 2016
Fijne schoenen.
08390 Kuban - Kleur: 30070 zwart leer
Marjan E. uit BOXMEER schreef op 1 October 2016
Prima en perfect zittende schoenen.
08389 Cordoba - Kleur: 30260 grijs blauw leer
Miep C. uit Geleen schreef op 1 October 2016
Dit is het eerste paar schoenen van Wolky, waarbij ik de neus iets te plat vindt, mede omdat het leer iets stugger is. Ik heb nagenoeg hetzelfde model in zachtgroen suède en daar doet het probleempje zich niet voor, omdat het leer soepeler is.
08382 Bering - Kleur: 30890 blauw leer
Karin F. uit TILBURG schreef op 1 October 2016
Zitten zeer fijn!
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Aea B. uit puth schreef op 2 September 2016
Schoen zit heerlijk, prettige pasvorm en goede kwaliteit materiaal.
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Cindy cindy V. uit sint-niklaas schreef op 2 September 2016
perfecte maat 38 , goede kwalitijd
01226 Tour - Kleur: 90140 goud metallic leer
A V. uit Meeden schreef op 2 September 2016
Ik heb moeilijke voeten, maar sinds ik wolky ontdekt heb. perfect. Heerlijk om er in te lopen.
07652 Indiana - Kleur: 80150 taupe leer
Monique in 't Z. uit Winterswijk schreef op 1 September 2016
Goede en degelijke schoenen
08390 Kuban - Kleur: 30250 zand leer
Susan van D. uit Breskens schreef op 1 September 2016
Ik draag wolky voor prive en mijn werk, heb het al altijd een fijn en goed lopende schoen gevonden, maar vooral ook omdat, nu ik steunzolen moet dragen, ik nog steeds gebruik van wolky kan maken.
08382 Bering - Kleur: 10430 cognac nubuck
P.f. M. uit BREDA schreef op 1 September 2016
Zeer prettig om te dragen
08390 Kuban - Kleur: 30250 zand leer
Karin S. uit BERGHEM schreef op 1 September 2016
goed
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Marijke V. uit St. Kruis - Brugge schreef op 16 August 2016
Wat zitten die makkelijk! Ja je loopt echt op wolkjes!
04801 Venture - Kleur: 30200 grijs leer
Carolien K. uit Den Haag schreef op 4 August 2016
Fijne schoen met mooie kleur; ook prettig om langer op te lopen
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
Lenie N. uit Beuningen Gld schreef op 3 August 2016
Het is een heel goed product,
08350 Light - Kleur: 30000 zwart leer
Linda W. uit Herk-de-Stad schreef op 2 August 2016
Prima kwaliteit.
04801 Venture - Kleur: 30500 rood leer
Marleen B. uit Dongen schreef op 1 August 2016
Het vorige model met klittenband vond ik persoonlijker iets handiger dan deze met gesp. Door de voorgeprikte gaatjes minder op maat af te stellen. Ze lopen heerlijk!!!
01226 Tour - Kleur: 20800 licht blauw leer
J B. uit Urk schreef op 1 August 2016
Wolky schoenen hebben voor mij de goede pasvorm en ik kan er de hele dag op lopen zonder dat ze pijn gaan doen. voor mijn werk zijn ze ideaal.
04703 Move - Kleur: 30820 denim blauw Leer
Wj B. uit doetinchem schreef op 1 August 2016
Ik heb al vaker schoenen van jullie gehad ze lopen altijd lekker geen pijn aan de voeten ook als ze pas hebt
04704 Rush - Kleur: 20000 zwart leer
Janet van D. uit musselkanaal schreef op 2 July 2016
goed
04704 Rush - Kleur: 20000 zwart leer
M G. uit Maasbree schreef op 1 July 2016
De Wolky kwaliteit schoen is erg goed maar helaas veel te duur. De prijs is echt te hoog.
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
Marianne V. uit Twello schreef op 1 July 2016
Ik heb ze ook in blauw besteld.
08390 Kuban - Kleur: 30500 rood leer
Ria K. uit Den Haag schreef op 1 July 2016
Prima schoenen. Na een eerste kennismaking in Groningen niet meer naar andere merken gekeken. Kwalitatief een duurzame schoen. Zeer slijtvast en bijzonder comfortabel. De diverse wijdtes geven de zekerheid dat je de juiste schoen kiest die dan ook duidelijk goed past.
08350 Light - Kleur: 30000 zwart leer
Lies R. uit Andijk schreef op 13 June 2016
Mooie zomer schoen, die niet opvallend zilver is. En de kwaliteit die je van Wolky verwacht.
02026 Rivera - Kleur: 30130 zilver leer
Anita B. uit Middelburg schreef op 1 June 2016
De schoenen zaten bij het passen al direct perfect.
00385 Noble - Kleur: 30150 taupe leer
Carla P. uit GROESBEEK schreef op 1 June 2016
Prima
08389 Cordoba - Kleur: 30120 gebroken wit leer
Corry S. uit Molenaarsgraaaf schreef op 1 June 2016
Leuk model en loopt heerlijk.
04703 Move - Kleur: 30070 zwart zomer leer
M A. uit HOOGVLIET schreef op 1 June 2016
Zoals altijd prima schoenen
04703 Move - Kleur: 30120 gebroken wit leer
Carla ter . uit rhenen schreef op 1 June 2016
Heerlijke schoen
00385 Noble - Kleur: 30150 taupe leer
Karin S. uit Veendam schreef op 1 June 2016
lopen heerlijk
04703 Move - Kleur: 30820 denim blauw Leer
Katleen D. uit Ternat schreef op 1 June 2016
vlotte leisure schoen, zit comfortabel
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Klaske van der W. uit Hoogeveen schreef op 1 June 2016
Schoenen bevallen prima. Fijn dat Wolky ook schoenen levert in een iets lager prijssegment. Gelukkig is de goede pasvorm gebleven.
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Hanny W. uit HERPEN schreef op 1 June 2016
Zitten heerlijk, net pantoffeltjes
01500 Yukon - Kleur: 90620 girafprint metallic Leer
Bettine C. uit KESTEREN schreef op 1 June 2016
prettige vlotte schoen, je kan er gelijk op weg lopen.
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
Ans ans K. uit Echt schreef op 5 May 2016
Steunzool mogelijk. Lopen fijn, leuke kleur voor zomer.
06235 Roll Combi 2 - Kleur: 30870 blue summer leer
Christien A. uit enschede schreef op 4 May 2016
Precies gekregen waar ik naar op zoek was!
08315 Fresh - Kleur: 50300 bruin leer
Rieks M. uit Herpen schreef op 2 May 2016
ik heb alleen maar WOLKY schoenen, ze zitten als gegoten. en kan er dagen op lopen. Het zijn buitengewoon goede schoenen, en vandaag besteld, morgen in huis. En altijd de juiste maat
04801 Venture - Kleur: 30380 bruin leer
Rian L. uit Steenbergen schreef op 1 May 2016
erg fijne schoen, past goed en draagt lekker.
08350 Light - Kleur: 30000 zwart leer
Agnes B. uit kollum schreef op 1 May 2016
ze zitten goed en lopen lekker
04801 Venture - Kleur: 30780 aqua blauw leer
Ghm. de V. uit papendrecht schreef op 1 May 2016
Met mijn moelijke voeten,zitten deze goed
04801 Venture - Kleur: 30780 aqua blauw leer
José O. uit Oud Gastel schreef op 1 May 2016
Super!
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Trudy D. uit Horst schreef op 1 May 2016
Goeie kwaliteit, mooie schoen, zit perfect.
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Wil V. uit Velp schreef op 1 May 2016
de schoen was voor mij iets te hard maar voor mijn vriendin buitengewoon goed
06247 Roll Fever - Kleur: 90190 parelwit metallic leer
Marjo H. uit Mechelen schreef op 1 May 2016
Alleen maar goed!
08390 Kuban - Kleur: 30250 zand leer
Caroline V. uit Amersfoort schreef op 1 May 2016
Heerlijke schoen voor een wat bredere voet. Biedt goede ondersteuning. Ondanks eigenschappen van een comfortabele schoen, toch elegant genoeg.
07813 Ruby - Kleur: 20150 taupe leer
Rita V. uit Roeselare schreef op 1 May 2016
ik had reeds eerder via een schoenwinkel diezelfde 'wandelschoen' aangekocht. Toen ik een nieuw paar wenste aan te schaffen kon ik die niet meer verkrijgen in diezelfde winkel, Het toen nieuw aangekochte model lag me niet zo goed, vandaar ben ik op zoek gegaan op de website, en kijk...wat ik niet verwacht had, ik vond ze opnieuw ! superblij ermee.
04801 Venture - Kleur: 30200 grijs leer
Jane T. uit nijkerk schreef op 1 May 2016
Mooie schoen, Hip en loopt fantastisch. Kan van moeilijke voeten eigenlijk alleen pijnloos op Wolky,s lopen.
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Sylvia van T. uit Culemborg schreef op 1 May 2016
Hele leuke schoen!!! Helaas vallen ze klein. Ik pas met mijn maat 43 niet in deze 43. Helaas is er geen maat groter, anders had ik die besteld!
01226 Tour - Kleur: 20800 licht blauw leer
Veerle V. uit Wilsele schreef op 1 May 2016
Keileuk, gemakkelijke schoenen.
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
Lonneke van L. uit Lent schreef op 26 April 2016
kleur omschrijving voldoet dit. Kleur zand-leer is bijvoorbeeld (muis)grijs. Schoen zit prettig.
08350 Light - Kleur: 30250 grijs leer
Baukje B. uit NijBeets schreef op 13 April 2016
Zeeer comfortabele schoen breed voor een moeilijke voet.
08350 Light - Kleur: 30000 zwart leer
Wilma B. uit Elsloo schreef op 13 April 2016
Kleur en maat waren prima
06247 Roll Fever - Kleur: 30150 taupe leer
Ria van D. uit Woerden schreef op 11 April 2016
Zitten zoals altijd gegoten en het loopt als op wolken. Ik geloof al mijn 15e paar wolky's. Inclusief op het werk(ziekenhuis). Nu is mijn maat 39 ook altijd de juiste maat voor mijn voeten.
08382 Bering - Kleur: 30890 blauw leer
M van de M. uit OEGSTGEEST schreef op 11 April 2016
lopen heerlijk prima schoen
01226 Tour - Kleur: 20800 licht blauw leer
Marianne K. uit Maassluis schreef op 10 April 2016
Gewoon goed!
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
A G. uit Vollenhove schreef op 9 April 2016
Ik heb nog geen gebruik kunnen maken van de schoenen. Het weer laat het afweten. Maar ik weet zeker dat ze prima gaan voldoen.
01226 Tour - Kleur: 20530 koraal rood
Marijke V. uit Montpont en Bresse schreef op 8 April 2016
Zeer snelle levering naar Frankrijk Weer hele mooie schoenen het is mijn derde paar en omdat ik bijna nooit meer in Nederland kom per Internet besteld!
08389 Cordoba - Kleur: 30250 zand leer
Elly P. uit SINT-ANNALAND schreef op 8 April 2016
Goede kwaliteit super goede schoen. Loop al jaren op wolky. Jammer dat ze zo duur zijn. Zelfs in de uitverkoop
01500 Yukon - Kleur: 90620 girafprint metallic Leer
Jo L. uit zwartsluis schreef op 7 April 2016
Wat een leuke sportieve schoen met een perfecte pasvorm en afwerking. Dit is een super prijs kwaliteitsverhouding voor deze schoen!
01226 Tour - Kleur: 20800 licht blauw leer
Jo L. uit zwartsluis schreef op 1 April 2016
Mooie betaalbare lenteschoen, van binnen ook met leder gevoerd. Perfecte pasvorm en moderne uitstraling. Heel blij mee!
01226 Tour - Kleur: 20800 licht blauw leer
Monique van Z. uit BEVERWIJK schreef op 1 April 2016
Fijn model in een superleuke uitvoering! Ik verwacht deze schoenen heel vaak te dragen deze zomer!
01500 Yukon - Kleur: 90620 girafprint metallic Leer
Mc N. uit Roggel schreef op 23 March 2016
Mooie schoen, heel licht. Goede pasvorm.
01508 Kiowa - Kleur: 10150 taupe nubuck
Chantal D. uit merkelbeek schreef op 22 March 2016
fijne pasvorm, leuke schoen
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
M.t.r B. uit LANDGRAAF schreef op 21 March 2016
Produkt is zo als altijd goed
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Marian P. uit Aalten schreef op 21 March 2016
Mooi schoenen en prima van maat. Lekkere voorjaarschoenen. Kan niet wachten tot ik ze aan kan.
01226 Tour - Kleur: 20800 licht blauw leer
M. K. uit OOSTERHOUT schreef op 20 March 2016
voldoet aan de verwachtingen
04801 Venture - Kleur: 30640 roze leer
Maria G. uit Luyksgestel schreef op 19 March 2016
Geen opmerkingen.
01226 Tour - Kleur: 90130 zilver metallic leer
Saskia K. uit Ulft schreef op 18 March 2016
Mooie elegante schoen, mooie kleur en loopt lekker. Niet te hoge hak mooi er tussen in.
03754 Conga - Kleur: 80150 taupe leer
Francis C. uit Wijk bij Duurstede schreef op 16 March 2016
goede pasvorm, lopen goed,
04704 Rush - Kleur: 20000 zwart leer
Leunie S. uit Sommelsdijk schreef op 11 March 2016
Zeer blij en tevreden met mijn Wolky's! Erg leuke kleur, hippe zool, lichtgewicht!Ik hoop er lang plezier van te hebben, maar dat gaat zeker lukken!! Ik loop al jaren op wolky's, wil geen andere schoenen meer!!
04703 Move - Kleur: 30640 roze leer
Brigitte ten H. uit Guttecoven schreef op 11 March 2016
Schoenen zijn precies zoals ze op de website stonden en zitten geweldig
01226 Tour - Kleur: 20800 licht blauw leer
Linda D. uit POPERINGE schreef op 10 March 2016
Uiterst comfortabele schoen in prima materiaal! Ideaal voor steunzolen door het uitneembare voetbed.👍 Ik ben helemaal fan van de Wolky-collectie Dank zij de webshop ook voor mij -wonende in de verre Westhoek in België -gemakkelijk verkrijgbaar. Toppie !😀
04704 Rush - Kleur: 20000 zwart leer
Diana R. uit Wolphaartsdijk schreef op 7 March 2016
Een fijne schoen van zacht leer. Wel weinig gaatjes in het bandje, heb er 3 moeten laten bijmaken.
07808 Opal - Kleur: 90200 grijs leer
D. W. uit EINDHOVEN schreef op 6 March 2016
Ik heb de biker in verschillende kleuren en ben daar erg tevreden over. Dit is een twijfelgeval. Het bandje heeft geen elastieken inzet, dus minder comfortabel met lopen. Bovendien heb ik met het gaatje in de strakste stand, zoveel speling in het bandje dat de schoenen bijna uitglippen. Ik heb een normaal hoge wreef, dus daar kan het niet aan liggen. En harde randen, bij de hiel en op de wreef. Dat wordt ouderwets inlopen en blarenpleisters plakken.
01226 Tour - Kleur: 20800 licht blauw leer
B C. uit Voerendaal schreef op 6 March 2016
Goede kwaliteit en ze lopen heerlijk
01226 Tour - Kleur: 20800 licht blauw leer
Elly G. uit HELMOND schreef op 6 March 2016
Mooi product ziet er mooi uit en zitten heerlijk!
04703 Move - Kleur: 30640 roze leer
A N. uit Wieringerwerf schreef op 5 March 2016
ik vond de schoenen niet zo goed bij mijn leeftijd passen.
01226 Tour - Kleur: 90140 goud metallic leer
N.m.a D. uit Maasland schreef op 4 March 2016
Ik vond de schoenen prima, maar voor mij zijn ze niet geschikt
01226 Tour - Kleur: 20430 cognac leer
Annemieke K. uit Oeffelt schreef op 3 March 2016
Ik vind de vorm van de schoen tegenvallen. De pasvorm is prima en de kleuren zijn ook leuk. Maatvoering als normaal prima!
01226 Tour - Kleur: 20800 licht blauw leer
Jan S. uit Zaandam schreef op 2 March 2016
Prima pasvorm voor moeilijke voeten
01500 Yukon - Kleur: 20070 zwart leer
Hermine fm S. uit Kerkrade schreef op 27 February 2016
voldoet precies aan de verwachtingen
08315 Fresh - Kleur: 50300 bruin leer
Anja M. uit oirschot schreef op 11 February 2016
Mooie frisse kleur rosé. Leuke zool. Kan goed onder een jurk of jeans.
04703 Move - Kleur: 30640 roze leer
E.m. van der L. uit Deurne schreef op 3 February 2016
Ondanks de juiste maat zat de schoen strak.?? Valt wellicht iets kleiner uit?
03754 Conga - Kleur: 80150 taupe leer
Jolanda H. uit Assen schreef op 18 January 2016
goede en sportief lijkende loopschoen voor de zomer.
04704 Rush - Kleur: 20000 zwart leer
Irene P. uit Thesinge schreef op 4 January 2016
Prima
07813 Ruby - Kleur: 20500 rood leer
Rina M. uit BAAK schreef op 1 January 2016
een aanrader voor iedereen
06235 Roll Combi 2 - Kleur: 30870 blue summer leer
Jeanette K. uit Venray schreef op 1 December 2015
Heb meestal Wolky schoenen voor mijn werk. (horeca)en ben er heel tevreden over.
07808 Opal - Kleur: 20000 zwart leer
Resi H. uit Heerlen schreef op 1 December 2015
Zeer goed produkt. Een keer de juiste maat en ze passen altijd
07652 Indiana - Kleur: 20430 cognac leer
Dineke L. uit Spijkenisse schreef op 1 December 2015
Product was mij al jaren bekend. Voor mij voeten zee goed.
08315 Fresh - Kleur: 50300 bruin leer
Gery L. uit Een-West schreef op 3 November 2015
Hele fijne schoenen met perfecte pasvorm.
06291 Seamy Cross - Kleur: 30150 taupe leer
Gerti V. uit bornem schreef op 11 October 2015
comfortabele schoen, handig met velcro, mooie neutrale kleur
06235 Roll Combi 2 - Kleur: 30870 blue summer leer
Lia A. uit Kampen schreef op 6 October 2015
niet mijn type schoen. de ronde voorkant deed af aan de sierlijkheid
07808 Opal - Kleur: 20000 zwart leer
Margriet B. uit WILNIS schreef op 2 October 2015
Leuke schoen met een hakje en ze zitten heerlijk.
07652 Indiana - Kleur: 20430 cognac leer
Desiree K. uit Montfort schreef op 1 October 2015
Zitten stevig om de voet en er kunnen aan gemeten steunzolen in comfortabel en knellen niet maar alleen bij dit model
06283 Roll Move - Kleur: 20070 zwart leer
H.r.j. h.r.j. T. uit Sneek schreef op 1 October 2015
Prima pasvorm, gemakkelijke lisse inlegzolen. mooie kleur, comfortabel hakje
07808 Opal - Kleur: 90000 zwart leer
Helga S. uit GELEEN schreef op 30 August 2015
Mooie schoen met een perfecte pasvorm. Prettige hakhoogte. De schoen geeft goede steun aan de voet.
07652 Indiana - Kleur: 20430 cognac leer
Ineke A. uit teteringen schreef op 20 August 2015
Ik vind de kleur niet mooi. Te plastic achtig
04703 Move - Kleur: 30070 zwart zomer leer
Lucia S. uit Castelnau d'Aude schreef op 6 August 2015
Het zijn zwarte schoenen voor herfst en winter; we hebben hier hoog zomer dus de schoenen nog niet gedrage, Zien er echter goed uit
01500 Yukon - Kleur: 30000 zwart leer
Dinie H. uit Veenendaal schreef op 1 August 2015
Ik loop altijd op Wolkyschoenen i.v.m. rugproblemen. Heb hier zéér veel schik mee.
01500 Yukon - Kleur: 30000 zwart leer
Dicky L. uit almere schreef op 1 August 2015
De schoenen zijn niet alleen mooi om te zien maar ze zitten geweldig
01500 Yukon - Kleur: 30000 zwart leer
Suze S. uit Utrecht schreef op 14 July 2015
mooie schoen helaas paste hij mij niet omdat mijn steunzool te hoog is en niet goed erin paste anders had ik ze zeker gehouden kan netjes gedragen worden maar onder een spijkerbroek staat het zeker zo leuk
07652 Indiana - Kleur: 10800 donkerblauw metallic gemêleerd leer
Gerrie V. uit Gendringen schreef op 8 July 2015
Het was fijn van dat soepele leer en ik kan kan het wel iedereen aanraden dank u ***.
01500 Yukon - Kleur: 30000 zwart leer
Joan M. uit OOSTERBEEK schreef op 8 July 2015
Goed
07813 Ruby - Kleur: 20800 donkerblauw leer
Hilde V. uit Beerzel schreef op 7 July 2015
Supergoede schoenen, het uitneembare voetbed is ideaal voor het inleggen van steunzolen (ik werk in de zorgsector, dus veel rechtstaan en tillen), en ze zijn dan ook nogeens heel mooi!
08381 Roman - Kleur: 30200 grijs denim leer
Giny de K. uit Amersfoort schreef op 5 July 2015
Fijne schoenen prima pasvorm goede snelle service
01500 Yukon - Kleur: 30850 steenblauw leer
Elly 't J. uit Culemborg schreef op 5 July 2015
Ben buitengewoon tevreden!
07808 Opal - Kleur: 80150 taupe ascot leer
H.d D. uit AMSTERDAM schreef op 3 July 2015
Zeer goed
07813 Ruby - Kleur: 20000 zwart leer
A.c. V. uit SCHIEDAM schreef op 2 July 2015
Fijne comfortabele schoen; prima pasvorm.
01557 Ate - Kleur: 20000 zwart leer
Wiepie H. uit appelscha schreef op 2 July 2015
ja prima super
01500 Yukon - Kleur: 30000 zwart leer
Willemien A. uit Eindhoven schreef op 24 June 2015
Prima schoenen
07813 Ruby - Kleur: 20000 zwart leer
Margaretha C. uit LABOULBèNE schreef op 24 June 2015
Mooie schoenen, mooie kleur (rood koraal). Lopen heerlijk, soepele zool. Enig negatief puntje : voor een hoge wreef is het bandje iets te kort, waardoor ik klittenband op mijn huid heb. Ofwel, te veel klittenband op het bandje, voor een hoge wreef.
08381 Roman - Kleur: 10530 koraal rood nubuck
Margriet V. uit ABCOUDE schreef op 2 April 2015
Goede pasvorm, mooie kleur.
01508 Kiowa - Kleur: 10150 taupe nubuck
I. S. uit Den Haag schreef op 1 April 2015
Schoenen zien er goed uit en zitten heerlijk. Nu nog wachten op het mooie weer!
01912 Sopra - Kleur: 40800 blauw suede
Jjc J. uit GASTEL schreef op 1 April 2015
Ik vind ze heerlijk lopen en je word er niet moe op je hoeft ze niet eens in te lopen super dus
04703 Move - Kleur: 30010 zwart leer
Margaretha R. uit Adorp schreef op 1 April 2015
Heerlijke schoenen die een goede pasvorm hebben.
01912 Sopra - Kleur: 40800 blauw suede
E. V. uit Bergen op Zoom schreef op 15 March 2015
Schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze lopen heerlijk, mooi uiterlijk.
06283 Roll Move - Kleur: 20070 zwart leer
F B. uit SONDEL schreef op 12 March 2015
Wolky schoenen, ze zitten lekker aan je voeten
00379 Marion - Kleur: 30000 zwart cachemire leer
Imelda J. uit mechelen schreef op 9 March 2015
Mooie schoenen, goede afwerking, zitten uitstekend.
03450 Sud - Kleur: 50000 zwart leer
Nicolaas J. uit Finestrat schreef op 27 February 2015
De schoenen zijn geweldig, zitten heel prettig en gaan lang mee. Ben uitermate tevreden.
01508 Kiowa - Kleur: 10570 rood nubuck
Corri I. uit Zevenaar schreef op 23 February 2015
Ook met flinke steunzolen loopt deze schoen geweldig doordat de achterkant van de schoen iets hoger is en je daardoor I.v.m. De steunzolen Toch goed in de schoen past. Kan deze schoen aanraden voor brede en hoge wreef-voeten.
06283 Roll Move - Kleur: 30070 zwart zomer leer
Wil A. uit Duiven schreef op 13 January 2015
Schoenen voldoen aan mijn verwachtingen, de levering vond de volgende dag al plaats. Prima service!
01557 Ate - Kleur: 20000 zwart leer
M G. uit Den helder schreef op 11 January 2015
Ik ben zeer tevreden met de service en het product. bij mijn laatste bestelling had ik een klacht over het product deze is prima opgelost en ik heb kosteloos nieuwe schoenen gekregen.
01500 Yukon - Kleur: 30000 zwart leer
Freddy V. uit SINT-ANDRIES schreef op 3 December 2014
Uitstekend
07808 Opal - Kleur: 20000 zwart leer
E b B. uit Biervliet schreef op 18 November 2014
ballerina sopra in zwart leer, heel comfort wel een halve maat groter bestellen. Mooie schoenen
01912 Sopra - Kleur: 20000 zwart leer
H. van den B. uit Hoogblokland schreef op 20 October 2014
Mooi en gemakkelijk lopen gaan samen in deze schoen.
07808 Opal - Kleur: 20000 zwart leer
Katelijn S. uit ingelmunster schreef op 9 October 2014
het product is gekend, ik heb reeds dit model schoenen in een andere kleur, het zou handig zijn om te melden of het om bredere of smallere schoenen gaat want uit ervaring weet ik dat ik niet voor elke wolky schoen dezelfde maat heb
07808 Opal - Kleur: 90150 taupe leer
R P. uit Huizen schreef op 5 October 2014
De schoenen zijn elegant en dragen prettig en comfortabel.
01912 Sopra - Kleur: 40800 blauw suede
I. I. uit NOORDBROEK schreef op 16 September 2014
Prima schoen. leuk om te zien.
07808 Opal - Kleur: 60200 grijs cobra lakleer
Wilma R. uit Haalderen schreef op 7 September 2014
Alleen jammer dat er rode stiksels op de zwarte schoenen zitten,maar ja,ze lopen heerlijk.
03450 Sud - Kleur: 50000 zwart leer
Didy R. uit barendrecht schreef op 26 August 2014
jammer de kleur was anders als gedacht
08315 Fresh - Kleur: 50300 bruin leer
Paulien K. uit Veendam schreef op 15 August 2014
Schoenen lopen heerlijk. Kleur is goed., zoals op de foto.
01912 Sopra - Kleur: 40800 blauw suede
Baukje B. uit NijBeets schreef op 12 August 2014
Dit is het 2e paar dat ik nu bestel dus u begrijpt wel dat ik zeer tevreden ben
08350 Light - Kleur: 30500 rood leer
E. van M. uit amsterdam schreef op 5 August 2014
ik heb al zo'n zelfde paar en dat beviel me zo goed dat ik gewoon een opvolger wilde
01500 Yukon - Kleur: 30000 zwart leer
Jolanda jolanda C. uit herlen schreef op 3 August 2014
Ik heb inmiddels 3 paar en ik heb bijna geen pijn meer aan mijn voeten.Ze zijn wel iets duurder, maar dat heb ik er graag voor over. En je doet er ook nog eens langer mee.
01500 Yukon - Kleur: 30150 taupe leder
Lian W. uit Oud Gastel schreef op 19 July 2014
Zoals ik gewend ben van een Wolky schoen is ook de Bering een fijne schoen. Lekker stevig leer die je voet goed omsluit. Lekker schoen om ook je steunzool in te doen. Zit goed omsluitend om je voet, wat ik erg prettig vind. Fijne schoen voor vrije tijd en werk.
08382 Bering - Kleur: 30820 denim leer
A H. uit amersfoort schreef op 14 July 2014
smalle leest
01912 Sopra - Kleur: 40000 zwart suede
Mts. jansen J. uit Siddeburen schreef op 9 July 2014
Zit goed, maat klopt.
07808 Opal - Kleur: 20510 bordeaux leer
A H. uit amersfoort schreef op 9 July 2014
Goed voetbed, brede leest, zit en loopt heerlijk
07808 Opal - Kleur: 20000 zwart leer
Annemarie T. uit EDE schreef op 5 July 2014
Gekozen schoenen zijn leuk en ze lopen heerlijk
08315 Fresh - Kleur: 50300 bruin leer
Petra V. uit OOSTNIEUWKERKE schreef op 25 June 2014
ik had de schoenen al in andere kleur, het zijn schoenen met een hakje die toch stevig aanvoelen en waar je goed kan mee doorstappen
07813 Ruby - Kleur: 20000 zwart leer
E C. uit WELL schreef op 15 June 2014
Mooi schoen en goede pasvorm, ik heb moeilijke voeten maar deze schoen zit goed
07813 Ruby - Kleur: 20200 grijs leer
Gea W. uit Schoonebeek schreef op 12 June 2014
prima loopcomfort
06247 Roll Fever - Kleur: 30150 taupe leer
Joyce O. uit oosterhout schreef op 20 May 2014
maat 36 was de verkeerde maat, nieuwe bestelling maat 42 afgeleverd,deze schoenen zitten goed
04703 Move - Kleur: 30570 rood zomer leer
Olga S. uit Maastricht schreef op 20 May 2014
Goede pasvorm, geschikt voor zowel vrije tijd als werk
07813 Ruby - Kleur: 20000 zwart leer
Jacobiene R. uit warmenhuizen schreef op 17 May 2014
je doet ze aan en loop op wolken, ik gebruik het voor het werk, zit in de zorg heel veel lopen, je hoeft ze niet in te lopen
06235 Roll Combi 2 - Kleur: 30870 blue summer leer
M van der V. uit Kesteren schreef op 5 May 2014
Ja. Ik had dit merk van de orthopeed doorgekregen. Wist van het bestaan niet af maar ben heel erg dankbaar voor de wolky,s!
00379 Marion - Kleur: 30000 zwart cachemire leer
Aly G. uit Den Burg Texel schreef op 1 May 2014
Snelle bezorging.Helemaal geweldig.
06283 Roll Move - Kleur: 30120 gebroken wit leer
Ingrid L. uit ASSEN schreef op 28 April 2014
Degelijke schoen. Had em al eerder gehad en nogmaals besteld ;-)
06283 Roll Move - Kleur: 30070 zwart zomer leer
M de H. uit Hei-enBoeicop schreef op 16 April 2014
Goed product!!!
06247 Roll Fever - Kleur: 30150 taupe leer
Marga N. uit Blijham schreef op 5 April 2014
Zeer goed, snelle bezorging zeer vriendelijk. Hou deze kwaliteit vast. De site is ook zeer overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, ook voor ouderen.
04703 Move - Kleur: 30070 zwart zomer leer
A.c. V. uit SCHIEDAM schreef op 30 March 2014
Prettige, elegante en toch vlotte schoen die de voeten goed steun geeft.
00379 Marion - Kleur: 30000 zwart cachemire leer
Manita J. uit Blitterswijck schreef op 24 March 2014
iK HEB EEN BREDE VOET. DEZE SCHOEN DOE JE AAN EN HIJ ZIT METEEN GOED. NET SLOFFEN. HET MODEL ZIET ER OOK NOG HIP UIT.
06283 Roll Move - Kleur: 30120 gebroken wit leer
Ina L. uit Tilburg schreef op 21 March 2014
Het zijn net pantoffels en een uitneembaar voetbed is ook ideaal. Zezijn zeer comfortabel en ook nog eens elegant. Ik ben een fan van WOLKY zowel zomer als winter. Supergoeie collectie voor elk wat wils . Ga zo door!!!!!!!
08705 Stop - Kleur: 50300 bruin leer
Francy van der M. uit Vlaardingen schreef op 10 March 2014
Prima en snelle service, goed product. En natuurlijk schoenen waar je lekker op loopt.
01500 Yukon - Kleur: 30000 zwart leer
Gery L. uit Een-West schreef op 1 March 2014
Prima produkt, goede pasvorm
06235 Roll Combi 2 - Kleur: 30870 blue summer leer
Maria V. uit Helmond schreef op 25 February 2014
Ik vind Wolky een goede product nog. Ik ben niet in Nederland een jaar geweest, bij de Podoloog heb ik gehoord dat mensen klagen met jullie merkt, zij zeggen dat de kwaliteit is minder gewoorden.
07813 Ruby - Kleur: 20800 donkerblauw leer
C B. uit dalfsen schreef op 2 February 2014
Prima schoen,leuk model, hoef eigenlijk niet weer wat anders. Klittenband is zwak punt.
08315 Fresh - Kleur: 50300 bruin leer
G. B. uit Schellinkhout schreef op 24 December 2013
Geweldige fijne en mooie schoenen
01557 Ate - Kleur: 20000 zwart leer
Jacqueline B. uit Die schreef op 14 November 2013
Jaren geleden had ik hielsporen, die ondanks cortizoninjecties voortdurend terugkwamen. Tot iemand zei dat ik Wolkyschoenen moest gaan kopen. Fantastische tip, nooit meer problemen gehad, behalve die keer dat ik niet tijdig in de gaten had dat de zool was versleten...
08315 Fresh - Kleur: 50300 bruin leer
Brigit W. uit Schalkhaar schreef op 5 August 2013
Ik draag al jaren wolky's zomer en winter, je trekt ze aan en loopt er zo mee weg nooit zere voeten. Ideaal dat je de inlegzolen kunt vervangen door nieuwe wolky inlegzolen.
01500 Yukon - Kleur: 20070 zwart leer
Lea van K. uit oirschot schreef op 18 July 2013
is een fijne schoen door de bredere leest
07808 Opal - Kleur: 90150 taupe leer